İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizim Esasoğlan

Fatih Bayram

Recommended Posts

Fatih Bayram
çok geçmiş olsun abi burası türkiye hiç şaşırmamak lazım böle durumlara allah büyük kazalardan korusun :lol2: :D

Teşekkürler Cüneyt çok sağol... :flowers::good1:

Amin,cümlemizi.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
abi geçmiş olsun cana gelecegine mala gelsin.

Çok sağol Sinan... :lol2: :D

Allah'a şükür ucuz atlattık...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Abi geçmiş olsun kazadır olur cana gelmesin. parçadır yenisi takılır. düşünmemek lazım buları.

konuyu açtığından beri evden hiç internete girmedim iş yerinde de filtre var resim açılmıyor.

şimdi sırf esasoğlana bakmak için internete girdim hayırlı uğurlu olsun gerçekten göz alıcı :D

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Abi geçmiş olsun kazadır olur cana gelmesin. parçadır yenisi takılır. düşünmemek lazım buları.

konuyu açtığından beri evden hiç internete girmedim iş yerinde de filtre var resim açılmıyor.

şimdi sırf esasoğlana bakmak için internete girdim hayırlı uğurlu olsun gerçekten göz alıcı :nazar:

Çok sağol Oğuzhan teşekkür ederim... :):good1:

Tam bayram arifesi olduğu kötü oldu tabi...Uğraştırması açısından...

Daha iyileri size nasip olur inşallah,tekrar teşekkürler... :)

Kaza için çok geçmiş olsun. :nazar: Hurdacıdan orjinal çamurluk bulabilirsin diye düşünüyorum.

Teşekkürler Oktay bey... :):good1:

Karşı tarafın sigortası karşılayacak,bu yüzden orjinal isterim,inşallah sorun çıkmaz... :rolleyes:

Geçmiş olsun.

Teşekkürler adaş çok sağol... :flowers::good1:

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun Fatih Bey. Cana gelmemesi sevindirici olan. Zaten ansızın ve beklenmeyen bir duruma kaza dediğimiz için durumu sorgulamak sadece canınızı sıkar. Eğer aracın hasarı trafikten alınacaksa, hemen hemen tüm şirketler muadil parçaya onay veriyorlar. Bu durumda illa orjinal olsun derseniz, çıkma parçayı muadil fiyatına almaya bakın. Orjinalini alıp fark ödemek zorunda kalmayın.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Abi kendi arabam gibi üzüldüm :D

Geçmiş olsun.

Biz özendikçe daha çok bela çekiyoruz sanırım.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Geçmiş olsun Fatih Bey. Cana gelmemesi sevindirici olan. Zaten ansızın ve beklenmeyen bir duruma kaza dediğimiz için durumu sorgulamak sadece canınızı sıkar. Eğer aracın hasarı trafikten alınacaksa, hemen hemen tüm şirketler muadil parçaya onay veriyorlar. Bu durumda illa orjinal olsun derseniz, çıkma parçayı muadil fiyatına almaya bakın. Orjinalini alıp fark ödemek zorunda kalmayın.

Saygılarımla.

Teşekkürler Evren bey... :D

Hasarı karşı tarafın sigortası ödeyecek...

Bugün exper geldi,foto çekti,iban numaramı aldı...

Bayramdan sonra işlemler başlayacak...

Orjinal,çıkma takıntım yok,sonuçta çamurluk değişecek...Ne bileyim tam yerine otursun,görüntü abes olmasın farketmez...

Aracın orjinalliği bozuldu,ona biraz sinirim bozuldu tabi...

Exper çamurluk düzelebilir,isterseniz denesin ustalar,bakın falan dedi...Bakalım bayramdan sonra hayırlısı nasılsa öyle yapılsın diyeyim... :wub:

İlginize teşekkürler... :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Abi araç gri olunca tek sıkıntı ton farkı olur gibi geliyor İnşallah o da olmaz.Kalbi yeter abi o arabanın kaporta önemli değil. :D

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Abi araç gri olunca tek sıkıntı ton farkı olur gibi geliyor İnşallah o da olmaz.Kalbi yeter abi o arabanın kaporta önemli değil. :D

Ton farkı olur mu...Olur herhalde,kimi yerde boya 17 yıllık,sonradan boyanan yarler ve ne zaman boyandıkları belli değil tabi...

Çok alacalı bulacalı olmazsa sorun yok Tahir... :lol2:

Fatih Hocam, üzüldüm.. Geçmiş olsun..

Çok sağol Mehmet abi... :D:)

Sağlık olsun,olan oldu artık... :lol2:

Geçmiş olsun..

Teşekkürler Mehmet bey,çok sağolun... :p:)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Teşekkürler Lokman abi,çok sağolun... :D:good1:

Amin,cümlemizi...

Geçmiş olsun

Teşekkürler adaş çok sağol... :flowers::good1:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

Geçmiş olsun.

tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Abi kendi arabam gibi üzüldüm :s

Geçmiş olsun.

Biz özendikçe daha çok bela çekiyoruz sanırım.

Çok sağol Mustafa... :)

Sakınan göze çöp batıyor maalesef...

Artık olan oldu,napalım sağlık olsun...Büyükçe bi nazarlık oldu...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...