Burak Altınyıldız 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 benim araçta app plakalı mühürsüz orjinalleri ise bagajda mühürlü olanlar polisle başımız belaya girermi acaba Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 hocam çekinmeyin yaptırın bana sorarsanız aklınızda kalmasın mühür bir türlü halledilir hem kim plakada mühür var mı diye bakıyor ki siz yaptırın mühür işi elbette ki hallolur yani dediğin gibi kim bakıyor plakadaki mühüre çok önemli değil bence 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 31 Aralık 2011 Yazar Paylaş 31 Aralık 2011 yani dediğin gibi kim bakıyor plakadaki mühüre çok önemli değil bence burada trafik ekipleri olsun memurlar olsun göz açtırmıyorlar geçenlerde çevirmeye denk geldim polis hiç plakada mühür var mı yok mu diye bakmadı bile Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Ocak 2012 Yazar Paylaş 1 Ocak 2012 Mustafa Bey güzel olmuş plakanız. Eğer kalktıysa bende yaptırayım. ama gg de ve sahibinden bir sürü ilan var hangisine güvenebileceğimi bilmiyorum. yardımcı olacak ve cevresinde bu işi yapan varsa daha makbul olur. bir de benim plaka 44 lr 202 bununla ilgili tavsiye edebilceğiniz model varmı ? ö.m yolladım numarayı Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 3 Ocak 2012 Yazar Paylaş 3 Ocak 2012 4 leri düz fransız yapsam 0 ları da alman kesik yapsam ortaya karışık gibi bişeyler yapsam ne olur plaka da yapıldı hadi hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Ocak 2012 Paylaş 3 Ocak 2012 Bu konuya her baktığımda içim gidiyor içim.... :( Yorum bağlantısı
Recommended Posts