İçeriğe Yönlendir

Motora Kedi Girmiş :)

Burak Karadeniz 2

Recommended Posts

Burak Karadeniz 2
(düzenlendi)

Arkadaşlar sabah aracıma binerken ön cam ile kaput arasında olan gider ızgaralarına yapraklar birikmişti bende sabah fark edip kaputu açıyım temizleyim dedim :D fakat kaputu açar açmaz ne göreyim 2 tane kedi yavrusu sabah sabah karşımda görünce şok :blink: oldum haliyle aklıma gelmezdi hiç.

Sorum şu olacak focus'larda alt koruma kapağı yok mu acaba.

Allah'tan bir yerleri kemir memişler öyle tahmin ediyorum. :unsure:

tarihinde Burak Karadeniz 2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kedi kemirmez..Kemirgen hayvan değildir.Ancak motor çalıştırdığınızda istenmeyen başka şeylere sebep olabilirler..Bu yüzden araca sabahları binerken biraz gürültülü binmekte fayda var.Aşağıda koruma yok olsa bile kıyıdan köşeden yine giriyorlar..Forumda bir konu vardı kedi kemirmiş kabloları diye.Onun kedi ile ilgili hiç bir yanı yok.Ya fare ya tavşandır o.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Benim motor bölümüne de girmişti 2 yavrucak, 20-30 km gezdirmiştim onları. :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kaputu açtım baktım kaçmıyorlar, bir yere pusmuş duruyorlar. Durdukları hareketli parçaların olmadığı bir yerdi, baktım çıkacakları yok kaputu kapattım, yola devam ettim. :blink: Balıkesir çarşıda bir caddeye parkettim, orada biri inmiş, diğeri yolda haraket ederken atladı. :D

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Kaputu açtım baktım kaçmıyorlar, bir yere pusmuş duruyorlar. Durdukları hareketli parçaların olmadığı bir yerdi, baktım çıkacakları yok kaputu kapattım, yola devam ettim. :blink: Balıkesir çarşıda bir caddeye parkettim, orada biri inmiş, diğeri yolda haraket ederken atladı. :D

Eğer sizin oranın kedisiyse ve 20 km uzağa bıraktıysanız barınamama ihtimalleri büyük. Yavruysalar muhtemelen ölürler.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Büyük ihtimalle sabah evin orada binmişler, 11 km uzaktaki okuluma vardım, parkettim. Küçük yavruların aracın altında gezdiğini farkettik, ama ben arabayla gelmiş olabileceklerine inanamadım. Daha sonra kaputu açtığımızda kedilerin oraya girip yerleştiğini anladık, baktık çıkacak gibi değiller, zaten buraya bıraksak ölürler. Kaputu kapattım devam ettim, çarşıda işim vardı önce çarşıya uğradım, orada indiler. Buradan bizim ev 3-4 km. Akşam eve girerken bir kedi gördüm belkide anneleriyd. :D

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Büyük ihtimalle sabah evin orada binmişler, 11 km uzaktaki okuluma vardım, parkettim. Küçük yavruların aracın altında gezdiğini farkettik, ama ben arabayla gelmiş olabileceklerine inanamadım. Daha sonra kaputu açtığımızda kedilerin oraya girip yerleştiğini anladık, baktık çıkacak gibi değiller, zaten buraya bıraksak ölürler. Kaputu kapattım devam ettim, çarşıda işim vardı önce çarşıya uğradım, orada indiler. Buradan bizim ev 3-4 km. Akşam eve girerken bir kedi gördüm belkide anneleriyd. :blink:

Yapcak bir şey yok. En iyisini yapmışsınız. Doğanın düzeniyle oynamamak gerek. :D

İnsanların doğru bildiği yanlışlar var mesala

-Yuvasından düşen/atılan yavru kuşu geri koymak

-Doğal etmenlerle sakatlanan, kolu, bacağı kanadı kırılan hayvanları kurtarmak

Buraya kadar sağ duyulu olan insanımız yılan gördüğü zaman ise hemen bir kahraman edasıyla yılanı öldürüveriyor. Güvercinin sevabı ne yılanın günahı ne? Yılan güvercin kadar faydalı bir hayvandır. Bunu da yeri gelmişken söyleyeyim istedim.

Bizim yapmamız gereken yeterince mahfettiğim doğanın en azından seçilimine karışmamak. Hayvan koruma derneklerinin ne yaptığını bilmeyen üyelerinin reklam kokan faaliyetlerine pek kulak asmamak.

