Fatih Bayram 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Teşekkürler hocam çok sağolun... Amin...cümlemizi. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 5 Eylül 2011 Yazar Paylaş 5 Eylül 2011 Araç satılık galiba. Huyum kurusun... Araç aldıktan ertesi gün 3-5 birşeyler karla hemen satılık ilanı veririm... Yeterki satılsın...araç bulmak sorun değil... Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 5 Eylül 2011 Paylaş 5 Eylül 2011 abi güle güle kullan,arkadaş da 98 modeli var çok güzel bayılıyorum mercedes tadı çok başka ... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 5 Eylül 2011 Yazar Paylaş 5 Eylül 2011 abi güle güle kullan,arkadaş da 98 modeli var çok güzel bayılıyorum mercedes tadı çok başka ... Teşekkürler Eren çok sağol... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Bu arada hala benim ruhsat gelmedi... Gelmezse ne yapmak gerekir acaba...Noter satışı ile geziyorum,umarım sıkıntı olmaz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Trafik sigortasını yaptırdın mı Fatih... ? Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Trafik sigortasını yaptırdın mı Fatih... ? Aldıktan 2 gün sonra yaptırdım abi... Onunla bağlantısı var mı? Fatih abi buna "Esasoğlan" denmez yahu Denilse denilse baba denir Baba denince baba olmak lazım... Ben zayıf uzun bir tipim,içinde kayboluyorum valla... İşin doğrusu arabaya da tam yakıştığım söylenemez...Şöyle hafif göbeklilere daha iyi olur herhalde... Bizimki merak işte,memura uygun araçta değil,bunu da biliyorum... Ama herkesin bir kere de olsa kullanmasını kesinlikle tavsiye ederim,yaşamak lazım deniliyor ya,gerçekten öyle... Hevesimi alayım satarım ben bunu... Kötü tarafı bu araçtan sonra hiçbir araç(benim alabileceğim)beni kesme herhalde... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Bundan sonra hiçbiri kesmeyecek orası öyle Şirkette 2006 S350 kullanıyorum sen benim halimi düşün bir de... Mesai saatinde S350, eve giderken Fiestaaaaa Senin işin de zormuş... Ben yakıta çözüm buldum,az geziyorum... Aylık yakıta ayırdığım bütçe ne kadarsa o kadarlık kullanıyorum... Traji komik,ama böyle... Bende bu kasaların- W124'lerin- E30'ların tüm ama tüm versiyonlarının ve o yıllardaki tüm araçların(Setra otobüsler dahil) ingilizce ve almanca katalogları vardı 1 oda dolusu, babam o zamanlar hazinede makina ve otomobil ithalatına baktığı için. Evde olmadığım bir zaman "bunlar ne işe yarıyor" denilerek temizlik yapan kişi tarafından atılmış Tek tük kaldı şimdi birkaç E30'un vs... Servet gitmiş... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Aldıktan 2 gün sonra yaptırdım abi... Onunla bağlantısı var mı? Var olduğu için sormuştum.. sigorta yaptırmadan ruhsat genelde gelmez... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Var olduğu için sormuştum.. sigorta yaptırmadan ruhsat genelde gelmez... Sigortayı da yaptık,niye gelmedi acaba... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Abi eğer sigortayı yaptırıpta hala ruhsatın gelmediyse,yarın emniyete bir uğra,hemen verirler... İstanbul'da olsaydım oradan 2-3 gün içinde alınıyormuş... Araç İstanbul'dan (fatih)alındı... Plaka değiştirilmedi,adresim otomatik olarak ev adresim olarak çıktı...Adresinize gelir dendi noterden... Ama hala gelmedi... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 Arkadaşlar ABS sorunum çözüldü... Çözüme gelince;cihaza bağlandı,sorun olan sensör tespit edildi(sağ ön) Sensör kablolarına cihazla ölçüm falan yapıldı,tekerler hafif hafif döndürülerek değerleri ölçüldü... Araç liftedeyken diğer eleman sensör kablosunu parça parça eliyle çekiştirirken,ara ara temassızlık olduğu farkedildi... Bunun üzerine kablo açılarak içindeki zamanla yıpranmış ve ara ara(özellikle manevralarda)temassızlık yapan kablo bulundu,lehimlendi-bantlandı sorun çözüldü... Sağolsunlar genç çocuklardı,ilgilendiler,sensör değişecek deyip sıyrılmadılar...2 gündür kullanıyorum,sorun yok,abs yi test ettim devreye giriyor.... 60 liraya sorunum halloldu...Gerçekten gerek güvenlik,gerekse kullanım zevkli hale geldi böylece... ABS ışığım yanınca direksiyonda sertleşiyor ve kullanım zevki gidiyordu...benzer sorunu olan arkadaşlara yardımı olur inşallah... İlk aldığımda Selektör kolu çalışmıyordu,wd40 sıktım,ara ara çalışmaya başladı... Birkaç uygulamadan sonra o sorunumda halloldu... Ayrıca arka stopları değiştirdim...Ama hala yapılan kazanın sonucu oluşan çamurluk ve dikiz parça henüz gelmediğinden yapılmadı,bekliyoruz bakalım.... :) Bu arada ruhsatı daha yeni geldi,haber verdiler...henüz postahanede almadım... Foruma da seminerler,bulunduğum yerde bilgisayar ortamı olmaması vs...fazla giremiyorum...fırsat buldukça paylaşım yaparım... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 Gözün aydın Fatih abi...Sorunun giderildiğine sevindim..stoplarında hayırlı olsun yalnız fotoğraf isteriz.... Çok sağol Erkan... Aracın hasar işleri hallolsun,foto işi kolay... