İçeriğe Yönlendir

Koni Spor Amortis&#246r & 3,5 Cm Eibach Yay & Kulegergisi

Berk Karatan

Recommended Posts

Süha Demirtaş
Sanırım bizim Emre'nin aldığı Coilover tarzı birşey. Özel yapım.

Bu arada Berk, yaptığı kombinasyondan oldukça memnun. İlk günlerde birşey anlaşılmıyor. Kullandıkça farkı görmeye başladı :)

Süha madem arka amortisörlerin patlakmış, ya sende spor amortisöre geç, yada bir an önce amortisör al kendine. Senin araç performanslı sakata gelme. Abi bu sıralar uzun boylu modifiye yapamam diyorsan benim araçtan çıkan arka amortisörleri sana uygun fiyata vereyim. Bir düşün bayram öncesinde takarsın. Ödeme işini bayramdan sonra yaparsın. büyüklerin elini öp ilk önce sonra :)

abi sağol, takarsam ya kyb takarım yada spor tarzı bir şeyler. Çok teşekkür ederim.

malesef kardeşim deil

buyrun link

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-akse...48707268/detay/

bayramda orduya gidicem dönüncede xenonlar var elimde 10 takım onları satıp izmire gecicem bu coilleri almak için:)

bu arada biraz pazarlıkla 850 liraya mı ne veriyo eleman

Birde özel yapımdan fiyat alalım bakalım ne çıkacak, :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aradım bile hepsini kapattım :good1: stokta yok sadece 1 adet var, güncel kur ile 1150 TL Belçika malı Raceland. Bu Belçika da ne ülke imiş, hep bu Ford Racing yüzünden, tüm testler orada yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Aradım bile hepsini kapattım ;) stokta yok sadece 1 adet var, güncel kur ile 1150 TL Belçika malı Raceland. Bu Belçika da ne ülke imiş, hep bu Ford Racing yüzünden, tüm testler orada yapılıyor.

KYB ye devam o zaman :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
şahsen benim renault 19 aracım vardı bbs jant vs. izmitte coilover yaptırmıştım.aracın orjinal süspansiyonundan daha konforluydu çok çok memnundum.hatta sonradan 2009 clio 2 ye yaptırdık vede 106 Gti yaptırdık şu an kullanıyoruz gayette memnunuz en ufak bi sıkıntımız sorunumuz yok.

görüyomrum buraya düzgün gelip basık giden araçları :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...