İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizim Esasoğlan

Fatih Bayram

Recommended Posts

Fatih Bayram
Ahmet Abi kesinlikle sana katılıyorum. Ben bu arabayı almazdım. Ciddi söylüyorum.O ne öyle abi.Plakada sorun var. Tamam senin adın Fatih Bayram Olabilir. Ama bunu FB değilde BF al derim. Bize yakışmaz. Biz Beşiktaşlıyız.

İşin espirisi tabiki. Aracın resimlerini tam açamadım nedendir bilmiyorum. Sadece ilk resmi görmem yetti hocam. Aracını güle güle kullan hocam. İçinde uhte kalmadı. Aldın bineceksin. Çok canını sıkarsa satar kurtulursun(inşallah canını sıkmaz). Ağız tadıyla binmek nasip etsin. Arkadaşların dediği gibi bu yıldıza binen birdaha inmez onu bilir onu söylerim. Bunun tadını başka hiç bir araçta bulacağını sanmam hocam. Tekrar hayırlı olsun. Ama plaka berbat. Ciddi olarak söylüyorum bu araçtan uzak dururdum :p

Saygılarımla.

Sorma Mehmet hocam isim-soyad falan diyoruz ama, :lol:

FB bize de ters ama,kaderimde varmış hocam... :)

Tesadüf en son 2 araçta karar kıldım...İkisi de FB idi...

Kader ağlarını nasıl ördüyse yapacak birşey kalmadı sonuçta...

Mehmet hocam parça fiyatları Mondeo dan çok farklı değil,ilk araştırma-duyum-kullanıcı bilgilerim...

Hocam 17 yaşında araç en ufak tıkırtı,sağa sola çekme,zor çalışma,pas,çürük hiçbirşey yok...

Özellikle plastik kalitesi,ufak ayrıntılar falan gerçekten kullanıcının ruhunu okşuyor... :D

Mehmet hocam tanıdığında falan varsa kullanıp test etmeni tavsiye ederim... :)

İşletim maliyetleri Mondeo dan çok da öyle aman aman fazla değil...

Ama ş.içi için 2.bir küçük araç şart... :)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Hayırlı olsun Fatih abi güle güle kullan. :lol:

Çok sağol Oğuzhan :):p

Oğuzhan derslerine düzenli çalış,iyi bir bölüm kazan...

Bizim gibi zar zor 17 yıllığını değilde,galeriden sıfırını al... :good1:

Fatih hocam kise fiyat sormamışta ben soracağım :) ne kadara aldınız hocam?

Mehmet hocam,fiyatı söylemeyimde...

Mondeoyu 23'e sattım 3-5 te üzerine ekledim desem... :good1::p

Güle güle kullanın. Şimdi bununla ne uzun yol yapılır.

Teşekkürler çok sağolun :D:good1:

Zaten araç ş.içi için fazla büyük...

Uzun yolda inanılmaz keyifli...

Selektör kullanmadan İstanbul'dan Karasu'ya geldim,ben de şaşırdım... :)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

taksi olarak kıbrısta bol bol bindiğim bir araçtır... 800bin 900bin aynı motorla düzgün bakım yapıldığında çok rahat giden araç bunlar ...

yol tutuşu uzayışı şaka gibidir... Güle güle kullanın :lol: buna bir güzel cila yapılır jantlar boyatılır deriler güzelce temizlenir ve keyif yapılır uzun yolda :)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Düzgün bakımlısında km.sorunu yok diyorlarda...Sonuçta 600-700 bin kullanılmış araç zaten araçlıktan çıkıyor...

Cila-koruma vs...yapacağımda şu sıra başka işlere yoğunum... :lol:

Jantlar falan çok temiz,orjinal jantları,kırık çatlak boya kalkması vs...yok.

Derilerde çok temiz...Yırtıksız,çatlaksız...Arka koltukta zaten oturulmadı herhalde gıcır gıcır...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, tank gibi :lol: bu arabalar süper, şimdiki mersolar süslü fakat bunlar kadar rahat değil, patronda eski kasa s500 ve yeni s320 cdi gibi arabalar var, s500 hepsinden iyi diyor, gerçektende havalı süspansiyonu deli güçlü motoruyla yenilerinden rahat, merso işi zevk işi gerçekten, keyfi uzun sürsün iyice doyun, güle güle kullanırsınız inşallah.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Sorma Mehmet hocam isim-soyad falan diyoruz ama, :lol:

FB bize de ters ama,kaderimde varmış hocam... :)

Tesadüf en son 2 araçta karar kıldım...İkisi de FB idi...

Kader ağlarını nasıl ördüyse yapacak birşey kalmadı sonuçta...

Mehmet hocam parça fiyatları Mondeo dan çok farklı değil,ilk araştırma-duyum-kullanıcı bilgilerim...

Hocam 17 yaşında araç en ufak tıkırtı,sağa sola çekme,zor çalışma,pas,çürük hiçbirşey yok...

