İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizim Esasoğlan

Fatih Bayram

Recommended Posts

Fatih Bayram

Arkadaşlar malum bizim süslü mondeoyu geçen hafta satmıştık...

Duymayanlar vardır belki.... :rofl: Satınca haliyle bizim mercedes kaşıntısı gene tuttu... :unknw:

Gerçi bilen arkadaşlar var,uzun zamandır bu aracı kafaya kötü takmıştım...

Hatta bunla ilgili konu da açmıştım...Sağolsun arkadaşlar öneri-tavsiye-yorum yaparak yol göstermişlerdi...

''Aman hoca kafayı mı yedin sen''diyende oldu :p

''Al hoca al...Dünyaya bir daha mı gelicez,yürü kim tutar seni hoca''diyende oldu... :p

Almadan önce bu aracı birkaç kez kullandım, tabi... :wub:

Aracın parça fiyatları-vergisi-yaşının verdiği yıpranma-teknolojik eksiklikler-yakıtı-yaşı vs...vs...

Birçok değerlendirmeyi yaptıktan sonra(kendime göre tabi)başka araç gözüme gelmez oldu... :good1:

Gerçi bu operasyonu daha önce 50 kere yapardım ama,üzerinde çok emek verdiğim,beni hiç üzmeyen Mondime kıyamadım... :wub: :wub:

Velhasıl kelam sonunda çok istediğim 1994 model Mercedes S320 aracımı aldım...

Kısaca araç orjinal 320bin km.de...Kimisine çok gelebilir,fakat bu araçlarda 200bin altını bulmak imkansız gibi...ilanlardaki km.lere bakmayın...Çoğu 600-700 binde...Nerden baksan 20-25 araçla canlı görüşmüşlüğüm var...Bu yüzden gerekli değerlendirmeyi kendimce yapabiliyorum...

Deri döşemeleri fotolarda nasıl gözükür bilmem ama,gayet iyi durumda...yırtık-yıpranma-çatlak falan yok... :)

Torpido ön panel falan da iyi durumda...

Aracın değişen hiçbir parçası yok...Boya desen hemen hemen her bölgede lokal komple bolca mevcut...Hatta tavanda ufak bir bölümde bile var sanki... :rolleyes: Şaselerde en ufak birşey yok...Altta çürüme-pas yok...Araç iyi durumda yani...

Buyrun bunlarda fotoları...Daha araca detaylı temizlik vs...yapmadım...

forumda soran arkadaşlar olmuştu,biraz tozlu ama sonra yeni resimler eklerim gene...

En önemlisi mondeo ile detaylı karşılaştırma yaparım...Ne çok konuştum,pardon yazdım be... :D

2qupth1.jpg

3yp3k.jpg

208fjp3.jpg

72qghz.jpg

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Vay canına diyorum... :) Hayırlı olsun Fatih abicim güzel günlerde kazasız belasız kullan :unknw:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

:unknw::):rolleyes: Maşallah Abi. Kalbin temizmiş arabanın kralını bulmuşsun Abi Rabbim kazalardan belalardan korusun.

Edit:Arabayı görünce vuruldum şaşkınlıktan şu kadar cümlede 6 tane falan ''ABİ'' kullanmışım :rofl:

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

''Değerli'' bir kez Mercedese deydimi bitti o iş bidaha başka araba kesmez :):nazar:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Maşallah , güle güle kullan hocam.. :nazar:

Araç büyük diye fotoğraflarıda büyük yüklemeye gerek yoktu . :)

Küçüklerini yükleyince değiştirelim. :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yolcu kısmı bile tam elektrikli koltuk var. cam sunroof var.

:nazar: tekrar hayırlı olsun. gerçek bir alman. genç ingiliz kırması forddan iyidir

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hocam güle güle kazaasız kullanman dileğiyle.Sen artık başka markaları unut senin için varsa yoksa mercedes.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Vay canına diyorum... :) Hayırlı olsun Fatih abicim güzel günlerde kazasız belasız kullan :nazar:

Teşekkürler çok sağolun :flowers::good1:

hayırlı olsun, umarım sizi maddi manevi üzmez,iş yerimde 1998 model e200 araç kullanıyorum son zamanlarda bizi fazla üzdü

17 yıllık araç tabi bütün riskleri ile alınıyor tabi... :good1:

:):good1::nazar:

İçimizdeki ateşi körüklüyorsun abi. :D

Ahmet ben biraz kullandıktan sonra detaylı bilgi vericem...Ben de o kadar tanımıyorum aslında... :good1:

Yalnız parça fiyatları,bakımı falan korkulacak gibi değil...Yakıtı tam ölçmedim henüz...

:nazar: kasko yapılabiliyor mu?

Kaskoyu bilmiyorum :unknw:

Ama yapılsada şimdilik düşünmüyorum... :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
(düzenlendi)
:nazar::):wub: Maşallah Abi. Kalbin temizmiş arabanın kralını bulmuşsun Abi Rabbim kazalardan belalardan korusun.

Edit:Arabayı görünce vuruldum şaşkınlıktan şu kadar cümlede 6 tane falan ''ABİ'' kullanmışım :good1:

Teşekkürler çok sağol Tahir :flowers::good1:

İnşallah daha güzellerine sen de binersin Tahir...

