Sinan Yalçın Durmuş 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Atilla Atun yazdı: evet beyler konuyu bende dahil olmak üzere saptırdık.konumuz app plaka idi ama trafik cezalarına doğru konu değişti ufaktan neyse geri dönelim bence. kare fransız app siparişi verdim tanesi 15 tl ve 5 tl kargo ücreti mühür konusuna gelincede onuda hallettim ama yine yazıyorum yine savunuyorum ( yassak yassak ve yassak ) herkes kendi bacağından asılır. denemesi bedava değil ama cezası olursa çıkartırım artık şansa diyelim. gelince takınca fotolarını koyarım. saygılar başka takan varsa foto koysun ....bekliyorum Hayırlı olsun şimdiden app plakanız bende yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat 70tl yüksek bi fiyat aldım nerde yaptırdınız kargo dahil 35tl uygun bi fiyat bende yaptırmayı düşünüyorum saygılar Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 Sinan Yalçın Durmuş yazdı: Hayırlı olsun şimdiden app plakanız bende yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat 70tl yüksek bi fiyat aldım nerde yaptırdınız kargo dahil 35tl uygun bi fiyat bende yaptırmayı düşünüyorum saygılar abi babamda vardı numarası o şimdi görevde yarın numarasını yollarım ankara ata plaka Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Eylül 2011 Paylaş 11 Eylül 2011 Mustafa Karaaslan yazdı: abi babamda vardı numarası o şimdi görevde yarın numarasını yollarım ankara ata plaka vallahi kardeşim süper olur burda yaptırmaya en ucuz 70tl fiyat aldım:D Yorum bağlantısı
Burak Ağcayazı 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 arkadaslar artık plakalarda trafık tescılın muhuru aranmayacak yakın zamanda bununla ilgili bir genelge okumuştum tekrar gözden geçirip bilgi veririm , zaten app plakanın bu şekilde uygulamalara neden olması saçmaydı genelge ıle cozuldu sanırım . Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 22 Eylül 2011 Yazar Paylaş 22 Eylül 2011 şu saatten sonra sorun yok mühürlerim tam Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Süper App mersinden almak lazımmış :lol2: Yorum bağlantısı
Evren Oğuz 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Plakalardaki Mühür olayı kalktı arkadaşlar ben taktırdım gerçi ben mühürletmiştim biraz zor olmuştu ben mühürlettim geçen ay bu ayda mühür olayı ortadan kalktı şuan sadece şöförler odası mühür basıyor orda tanıdığınız varsa mühürletebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Burak Ağcayazı 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 egm nin 13.092011 tarihli genelgesi ve trafik yönetmeliğinin 12-29-30-31-33-39-53-65-71 ci maddelerinde yapılan değişiklikle ; yönetmelik madde 30 - h bendinde yapılan değişiklikle trafik tescil kuruluşunun mührünün bulunma zorunluluğu ortadan kaldırılmıştır . genelgenin bir kısmı arkadaşlar . Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Mühür işi bittiyse App yi takarım o zaman... Yorum bağlantısı
Gökhan Varişler 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Burak Ağcayazı yazdı: egm nin 13.092011 tarihli genelgesi ve trafik yönetmeliğinin 12-29-30-31-33-39-53-65-71 ci maddelerinde yapılan değişiklikle ; yönetmelik madde 30 - h bendinde yapılan değişiklikle trafik tescil kuruluşunun mührünün bulunma zorunluluğu ortadan kaldırılmıştır . genelgenin bir kısmı arkadaşlar . Bu gerçekten doğrumu bunun kesin doğru olduğunu bilen varmı? Yorum bağlantısı
Murat Cıbır 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Mustafa Karaaslan yazdı: Plaka hazır mühür de basılırsa tamamdır Plakada mühür olayı bitti arkadaşlar artık emniyette basılan mühüre işi kaldırıldı ancak app plaka hala yasak bilginize Yorum bağlantısı
Kadir Yıldırım 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-motorlu-tasit-hizmetleri-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-app-plaka-tek-muhurlu-85-tl-cift-muhurlu-100-tl-64193927/detay/? bu arkadaşlar mühürlü plaka satıyorlar ben yaptırdım bilginize Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Valla şimdi kafam karıştı.Bir plakaya da 100 TL verilmez ki kardeşim.Bence çok para.Bence en mantıklısı orjinallerini bagajda taşımak.Böylede ceza yermiyiz diye düşünüyorum.Sonunu düşünen kahraman sözünden yola çıkarak işe başlamak lazım galiba:) Ahmet Kıyak yazdı: İki ayda yediğim cezanın miktarını bilmiyorum. Bu zamana kadar ceza yememiştim. Son zamanlarda topluca çıkarıyorlar herhalde acısını. Ahmet abi sen cezayı nerde yedin:)Şİmki kararsız kaldım yaptırayım mı yaptırmayım mı?Ne dersin Ahmet abi_? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Kadir Yıldırım yazdı: http://www.sahibinde...4193927/detay/? bu arkadaşlar mühürlü plaka satıyorlar ben yaptırdım bilginize Acaba nasıl yapıyorlar Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 21 Kasım 2011 Yazar Paylaş 21 Kasım 2011 Zafer Ayvacı yazdı: Acaba nasıl yapıyorlar zafer abi sen yaptıracaksan haberim olsun mühür işini hallederiz kargo dahil en fazla 40 liraya biter plaka 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Mustafa Karaaslan yazdı: zafer abi sen yaptıracaksan haberim olsun mühür işini hallederiz kargo dahil en fazla 40 liraya biter plaka Tamam. Sağol Mustafa. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Mustafa Karaaslan yazdı: zafer abi sen yaptıracaksan haberim olsun mühür işini hallederiz kargo dahil en fazla 40 liraya biter plaka Ben istiyorum. Hemde çok çok istiyorum. Ama mühür konusunda il farkı sıkıntısı olabilirmi ki? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Ahmet Kıyak yazdı: Ben APP plakadan ceza yememiştim hocam. Önceki iletilerde yazmıştım. Radar, park cezası vs. Orjinallerini taşımak kesin çözüm değil tabi ama kesinlikle gerekli bence. Pardon ben yanlış okumuşum Ahmet abi.Bakalım en kısa zamanda sipariş vermeyi düşünüyorum nasip olursa.Orjinalleri de bagajda taşırız artık. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Aralık 2011 Paylaş 2 Aralık 2011 Bugün Polis arkadaşa sordum mühür işini nasıl oluyor diye.Biz artık mühür basmıyoruz dedi.Sadece şöförler cemiyeti mühür basıyor dedi bana böyle birşey var mı acaba_?Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Aralık 2011 Paylaş 2 Aralık 2011 Mustafa_Özcan yazdı: Bugün Polis arkadaşa sordum mühür işini nasıl oluyor diye.Biz artık mühür basmıyoruz dedi.Sadece şöförler cemiyeti mühür basıyor dedi bana böyle birşey var mı acaba_?Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim... Evet Mustafa Hocam artık emniyet mühür vurmuyor. Sadece şoförler cemiyeti mühür vuruyor plakalara Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Peki cemiyete app plakayı götürsek mühür vururlar mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Hasan Tahsin Şipit yazdı: Peki cemiyete app plakayı götürsek mühür vururlar mı? İşte bu soruyu bende çok merak ediyorum.Bende bugün APP plakalarımı sipariş vermeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Mustafa_Özcan yazdı: İşte bu soruyu bende çok merak ediyorum.Bende bugün APP plakalarımı sipariş vermeyi düşünüyorum. hocam emniyetten tanıdık buldum demiştiniz onun aracığılıyla şöförler odasında rahatlıkla mühür vurdurabilirsiniz olmadı diyelim mühür vurduramadınız sizin orjinal plaka bagajda dursun hiçbir sorun olmaz Hasan Tahsin Şipit yazdı: Peki cemiyete app plakayı götürsek mühür vururlar mı? abi her devlet dairesinde olduğu gibi tanıdığı olan her türlü bağlıyor işini Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Şöförler cemiyetinden bi tanıdık bulmak lazım.Bazı arkadaşlar orjinaller bagajada olursa ceza yemezsin diyor bazıları bagajda olsada yersin diyor.Kafam karmakarışık oldu.Yaptırmaktan soğudum.İçimde hevesten çok aklımda bir sürü soru işareti kaldı.Neyse başka modifikasyonlara yönelmek lazım... Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 3 Aralık 2011 Yazar Paylaş 3 Aralık 2011 Mustafa_Özcan yazdı: Şöförler cemiyetinden bi tanıdık bulmak lazım.Bazı arkadaşlar orjinaller bagajada olursa ceza yemezsin diyor bazıları bagajda olsada yersin diyor.Kafam karmakarışık oldu.Yaptırmaktan soğudum.İçimde hevesten çok aklımda bir sürü soru işareti kaldı.Neyse başka modifikasyonlara yönelmek lazım... hocam çekinmeyin yaptırın bana sorarsanız aklınızda kalmasın mühür bir türlü halledilir hem kim plakada mühür var mı diye bakıyor ki siz yaptırın mühür işi elbette ki hallolur Yorum bağlantısı
Recommended Posts