İçeriğe Yönlendir

Hpi E10 Gran Turismo 1/10 Rtr


Onur Demir

Recommended Posts

Sani Gerşon

Aaaa, seneler evvel aynısı arkadaşta vardı, hızını alamayıp sitenin havuzunda bulmuştu kendini. Bizde diyorduk çakma bi araba nasıl bu kadar hızlı gidiyor diye :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

35T motorla nasıl olur bu e10 biliyomusun. 10-15km anca yapar ama acayip kontrollü drift yapılır. T arttıkça tork artıyor bayılmıyor araç ama yavaşlıyor. T azaldıkça devir çeviriyor ileri geriye pek gelmiyor.

Çağlar Abi bu arada seninkinin modeli nedir ?

Hayırlı satışlar Onur'um..:rolleyes:

Sağol Erkancım. Pek niyetim yok aslında Öyle kararsızlıktan şaşırdım naapçağımı. Bi diyorum offroad alıp daha taşa vurayım, Bi diyorum kendim sıfırdan toplayayım. Bide diyorum araba güzel kalsın. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çakma mı :rolleyes: alırım anahtarını, Çanakkalede kum üstünde kontra verirken şaseyi kırdık, tamir ettim tabii.

Modeli Brama 10B , 35T en yavaş motoru ise, 22 lere bakayım ben, bu hali ile bayağı uçuyoruz

Sıfırdan uğraşma derim, aradaki meblağ farkına pek değmez, hazır aluminyum şaselilere geçilebilir tabii.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Evet buldum senin aracın özelliklerini. 22T motoru kaldırcak mı Abi ESC onu bir araştır. Benimkinin sınırı 22 :D

Barış Abinin Starada TC sinin ESC si 13T motora kadar destekliyor du bizde 15T aldık.

Off road ta düşünmüyor değilim ama kesin parçalarım Ben onu :)

22T lik motoru destekliyorsa ESC 22T olarak Maverick Strada TC nin motoru dedin mi bulma ihtimalin daha çok ve ucuz :D Bide dişliyi büyüttünmü (22 to 26yada27) Baya hızlı olur.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

sanki hatırlar gibiyim bu araçların sana yetmeyeceğini söyledigimi :D:) hayırlı satışlar. Nitrolu alışlar.. :D keramet 2zamanli 2beygir 29000devir motorlarda abicim.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
sanki hatırlar gibiyim bu araçların sana yetmeyeceğini söyledigimi ;):) hayırlı satışlar. Nitrolu alışlar.. :) keramet 2zamanli 2beygir 29000devir motorlarda abicim.

:D Benzin nitro falan işim olmaz. Gelecek Elektrikli araçlarda :) Elektrikliye devam.

Onur :) ne diyim ben sana :D:nazar: :lol2:

Deme bişey Bana :D

Maverick strada TC + 9T ezrun fırçasız motor+ESC li bir araç takasa 100TL verim dedim yok diyo :D Bende sadece moturu sat bana didim cevap bekliyorum :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
çalışırsa kullanırsın tabee :flowers:

Tabi once nitro oranı azalmamis düzgün ateşleyen ve avans vurdurmayan yakıtı depoya koymak lazım. Sonra araç çekmiyor stop ediyor. :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Tabi once nitro oranı azalmamis düzgün ateşleyen ve avans vurdurmayan yakıtı depoya koymak lazım. Sonra araç çekmiyor stop ediyor. :unknw:

Semih nitro zor ya bakımı temizliği ayarı falan ... bir set lipo pille keyfine bakmak lazım su geçirmeyen modellerle ...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Aracı az önce yeni sahibine verdim. Büyük ihtimal bu akşamBu aracı spariş edicem. linkini verdiğim sitede indirime girmiş. 22T motor, 13T limitli ESC, Şase falan gayet sağlam bir araç. Maverick zaten Hpi ın yan markası diyebiliriz :) Şaftı bağlantı kolları ve rulmanları metal hiç yoktan. Biraz off-road iyi gider :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

O kadar hızlı bir alet ise bence parasının hakkını veriyor gibi. ;)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Rot ayarı var galiba. Alt kısım plastik ama.

Abi plastik olmayan yok gibi. hele hele bu fiyata çok zor plastik harici. Ama Daha dayanıklı gibi. Rot , kamber vs. ayar falan hepsi var. önü açık aletin. 50TL lik motorla 75kmh yapıyor daha ne olsun ;)

O kadar hızlı bir alet ise bence parasının hakkını veriyor gibi. :unknw:

275tl ye ciddi bedava.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Arac dun geldi kargoyla. Aksam daha onceden var olan pille kullandim yarim saat kadar. Herturlu zorlu kosulda ilerliyor(short course lere uygun kosul tabiki) ayrica cok hizli bir arac sevdim kisaca. Fotolarini attim Caglar Abiyede mail olarak( buraya koymayi beceremedim telefonan.)

Dusunen varsa verdigim linkten Eren Hobi den alsin kesinlikle 275tl yi sonuna kadar hakediyor(bonusu o fiyattan boluyorlar) Eren hobi harici yerlerde hep 400tl uzeri fiyata satiliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...