Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Öncelikle merhaba 2011 focus titanium aracıma 3.5cm yay 18inch lastik taksam yakıtta - gücünde ne gibi değişmeler olur ve 3.5cm yaylar sayesinde kasislerden vb. yerlerden problemler yaşarmıyım ? bilgilendirirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Yakıtta artış konforda azalma olacağı aşikar sanırım.Araç benzinlimi yoksa dizel mi buda önemli.Kullanan arkadaşlar daha net cevaplar verebilir tabiki. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 18 jantta ve yay taktığınızda Konfor kaybı yaşıyacaksınız. eğer aracınız diesel ise performansta çok az bir kayıbınız olur. Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 aracım benzinli 115ps olandan sizin önerileriniz neler peki eğer yaptırırsam garantiside bitecek sanırsam yaydan dolayı değermi ? aracın şehir içi yakışı 38 krş nerelere varır ? teşekkürler bilgileriniz için Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 teşekkür ederim bende alışkanlık oldu çukurlardan kaçma tabi süratli olmadığı sürece şehir içindede hız yapan biri değilim peki garantisi bitmişmi oldu aracınızın ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 aracım benzinli 115ps olandan sizin önerileriniz neler peki eğer yaptırırsam garantiside bitecek sanırsam yaydan dolayı değermi ? aracın şehir içi yakışı 38 krş nerelere varır ? teşekkürler bilgileriniz için Aracınız daha yeni ve garantisi devam ediyor, şimdilik bu gibi değişiklikler gereksiz diye düşünüyorum. En azından lastikleriniz eskisin, teşekkür ederim bende alışkanlık oldu çukurlardan kaçma tabi süratli olmadığı sürece şehir içindede hız yapan biri değilim peki garantisi bitmişmi oldu aracınızın ? 2005 Model Arabanın Garantisi'mi olurmuş Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Benim aracımda 115 lik,18 ST jantı ve 3.5 mm Eıbach yay taktım...Konforda ufakta olsa düşüş oluyor,Eğerki takarsanız çok dikkatli kullanmanız gerekiyor,Uzun yola çok gittim herhangi bir sorunla karşılaşmadım,ama şehir içinde çok dikkat gerektiriyor,kasisler,çukurlar ve yoldaki kesik asvaltlar.. Yakıtta artış yaşamadım ben ,çekişte rampalarda hissedilir derecede az düşüş oldu.. Ama şunuda söyliyim görsel olarak on numara duracaktır aracınız.. Yakıtını etkilememesi ilginç 17 olsa belki ama 18 de etkiler diye düşünüyordum ben. Erkan alttaki cümleni tam anlayamadım.Hissedilir derecede çekişin düştümü yoksa az mı düştü ? Yakıtta artış yaşamadım ben ,çekişte rampalarda hissedilir derecede az düşüş oldu.. Aracınız daha yeni ve garantisi devam ediyor, şimdilik bu gibi değişiklikler gereksiz diye düşünüyorum. En azından lastikleriniz eskisin,2005 Model Arabanın Garantisi'mi olurmuş Göksel Erkan o kadar çok parça değiştirdiki nerdeyse garantili aracı Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 İ.Göksel kusura bakma ben 2010-2011 diye tahmin sitede yeni olduğum için neyin nerde yazdığını veya belli olduğunu tam öğrenemedim.Evet dediğinde haklısın hemen düşünmüyorum ama zaten dediklerimi gerçekleştirsem bile orjinallerini saklayacağım bilgi edinmek istiyorum biraz,bu herhangi bir kişinin cümlesini alıp altına yorum yapmak için neye basıp yorum yazmam gerekiyor ? Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 Cevap vermek istediğiniz kişinin mesajının sağ alt tarafında bulunan alıntı yazan yere basmanız ve herzaman yaptığınız gibi cevapla diyerek,iletinizi yazmanız yeterli teşekkürler Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Ben hantallıktan korktuğum için 18 hiç düşünmemiştim.kafam karıştı şimdi iyimi buluştuğumuzda aracını bir kullanmak isterim iznin olursa nasıl hissedeceğim bakalım. Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Ben rs düşünüyorum açıkçası.Aracımda da o yönde değişiklikler olacak inşallah sadece biraz durumları düzeltmem lazım bu sene.Jant lastik daha sonraya bırakıyorum lastiklerim daha 10.000 de ayrıca 5000 km kullanılmış kışlıklarım duruyor.Elimdeki jantları satmadan almak istiyorum en azından kışlıklarla 16 titanyumları kullanmak için. Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 peki böyle bi olayın niyetine girdim diyelim orjinal 18 inch rs jantı sadece servistenmi alabilirm(fazla pahalı olduğunu duydum) dışardan bulamazmıyız ? Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Rs serviste bile bulacağını sanmıyorum ki pahalı kelimesi az kalır arkadaşım.Replika özünde çakma diye tabir edilen ama kaliteli ürünlerden bulup almak mantıklı olur.Kesin alma noktasına geldiğinde yardımcı olacak arkadaşlar bulunur.tabiki öncelikle ne yapmak istediğin önemli. Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 Rs serviste bile bulacağını sanmıyorum ki pahalı kelimesi az kalır arkadaşım.Replika özünde çakma diye tabir edilen ama kaliteli ürünlerden bulup almak mantıklı olur.Kesin alma noktasına geldiğinde yardımcı olacak arkadaşlar bulunur.tabiki öncelikle ne yapmak istediğin önemli. Tamam teşekkürler.Bursada 2 tane araçta gördüm biri tamponlarıyla beyaz arabaya bembeyaz rs jantıyla herşeyiyle rs yapmış inanılmaz bir görüntü var arabada birtane daha beyazda gördüm onda gri normal titanium rengindeydi yanılmıyorsam jantı o sadece yay ve jant takmış oda beyazdı o haliyle bile süper bi görüntü veriyor araca o ilk söylediğim beyaz jantlı araç ford servisi gibi bir şey fordun herşeyi var gittim sordum jant lastik hariç herşeyiyle tamponlar falan 3000tl ye yaparım sana dedi rs görünümünü Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Anladım takasıda değerlendir ,cazip birşey gelirse.. Haklılık payın var aslında Erkan ama.Sonuçta istediğim jantlar rs böyle bir takas şansı çok az olur sanırım ki orjinal verip replika almak nasıl olur bilmiyorum.bizim buralarda kış bazen sıkıntılı olabiliyor o yüzden jantlarımı satmadan halletmek istiyorum aslında.ama bakarsın denk gelir kafam atar takasa girerim Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 Haklılık payın var aslında Erkan ama.Sonuçta istediğim jantlar rs böyle bir takas şansı çok az olur sanırım ki orjinal verip replika almak nasıl olur bilmiyorum.bizim buralarda kış bazen sıkıntılı olabiliyor o yüzden jantlarımı satmadan halletmek istiyorum aslında.ama bakarsın denk gelir kafam atar takasa girerim replikayla orjinaller arasında ne gibi farklılıklar var ? Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 Peki jantcıya(isim yapmış bir yer) gittiğimde bulabilirmiyim bulma problem olurmu yorumunuz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 replikayla orjinaller arasında ne gibi farklılıklar var ? Şimdi kardeşim orjinal Levi's jeen aldığını düşün mağazasından.Sonrada başka biryerden daha ucuza taklit Levi's jeen aldığını düşün.Jantta böyle işte farkı sen düşün artık. Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 anladım ama 4000tl de bir janta vermem orasıda ayrı Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 dediğim gibi 4000tl bir janta fazla bir miktar bence ağırlığınında az olması daha iyi olur performansda daha az düşüş olacağından Bu arada bir soru daha sorabilirmiyim kafamda netleştiremedimde 2 yıl garantisi var aracımın bu 2 yıl içinde yay takarsam garanti dışına çıkarmı aracım ? Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 Tamam ilginiz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Çıkmaz çıkmaz garantiden falan.Baktın ciddi bir sıkıntı oluştu takarsın eski yayları gidersin servise kim ne bilecek Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 (düzenlendi) 7 Ağustos 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kaan Seper 7 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2011 18inch jant taktınmı amortisörlerde problem falan oluşuyormu ? Spor yayda takıldığında Yorum bağlantısı
Recommended Posts