Hayirli olsuuuun :) FB ve 61 hayret :good1:

Tesadüf ilk baktığım araçta FB idi...

Yalnız FB başka şey çağrıştırmasın...Adım Fatih Bayram bu arada... :good1:

Çok şükür Beşiktaş lıyız ayrıca... :good1:

Maşallah,arabaların ağır abisini almışsın fatih abi,yalnız mercedese alıştıktan sonra,sonraki araban yine bir mercedes olacaktır :) Allah kaza bela vermesin :good1:

Teşekkürler çok sağol Onur :flowers::good1:

Hayırlısı Onur bugün buna bineriz,yarın Kartala bineriz,keyfimiz huzurumuz,sağlığımız yerinde olsun da,sorun yok... :good1:

''Değerli'' bir kez Mercedese deydimi bitti o iş bidaha başka araba kesmez :p:good1:

Mercedes gerçekten gönlümdeki araçtı...

Bütün kasaları ayrı güzel,bana göre tabi... :good1:

Maşallah , güle güle kullan hocam.. :nazar:

Araç büyük diye fotoğraflarıda büyük yüklemeye gerek yoktu . :D

Küçüklerini yükleyince değiştirelim. :good1:

Teşekkürler... :D:good1:

Ersen bunları zor yüklüyorum,küçültme olayını bilmiyorum zaten:unknw:

Hayırlı olsun. :nazar:

Teşekkürler çok sağolun :):good1:

hayırlı olsun

Teşekkürler çok sağolun :unknw::good1:

Hayırlı olsun...

Teşekkürler çok sağolun :good1: :good1:

tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

:D tekrar hayırlı olsun. gerçek bir alman. genç ingiliz kırması forddan iyidir

Teşekkürler çok sağol Mustafa :good1::unknw:

Sana sözüm var unutmadım... :good1:

Hocam güle güle kazaasız kullanman dileğiyle.Sen artık başka markaları unut senin için varsa yoksa mercedes.

Teşekkürler çok sağolun :nazar::good1:

Bakalım aramızdaki bağ nasıl olacak... :)

hayırlı olsun,buna bindin mi arka koltukta oturacaksın bence :)

Teşekkürler çok sağolun :nazar::good1:

Bence direksiyonu kimseye bırakmayacaksın... :flowers:

Mercedes ve diğerleri... :nazar: Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Heyt be hocam :)) Yakışır; kimseye takma hayata bir kez geliniyor. Yiyecen içecen gezecen :good1:

:nazar: tekrar hayırlı olsun. gerçek bir alman. genç ingiliz kırması forddan iyidir

Bizim arabalar hep böyle yavrum. Kendi bindiğiniz tırt fordlarla karıştırmayın bizim arabalarımızı :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
offf çok iyi ya. Hayırlı olsun.

Teşekkürler Süha çok sağol :):flowers:

FB böyle anlamı daha güzel olmuş, hayırlı olsun..

Teşekkürler çok sağolun :good1::D

FB biraz sıkıntı çıkarabilir aslında...İsmimle çakışmasa değiştirirdim... :)

Araç heran çizilmeye hazır...Bakalım okullar açılınca kaderi belli olur... :nazar:

Heyt be hocam :nazar:) Yakışır; kimseye takma hayata bir kez geliniyor. Yiyecen içecen gezecen :flowers:

Bizim arabalar hep böyle yavrum. Kendi bindiğiniz tırt fordlarla karıştırmayın bizim arabalarımızı :nazar:

Önemli olan kişisel mutluluk... :unknw:

Herkesin kendine göre zevkleri,bakış açısı var sonuçta...

Senle aynı kafadayız tahminimce Hakan... :good1:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Önemli olan kişisel mutluluk... :)

Herkesin kendine göre zevkleri,bakış açısı var sonuçta...

Senle aynı kafadayız tahminimce Hakan... :good1:

Aynen hocam :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
:lol: :):p

İçimizdeki ateşi körüklüyorsun abi. :D

Ahmet Abi kesinlikle sana katılıyorum. Ben bu arabayı almazdım. Ciddi söylüyorum.O ne öyle abi.Plakada sorun var. Tamam senin adın Fatih Bayram Olabilir. Ama bunu FB değilde BF al derim. Bize yakışmaz. Biz Beşiktaşlıyız.

İşin espirisi tabiki. Aracın resimlerini tam açamadım nedendir bilmiyorum. Sadece ilk resmi görmem yetti hocam. Aracını güle güle kullan hocam. İçinde uhte kalmadı. Aldın bineceksin. Çok canını sıkarsa satar kurtulursun(inşallah canını sıkmaz). Ağız tadıyla binmek nasip etsin. Arkadaşların dediği gibi bu yıldıza binen birdaha inmez onu bilir onu söylerim. Bunun tadını başka hiç bir araçta bulacağını sanmam hocam. Tekrar hayırlı olsun. Ama plaka berbat. Ciddi olarak söylüyorum bu araçtan uzak dururdum :)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Yeni resim atacam ama sistemde sorun var herhalde,ne yapsam kabul etmiyor... :lol:

Bilmediğin için soruyorum...Belli bir kota falan oluyor mu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Fatih hocam kise fiyat sormamışta ben soracağım :lol: ne kadara aldınız hocam?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...