Ersen Tapan 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Abi geçmiş olsun.. Size ve ufaklığa birşey olmaması sevindirici.. Kamyonetin trafik sigorta limiti yeticekmi masrafa Camımı açıktı,dikiz aynamın bütün camları üzerime sıçradı,Allah'tan gözüme gelmedi... Demekki ayna camlarıda dağılmayan cam olmalı :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Abi geçmiş olsun.. Size ve ufaklığa birşey olmaması sevindirici..Kamyonetin trafik sigorta limiti yeticekmi masrafa Yok be Ersen...fazla masraf yok o kadar... Çok teşekkürler,sağol... Demekki ayna camlarıda dağılmayan cam olmalı :lol2: Cam bütün halde de,kenarlarından küçük küçük bir sürü parça sıçradı...Cam hala tek parça... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun , yazık olmuş . Teşekkürler Ali çok sağol... :lol2: Allah kazanın bile hayırlısını versin diyelim...Sağlık olsun... Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 çok geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici bir durum. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 çok geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici bir durum. Sağol Akan teşekkürler... Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah.. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah.. Amin...cümlemizi. Teşekkürler Korhan çok sağol... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.Mübarek gün rabbim böyle dallamalardan herkesi korusun . Çok sağol Adnan teşekkürler... Amin...cümlemizi. Yorum bağlantısı
M.Eray Özer 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Çok geçmiş olsun, nazar değmeyecek bir araba değil ki. her yerine nazarlık takmak lazım. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun Teşekkürler çok sağol Mert... Çok geçmiş olsun, nazar değmeyecek bir araba değil ki. her yerine nazarlık takmak lazım. Teşekkürler çok sağolun... :good1: Birazda benim nazarım değdi herhalde,hayalimin aracıydı,ara ara bakıyordum... Abi büyük geçmiş olsun,Allah daha kötü kazalardan korusun Teşekkürler çok sağol Onur... Amin cümlemizi kazalardan korusun... çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın Teşekkürler Eray çok sağol... Amin...cümlemizi. Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin hallolur bir şekilde. Çok sağolun Göksel bey teşekkürler... Sağlık olsun...Dediğiniz gibi mal bir şekilde hallolur... 41 yaşına geldim,şoför veya yolcu olarak ilk kazam oldu,biraz heyecan oldu haliyle... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Bununla geçmiş olsun.. Güle güle kullanın aracınızı Teşekkürler Gökhan çok sağol... Geçmiş olsun Fatih abi.. Teşekkürler Erkan çok sağol... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun. Teşekkürler sağol abi... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Fatih Abi parçaları bulunabiliyor mu fiyatlar nasıl ? Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Fatih Abi parçaları bulunabiliyor mu fiyatlar nasıl ? Zebil... Fiyatlar Mondeo'nun gibi...pahalı... Parça fiyatları ucuz araba varmı ki? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Mercedes hak ediyor abi bak videolarda paylaştığım bişey var izlemediysen bir bak Mercedesin dayanıklılığına. O bişey değilde benim rüyamı çıktı ki ya Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Büyük geçmiş olsun. İnsan arabada tek olsa bu tür şeyler hiç koymayacak. Aile olunca hele birde çocuk olunca iş bayağı üzücü duruma dönüşüyor. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Mercedes hak ediyor abi bak videolarda paylaştığım bişey var izlemediysen bir bak Mercedesin dayanıklılığına. O bişey değilde benim rüyamı çıktı ki ya O videoyu izledim... Senin rüya ile ilgili yorumumu yazmıştım ama,görmedin herhalde... Büyük geçmiş olsun.İnsan arabada tek olsa bu tür şeyler hiç koymayacak. Aile olunca hele birde çocuk olunca iş bayağı üzücü duruma dönüşüyor. İlk kazam...Şoför-yolcu olarak... İşin doğrusu insanın duyguları çok karışıyor...Hanım-çocuk-araç...vs birçok değerlendirmeyi birkaç saniyede sanki yapıyorsun... Allah korusun kaza yapılır da...Bizim kaza,kamera şakası gibiydi...1.5 metre sonra site girişi,yani trafikte yok...olacağı varmış... Sakinleştikten sonra helal parayla aldığın aracın,tipik bir trafik canavarı tarafından bu hale gelmesi çok üzüyor... Kaza bile yapsan,adamla yapacaksın bunu anladım...gözümün içine baka baka adam yalan konuştu,tepem attı... Bu arada kusur %100 karşı tarafa verildi...tutanak vs..işini polis tuttu... Her iki tarafa da ceza kesilecek mi şimdi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 O kabusmuş Abi ya Subaruyu bulmuşumda bide benim arabaya 5000 lira istemişim ah ah Subaru benim rüyamada girse mereti rüyamda bile göremiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Fatih Abi parçaları bulunabiliyor mu fiyatlar nasıl ? Kaporta aksamında, Mondeo dan ucuz olabilir bile, tabii ki yan sanayisi. Orjinali kalmamıştır, zaten trafik sigortası muadil parçaya onay veriyor. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Kaporta aksamında, Mondeo dan ucuz olabilir bile, tabii ki yan sanayisi. Orjinali kalmamıştır, zaten trafik sigortası muadil parçaya onay veriyor. Çağlar abi yan sanayi-çıkma oldukça mevcut... Bazı parçalar inanılmaz fiyatlı,bazıları mondeo dan ucuz gibi...Ama sonuçta pahalı... Mesela çıkması (ABS sensörü) 300 civarı...Acaba dedim yetkili serviste orjinali ne kadardır diye düşünmeden edemedim... Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun. Tekrar çok sağol Ahmet,amin... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 çok geçmiş olsun abi burası türkiye hiç şaşırmamak lazım böle durumlara allah büyük kazalardan korusun :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts