İçeriğe Yönlendir

Fiesta El Tutamağı

Abidin Akpınar

Recommended Posts

Ahmet Taşkın

2004te de yok hatta fushion da yok gibi hatırlıyorum. Böyle olunca daha karlı oluyor koç için :flowers: hatta doğru düzgün davlumbazda yok kaputu açınca yeri görüyorsunuz motor kaza anında daha kolay arabanın altına yuvalansın diyeymiş yoksa 5 liralık davlumbazı koymamak için değil :beee:

Fiestanın bir geleneği mi adeti mi "tarzı" bu yani dolmuş havası olmasın diye... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar
2004te de yok hatta fushion da yok gibi hatırlıyorum. Böyle olunca daha karlı oluyor koç için :flowers: hatta doğru düzgün davlumbazda yok kaputu açınca yeri görüyorsunuz motor kaza anında daha kolay arabanın altına yuvalansın diyeymiş yoksa 5 liralık davlumbazı koymamak için değil :beee:

Fiestanın bir geleneği mi adeti mi "tarzı" bu yani dolmuş havası olmasın diye... :rolleyes:

Yan komşum 2 ay önce aldı fıesta 2011 de el tutamağı var ama. Gercekten ılgınc.. 2 arabanın donanımı da titanium.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

haha akıllanmış olmalılar artık arkadaşın 2010 titaniumda da yoktu. 37 milyara tdci fiesta satıcaksın tutamak olmucak olucak iş değil.

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar
haha akıllanmış olmalılar artık arkadaşın 2010 titaniumda da yoktu. 37 milyara tdci fiesta satıcaksın tutamak olmucak olucak iş değil.

Valla olacak iş değil, aracı satın alırken hiç farketmemiştim açıkçası.. :beee:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

Bende de yok 2009 titanium. Bizde baya geyik yapmıştık bu konu ile ilgili işte tanesi 2 tl den 3 tane olsa araç başı şu kadar araç satılsa k

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar
Bende de yok 2009 titanium. Bizde baya geyik yapmıştık bu konu ile ilgili işte tanesi 2 tl den 3 tane olsa araç başı şu kadar araç satılsa k
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çıkmacılardan alabilirsiniz, serviste fiyatlar uçuktur, montaj için bizde delikler döşemenin altında hazırdı, MK7 da durum nedir bilmem, döşemenin altına bakmadan almayın, yoksa takamazsınız söyliyim.

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

bende isterim.

ister istemez dk 1 gol 1 oluyor binenin elinde kalmıyor en azından.. :lol2: :crazy:

soralım bakalım bizde cıvar çevremize varsa yaparız fotoda koyarız.

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar
bende isterim.

ister istemez dk 1 gol 1 oluyor binenin elinde kalmıyor en azından.. :D:D

soralım bakalım bizde cıvar çevremize varsa yaparız fotoda koyarız.

Bulursam haber ederim burdan :)

Yorum bağlantısı
Atilla Atun
Bulursam haber ederim burdan :rolleyes:

beklıyorum abidin bey saygılar

ihtiyacı olmayanın yerinede bagajın içine takarım adam kaçırırsam alacaklılardan en azından virajlarda ordan tutunur garibim. :) :lol2: :lol2:

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar
beklıyorum abidin bey saygılar

ihtiyacı olmayanın yerinede bagajın içine takarım adam kaçırırsam alacaklılardan en azından virajlarda ordan tutunur garibim. :) :lol2: :lol2:

Muhahahaha :lol2:

Yorum bağlantısı

benimki de 2010 titanium, her binen sövüyor yahu, dalga da o biçim.

bulan arkadaş varsa acil haber versin lütfen...

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

İşlem çok basit tavanın kenarını açıp bakılacak ,Civata yeri var ise zaten bellidir ,Eğer var ise herhangi bir ( rengi tutan ) ford el tutamağı alınıp takılacak. Benimde aklıma yattı yapar isem paylaşırım :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yalnız o kısımda bulunan küçük askıyı sökmek derttir, içindeki metal ayak kolayca kırılır, dikkatli olun kırılırsa denk getirip takmak zor, yöntem şu; kırılan parçayı alıp plastik askıya tutturup yavaşça yerine yerleştirip birden iticeksiniz, trraak diye geçicektir, bu arada tavan kaplamasını sakın fazla bükmeyin, kırılıp iz yapıyor düzeltmek zor oluyor, bende zamanında çok düşünüp niyetlenmiştim, sonra gerek yok diyip vazgeçtim, bence uğraşmayın kalsın, arkaya binen kolunu camın kenarına koysun artık.

Yorum bağlantısı
Vahit Bolat

Ben zamanında oto cıkmacısından kazalı mondeo'nunkileri ciftini 20,00 tl'ye alıp kendim takmıştım,cok kullanışlı oluyor ama kücük askıları sökmesi zor bu kolları takması dahada zor,

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Ben zamanında oto cıkmacısından kazalı mondeo'nunkileri ciftini 20,00 tl'ye alıp kendim takmıştım,cok kullanışlı oluyor ama kücük askıları sökmesi zor bu kolları takması dahada zor,

hiç dikkatimi çekmedi varmı yokmu diye bakmadım.. ama şöför tarafında yok onu biliyorum:)))

Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir

Benim bir arkadaşım ,fiestada o tutamaklar yok diye 207 aldı geçtiğimiz aylarda.

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar
benimki de 2010 titanium, her binen sövüyor yahu, dalga da o biçim.

bulan arkadaş varsa acil haber versin lütfen...

:lol2:

Yorum bağlantısı
Soner Mazlum

Ben 2 ay önce Fiesta TDCİ XP aldın. Benim önlerde var ama arkalarda yok ne alaka çözemedim...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Atilla Atun

benim bir arkadaşımda 2011 tdci tit var benim aracın birebir aynısı sadece onun ön sağda var başka da yok solda yeri var sanki hani iz yapılmış gibi bi şekil var ama tutamak yok anlamadım saçmalık

40.250 tl sıfırı o kadar para say arabana bine tutamak yok diye küfür saysın ya...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ersin Önel

Selamlar,

2010 titanium x fiestamın tavan döşemesi sarı lekelerden dolayı garantiden değişti.

Ve 2011 modellerin tavan döşemesinden taktılar. Artık tavan tutamağım var :D

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman
(düzenlendi)

Ersin Bey,

Benim de aynı lekelerden var, şu an 1 yıllık uzatılmış garanti kapsamındayım. Pas lekesi gibi lekeler mevcut. Siz garantinin hangaşamasında değiştirmiştiniz?

tarihinde Koray Kahraman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...