Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 (düzenlendi) Plaka hazır mühür de basılırsa tamamdır 9 Ağustos 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 En önemlisi kalmış Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 aynen öyle bakalım halletmeye çalışacağız Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Tanıdık yoksa biraz zor olur , istanbulda 130 tl ye çift mühürlü app plaka alınabiliyor . Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 tanıdık var ama her defasında bu son diyerek yaptırdık bu defa yaparlar mı bilemiyorum bu 4. plaka Yorum bağlantısı
Atilla Atun 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 bir çok arkadaş app plakalara mühür bastıramamaktan şikayetçi. benim bildiğim kadarıyla app lere mühür basılmıyor.trafik tescilden sormuştum. yanlışım varsa mühürlü app nin fotosunu çekip koymanızı rica edicem. bende eyvallah derim. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 mühür işini halledebilirsem çekip koyarım ama mühür basmamak saçmalık kendi verdikleri plaka yazı stili ve kalite bakımından kötü(Karabük'te) mecbur yaptırıyoruz. Yorum bağlantısı
Hakan Gümüş 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Ben yaptırdım yaptırılıyor. Yaptırılmıyor diyen arkadaşlara duyurulur. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 abi il il değişiyor taviz vermeyen yerler de oluyor adam basmayınca mühürü yapacak birşey kalmıyor Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Her yerde görüyorum bu plakaları. Dışardan yaptırılan plaka. Neden app. deniyor? application'dan mı geliyor? Anlayamadım gerçekten. Bir de ne özelliği var. Sadece görüntü mü yani? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Mustafa hayırlı olsun. Daha önce Karabük'te APP mühürlettiniz mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 neden app diyorlar bilmiyorum özelliği dekoratif yazı sitili var görünüm olarak güzel ayrıca boya dökülmesine karşı garantili ama asıl amaç tabii ki görüntü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Şube, kendi basmadığı plakaya mühür basmaz? Ruhsat fotokopisi ile muayeneye gitmek gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Mustafa hayırlı olsun. Daha önce Karabük'te APP mühürlettiniz mi? teşekkür ederim daha önce mühürlettik eş dost vasıtasıyla Şube, kendi basmadığı plakaya mühür basmaz? Ruhsat fotokopisi ile muayeneye gitmek gibi. aynen öyle abi ama zor da olsa mühür yaptırabiliyosun yapamazsan da mühürlü plaka bagajda duracak Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Şube, kendi basmadığı plakaya mühür basmaz? Ruhsat fotokopisi ile muayeneye gitmek gibi. Hep muallaktan oluyor. Kesin bir karara bağlanıp, APP yasaksa yasak, değilse değil demeleri lazım. teşekkür ederim daha önce mühürlettik eş dost vasıtasıyla Bunu öğrendiğim iyi oldu Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Çift mühürlettim diyenler olmuştu, yakından bakınca, mengenede sıkıştırılmış 1.-TL kabartması görmüşlüğümüz de oldu Yorum bağlantısı
Baran Ekici 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Benim de yarın gelcek app plakalarım, gelecek hafta boş bir zamanda mühürleticez artık. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Hep muallaktan oluyor. Kesin bir karara bağlanıp, APP yasaksa yasak, değilse değil demeleri lazım.Bunu öğrendiğim iyi oldu Kolay gelsin. teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Her yerde görüyorum bu plakaları. Dışardan yaptırılan plaka. Neden app. deniyor? application'dan mı geliyor? Anlayamadım gerçekten. Bir de ne özelliği var. Sadece görüntü mü yani? Artistik, Paralı, Plaka... Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 9 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2011 Artistik, Paralı, Plaka... :jedi: Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Samsun'da trafiğin yeni bastığı plakalar artık app gibi...İller arasında da bir standart yok hepsinin karakterleri ve boyutları farklı farklı. Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2011 memleketimin plakası bile bir başka Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 10 Ağustos 2011 Paylaş 10 Ağustos 2011 Bursada durum nasıl acaba bilgisi olan varmı bende yaptırmak istiyorum(APP) Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 10 Ağustos 2011 Paylaş 10 Ağustos 2011 Artistik, Paralı, Plaka... Bana da biraz Armor Piercing Plate gibi geldi. Orcinalmiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts