İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizim Esasoğlan

Fatih Bayram

Recommended Posts

Cihan Tiftik

Abi 18" de doğru jant doğru lastikle sorun olmaz ama eğer 16 da kalacaksan boşuna masraf etme,üstündekiler daha güzel 16" olarak.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
üstündeki jant baktığın janttan güzel. :(

O zaman boşuna masraf etmeyelim... :)

Abi 18" de doğru jant doğru lastikle sorun olmaz ama eğer 16 da kalacaksan boşuna masraf etme,üstündekiler daha güzel 16" olarak.

:nazar:

16 takacaktım...o zaman gerek yok...bunlarla devam şimdilik...teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Stoplar çok şık durmuş.Gündüz farı için biraz daha kenarları tercih etseydiniz dahada şık olurmuş diye düşünüyorum.İyi günlerde kullan.Plakan harika :):p:nazar::nazar::nazar:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Stoplar çok şık durmuş.Gündüz farı için biraz daha kenarları tercih etseydiniz dahada şık olurmuş diye düşünüyorum.İyi günlerde kullan.Plakan harika :):p:nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler Oktay bey...

Gündüz farı için ordan başka olan yer yoktu...takılan yer vidalı bir parça,diğer yerlerde sökme imkanı yoktu...taktığımız bölümde bile bir miktar kesme işi yaptık tabi...

Plaka biraz muallakta...Adım soyadım ile uyumlu diye değiştirmedim...Beşiktaş'lıyım çok şükür... :)

:) 16'yı çıkarıpta aşağı yukarı aynı janttan birdaha almana bencede hiç gerek yok,boşuna masrafa girme derim...Başından kötü bir olay geçti ama inşallah bundan sonra kazasız belasız binersin fatih abi,stoplarda çok yakışmış :)

Şimdilik jant işini erteledim... :good1:

İnşallah hepimiz kazasız ağız tadıyla bineriz...

Stopları beğendiğin için teşekkürler Onur... :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Abi stoplar çok yerinde bir değişim olmuş :( Ama kişisel fikrim ledleri en dış tampon ızgarasının içine gizlersen daha iyi böyle çok göz tırmalıyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Abi stoplar çok yerinde bir değişim olmuş :) Ama kişisel fikrim ledleri en dış tampon ızgarasının içine gizlersen daha iyi böyle çok göz tırmalıyor.

teşekkürler Yiğitcan...

Ledler daha içeri girmiyor,parçanın tırnaklarını kesmek vs...gerekiyordu... :nazar:

Bayram abi stopların çok güzel olmuş güle güle kullan...:lol2:

Arkadaşların dediği gibi sakın 16 takma...:lol2:

Sağol Erkan...

Jant işini şimdilik erteledim zaten... :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...