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 Kolay mı? Mondeo'nun fotoları bile nice sonra, yoğun baskılar neticesinde gelmişti. Onlar da eh işte düzeyindeydi. :good1: Son şeklini vereyim,bu sefer uzun sürmez herhalde... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 ABS sorunun çözülmesine çok sevindim. Çünkü en önemli sorun bu bence. İlkönce çözülmesi gereken sorun. Helal olsun gençlerede uğraşıp çözmüşler. WD40 çok işlevli bir spreymiş benim emniyet kemerini bile açtıysa Ruhsatın gelmesine de sevindim. %100 senin artık Ama olmamıştır. Plaka hala FB dir tahminim. Bu arada bende bugün itibarıyla hanıma aracı zorla verdim. İlk olmasına ragmen fena değildi. Ama ön yargısı var araba çok büyük diye. Onu yenersek tamam. Zaten küçük araba arayışı başladı hanımın. Otomatik 10-12 arası birşey arıyoruz. Güle güle binmek dileğiyle. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 ABS sorunun çözülmesine çok sevindim. Çünkü en önemli sorun bu bence. İlkönce çözülmesi gereken sorun. Helal olsun gençlerede uğraşıp çözmüşler. WD40 çok işlevli bir spreymiş benim emniyet kemerini bile açtıysa :lol2: Ruhsatın gelmesine de sevindim. %100 senin artık :lol2: Ama olmamıştır. Plaka hala FB dir tahminim. Bu arada bende bugün itibarıyla hanıma aracı zorla verdim. İlk olmasına ragmen fena değildi. Ama ön yargısı var araba çok büyük diye. Onu yenersek tamam. Zaten küçük araba arayışı başladı hanımın. Otomatik 10-12 arası birşey arıyoruz.Güle güle binmek dileğiyle. Saygılarımla. Çok sağol Mehmet hocam... Evet plaka Fatih Bayram... :lol2: Hocam hanımın merağı yoksa hele hiç uğraşma... :lol2: Gerçi 2.küçük araba senin için de iyi olur...Ş.içi küçük,uzun yola giderken Mondi süper olur... Hangi araçlara bakıyorsun? Tekrar teşekkürler... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Arkadaşlar aracı ilk aldığım sıralar kaza yapmıştım,onun fotolarını ve yeni fotolarını biraz geç olsada atıyorum... Bunlar kaza fotoları,çamurluğum değişti...Yan sanayi takıldı...usta uğraşırsam çamurluk düzelir ama belli olur...sizin fikriniz nedir?düzelebilir miydi sizce? dikiz aynamda daha yeni elimize ulaştığından dün takıldı ancak... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Bunlarda aracın güncel fotoları... Aldıktan sonra neler mi yaptım,çokta birşey yapmadım aslında... 1-Arka stopları led görünümlü 1997-98 tayvan malı stoplar ile değiştirdim...almadan önce zaten ilk yapmayı düşündüğüm görseldi.. 2-önlere büyük led alındı... 3-ufak tefek göz zevkini bozan,direksiyonun biraz matlaşması,kolçak boyanması,bagajdaki siyah plastik boyandı...daha aklıma gelmeyen ufak tefek boyama işleri yaptım...parlak siyah kullandım,mat istediğim randımanı vermedi...şu anda aracın içinde göze batan kusur kalmadı gibi...deriler,torpido zaten çok iyiydi... 4-arka koltuk kafalarında aldığımda iletişimsizlik vardı...bugün tesadüfen geçerken uğradım...birisini çalışır hale getirdik...öbürünün kabloda sorun var herhalde,sonra yaptırıcam... 5-yapmayı düşündüğüm bu jant var... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Maşallah. Buna 18" AMG monoblock gider. Koca kasada 16 çok cins duracak tahminimce. 2 Ekim 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 stoplar güzel olmuş. jamt olarak 16" ile değişeceksen bence değişme abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 20 inch ten aşağısı kesmez bu kasayı Yenisi takılsın daha iyi bu çamurluğun. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Bunlar eski stoplardı... Bunlarda yenileri... Şu an üzerinde olan jantlar orjinalleri...bunlarda güzel ama... Arkadaşlar orjinal jantları da 16...18 takılı olanları gördüm,benim hoşuma gitmedi açıkçası...ayrıca sürtme falan yaptığı söylendi...17 güzel olur ama,ayrıca lastikte gerekecek...en iyisi ertelemek herhalde... Bunlarda diğer fotolar... Bunlar gündüz farlarım... Bugün yaptırdığım arka koltuk monitörü...temassızlık vardı herhalde sağ taraf çalıştı,solda sorun var yaptırmadım...bi ara yaptırırım inşallah... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Maşallah. Buna 18" AMG monoblock gider. Koca kasada 16 çok cins duracak tahminimce. Cihan koca arabada 16 ufak gibi düşünülsede,18 jant takılı birkaç tane gördüm,lastikler incecik kalmış,sanki ilk kasiste patlayacak gibiydiler...bir de herkesin takıntısı farklı oluyor herhalde...ben de jant ölçüsünde orjinalciyim... Ne bileyim inç büyürse aracın aerodinamiği falan bozulur paranayam var galiba... stoplar güzel olmuş.jamt olarak 16" ile değişeceksen bence değişme abi. Mustafa üzerindeki jantlar sence nasıl? Çünkü alırsam gene 16 alıcam... 20 inch ten aşağısı kesmez bu kasayıYenisi takılsın daha iyi bu çamurluğun. Çağlar abi 2o inçte lastik dönmez be abi,sürter kesin... Çamurluğu değiştirdik abi... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 üstündeki jant baktığın janttan güzel. Yorum bağlantısı
Recommended Posts