Bknz panter necla. "Sivri sinekleri zehirlerken nerdeydin?" diye sorarlar adama...

tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 2
Fotoğrafçıymışın... Niye çekmedin fotoğraflarını :unsure2:

Haklısın abi o şokla sabahın 7 sinde aklıma bile gelmedi :unknw: sonra işe gelince aklıma geldi çekip fotolarını koysaydım diye

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
(düzenlendi)

Benim de başıma benzer bir olay aracı ilk aldığımda gelmişti. Ama maalesef benim aracın motoruna giren yavru kedi sizdeki kadar şanslı değilmiş :nazar: Ben kokudan farketmiştim ve çıkarttığımda ortada kan filan kalmamıştı ama olayın oluşu gözümde canlandığında çok kötü olmuştum.Kayışın ordan çıkartmıştım kalanları :good1: Şimdi özellikle havalar soğumaya başladığında kontrol ediyorum. Motora ısınmak için giren varsa çıksın diye.

tarihinde Mahmut T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bir tanede bende var bu yaramaz kediden,yalnız benimkisinin öyle sıkışık parçaların içinde durmakla hiç işi olmuyor direk kaputa veya tavana yayılıyor :rolleyes: cumartesi günü tertemiz yaptım arabayı pazar sabahı garajın önünde kediyi gördüm yiyecek birşeyler arıyordu dayanamadım 4 kattan aşağı bayağı bir peynir attım ve keyifle yedi.dün akşama doğru arabanın yanına gittim birde ne göreyim,bizimki yatmış kaputa keyif yapıyor hemen alarmı açtım hiç tınlamıyor :rolleyes: neyse kovdum bir işim çıkınca arabadan uzaklaştım tekrar geldiğimdede bu sefer tavana yatmış olarak buldum :rolleyes: kovuyorum gitmiyor ne yapıcam bilemiyorum.kaputta ve tavanda yuvarlanmadığı yer bırakmamış ön ve arka camdan kaydıraktan kayar gibi kaymış devamlı,pati izleri camda duruyor hala.sanırım bende olan kedi zafını hissetti onu kullanıyor bu yaramaz kedi. :unsure:

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ersen Tapan

Az önce cam suyunu tamamlamak için kaputu açtım ; simsiyah kocaman bir kedi bana bakıyor :D Ben ondan, o benden korktu alt taraftan girdiği yerden kaçtı gitti ; o kedi ordayken çalıştırdığımı düşünmek bile istemiyorum.. Araçlara binerken biraz kaputa vurup korna falan çalmak lazım bu soğuk günlerde..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

benim müdavim de hala giriyor ... hadi girdin tamam da şu tırnaklarını kaput keçesinde kaşıyor keçenin canı çıktı :(

Yorum bağlantısı
Özer Işıkyıldız

Arkadaşlar sabah aracıma binerken ön cam ile kaput arasında olan gider ızgaralarına yapraklar birikmişti bende sabah fark edip kaputu açıyım temizleyim dedim :biggrin: fakat kaputu açar açmaz ne göreyim 2 tane kedi yavrusu sabah sabah karşımda görünce şok :blink: oldum haliyle aklıma gelmezdi hiç.

Sorum şu olacak focus'larda alt koruma kapağı yok mu acaba.

Allah'tan bir yerleri kemir memişler öyle tahmin ediyorum. :unsure:

konu hortlamış ama mesajınızı okuyunca üzüldüm , " Allah'tan kemirmemişler" demenizden ziyade " Allah'tan öldürmedim" demenizi isterdim. Bu arada zaten kediler araba kablosu kemirmezler , adı üstünde kemirgenler kemirirler .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mükremin Aktuğ

Arkadaşlar merhabalar

Salı günü Evin önünde duran aracımın Tesadüfen kaputu kaldırıp aracın yagına suyuna bakmak istediğimde gördümki motorda kedi var.

3 Gündür aracımın motorunu yavru kediler mesken etti.Her kullanacagımda kaputu acıp motordan kedi kovalıyorum.

Kazara unutup marşa basarsam kediyede yazık olacak banada Ne yapabilirim ???

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Arkadaşlar merhabalar

Salı günü Evin önünde duran aracımın Tesadüfen kaputu kaldırıp aracın yagına suyuna bakmak istediğimde gördümki motorda kedi var.

3 Gündür aracımın motorunu yavru kediler mesken etti.Her kullanacagımda kaputu acıp motordan kedi kovalıyorum.

Kazara unutup marşa basarsam kediyede yazık olacak banada Ne yapabilirim ???