İçeriğe Yönlendir

Cruze Hb, Ve Yeni Aveo'lar Gelmiş...

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Cruze HB

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/c...ruze-hatchback/

1024x768_gallery_exterior_cruze5d_006.jpeg

Aveo Sedan

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/y...eni-aveo-sedan/

new-aveo-4d-2012-gallery-exterior-download-04.jpeg

Aveo HB

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/y...aveo-hatchback/

new-aveo-5d-2012-gallery-exterior-download-01.jpeg

Bir tek Sedan Aveo'nun arkasını beğenmedim diğerleri bence güzel. Ayrıca Aveoların göstergelerini de yeni spark'lar gibi digital yapmışlar çok hoş bence :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yolda Aveo gördüm, dikkat çekici, ama fiyatı da dikkat çekici olmuş, geçen sene 24 olan bu sene 30

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Aveo cruze fiyatına yaklaşmış. Otomatik ve metalik renk ile 36 küsür fiyat verdiler bana :blink:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Accent Era'nın 28-29binTl'den, Blue'nun ise 34-35binTl'den başladığı biryerde en azından tasarımı için bile eder bence.

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Cruze hb dün gördüm yolda. Pek beğenmedim ben, sedanı daha bir hoş geliyor gözüme. Aveo'nunda ön tasarımı çok güzel olmuş hakikatten.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yiğitcan Coşar

Dün yeni aveo gördüm ön far yuvarlaklarının önünde cam yokmuş. Çok şaşırdım fotoğraflarda farkedememişim :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Karaaslan
Geçen gün gördüm ve çok beğendim yalnız o fiyata alınır mı? ondan emin değilim işte...

abi alınmaz o hataya düşüyoduk az kalsın krediyele alacaktık ama cruze çok yakar az kaçar dediler gerçekten öyle tüp taktırsan bile çok yakıyor acayip hantal bir araç ama görünüm muhteşem yani katılıyorum sana abi o para verilmez :D

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)
Bu arabaya sedan tarzı yakışıyor ,Mercedes gibi...

Aynen. Bir de fullü var böyle beyaz sport kitli marşpiyelli filan. Jantlarıda böyle benim coupeninkilere benzer bugün gördüm ama motoru tırt diyorlar. :blush:

Bundandı.

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Pek bir fark yok bence ,chevrolet beceremiyor bu spor işini gerçekten şöyle ST RS AMG M3 vs... Tarszı arabalar yapsa tutar bence...:9

Fikirlerimiz aynıymış abi. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Aveo sedan iyi güzel de işe yarar modeli 36bin liraya geliyor. Dolu olmasına dolu ama 1.2-1.4 motor insanın canını sıkar. :)

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Fiesta Trend, 32.500 TL olmuşken, aveo cok daha güzel geldi gözüme. Premium ford kendini fazla kaptırdı bence..

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır
(düzenlendi)

arkadan astrayı önden volvo yandanda focus u andırıyor ilk bakınca ama ince detaylara girince hb olmamış , sedanıda agresif duruyor ama sanki ön farları biraz küçük olsaymış güzel olurmuş. :)

tarihinde Ercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Bu sabah aveo sedan'a bindim. Arkadaşım almış Gaziantep'ten 1.2 LS modelini. Çok hoşuma gitti. 1.2 LS modeli en boş modeli

8 Airbag

ABS

ESP

Anti Patinaj

MP3 çalar teyp

Emin değiliz ama "yokuş kalkış desteği"

5 Yıldız standart.

29.000 TL civarı fiyatı var daha ne olsunki :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...