ilyas Soytaş 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Tavan aydınlatmaların ve ayak altındaki aydınlatmaların belli bir süre kapanması için bir yöntem varmı uzun süre kapı açık kaldığında aşırı ısınıyorlar... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Elektronikçisiniz, bir tane zamanlayıcı yaparsınız, + dan tetikleme alır saymaya başlar, belli zaman sonra kapatır. Gerisi sizin işiniz Yorum bağlantısı
ilyas Soytaş 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 iş bana kalırsa yaparım ama, bilgisayara bağlatıp beyinden açtırmak gibi bir durum sözkonusumu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Hepsini led'leyin, ısınma dertleri kalksın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Ledleyin... Çocuklar açık bıraksa bile üşendiğimden inip kapatmıyorum, sabah kapatıyorum... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Ledleyin... Çocuklar açık bıraksa bile üşendiğimden inip kapatmıyorum, sabah kapatıyorum... Zenginlik böyle bir şey, akü büyük, araba büyük, kapatmaya üşeniliyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 30 dakika içinde otomatik kapanması gerekiyor benim hatırladığım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Zenginlik böyle bir şey, akü büyük, araba büyük, kapatmaya üşeniliyor Arkada yanan 6 led 16 ayda bitiremez o aküyü... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 30 dakika içinde otomatik kapanması gerekiyor benim hatırladığım... Fiestalarda kapanıyor Mondeoda da vardır diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
ilyas Soytaş 8 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2011 Cevaplarınız için teşekkürler ben 1 saatten fazla açık bıraktım döşemelerle uğraşırken ama kapanmadı banada mantıklı gelmedi açık bıraksak yangın çıkartır herhalde Yorum bağlantısı
Recommended Posts