Özellikle plastik kalitesi,ufak ayrıntılar falan gerçekten kullanıcının ruhunu okşuyor... :)

Mehmet hocam tanıdığında falan varsa kullanıp test etmeni tavsiye ederim... :p

İşletim maliyetleri Mondeo dan çok da öyle aman aman fazla değil...

Ama ş.içi için 2.bir küçük araç şart... :good1:

Hocam aracı almam demedim. Plakadan dolayı laf söyledim. Yoksa araca kesinlikle lafım yok. Çok diri ve temiz duruyor.Hocam bu FB sizin başınıza ağlarını örmüş ve siz bu ağın içine düşmüşsünüz :p Ben parasını düşünmüyorum hocam. Opel vectrama aklıma gelen harcamalarım lastikler dahil 9500 tl 2008 mar ayından 2010 kasım ayına kadar. Ona verdiğim para beni yormadıysa merces neyine yoracak. Bu arada ben çok uzun yol yaptığım için tam benlik. Ama kesinlike bir küçük araçta olması lazım. En basit örnek 8 ay oldu aracımı alalı ve tam 20bin km oldu. Herhalde mercedes olursa daha fazla olacağı kesin :D Fiyat olayını sormuştum ya ben cevabımı aldım :) Güle güle binin hocam.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Hayırlı olsun, tank gibi :D bu arabalar süper, şimdiki mersolar süslü fakat bunlar kadar rahat değil, patronda eski kasa s500 ve yeni s320 cdi gibi arabalar var, s500 hepsinden iyi diyor, gerçektende havalı süspansiyonu deli güçlü motoruyla yenilerinden rahat, merso işi zevk işi gerçekten, keyfi uzun sürsün iyice doyun, güle güle kullanırsınız inşallah.

Teşekkürler çok sağolun :lol: :good1:

Mercedesin mercedes olduğu zamanların en iyi araçlarından biri...

Tabiki şimdiki araçlar daha süslü-teknolojik,fakat bunun sürüş keyfi,gidişi,sessizliği,ayrıntıları çok iyi... :good1:

Araçta tek beğenmediğim yönü,ön panelin tasarımı...

Kullanışlı ama,minibüs kamyon paneli karışımı gibi...

Hocam aracı almam demedim. Plakadan dolayı laf söyledim. Yoksa araca kesinlikle lafım yok. Çok diri ve temiz duruyor.Hocam bu FB sizin başınıza ağlarını örmüş ve siz bu ağın içine düşmüşsünüz :) Ben parasını düşünmüyorum hocam. Opel vectrama aklıma gelen harcamalarım lastikler dahil 9500 tl 2008 mar ayından 2010 kasım ayına kadar. Ona verdiğim para beni yormadıysa merces neyine yoracak. Bu arada ben çok uzun yol yaptığım için tam benlik. Ama kesinlike bir küçük araçta olması lazım. En basit örnek 8 ay oldu aracımı alalı ve tam 20bin km oldu. Herhalde mercedes olursa daha fazla olacağı kesin :) Fiyat olayını sormuştum ya ben cevabımı aldım :p Güle güle binin hocam.

Saygılarımla.

Mehmet hocam sizin benim gibi BJK'lı olduğunuzu ve buna ithafen söylediğinizi biliyorum... :good1:

İşin doğrusu plaka olayında ben de kararsızdım...hanım ısrar etti... :p

Mehmet hocam bu aracın temizi sizi de beni de emekli eder...

Fazla el değiştirmemiş,adam gibi kullanılmış,yaşına göre az km.li olanı alınır... :good1:

Kronik sorunları olan araç değil bunlar...

Hocam fiyat olayına kırılmamışsınızdır umarım... :):good1:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Diğer başlıkta da söylemiştim, tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız ve cesasız güle güle kullan hocam. :lol: Yıldız bir hastalıktır, bundan sonra başka araba sevmezsin.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
1992 model S320 L vardı bizde, çok güzel bir tercih yapmışsın abi, Allah kaza bela vermesin

Teşekkürler Mustafa çok sağol :p:)

Tavsiyelerin vardır,nelere dikkat edelim...Hangi sorunları kroniktir... :)

Diğer başlıkta da söylemiştim, tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız ve cesasız güle güle kullan hocam. :lol: Yıldız bir hastalıktır, bundan sonra başka araba sevmezsin.

Teşekkürler Cenk bey çok sağolun :D:p

Almadan önce zaten Mercedes hastalığımız mevcuttu... :)

Umarım bizi fazla yormaz...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Abi Hayırlı olsun, Güle güle kullan çok beğendim gerçekten :)

Forumdaki ağır abi arabaları çoğalıyor hadi hayırlısı :bambam:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Fatih hocam hayırlı olsun keyifle binersin İnşallah. :p:unknw: Ama bunun solungaçları yok. :bambam: Maşallah. :)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Abi Hayırlı olsun, Güle güle kullan çok beğendim gerçekten :)

Forumdaki ağır abi arabaları çoğalıyor hadi hayırlısı :D

Teşekkürler Onur çok sağol :flowers::good1:

Ben de ağırlık falan yok Onur...

60-65 kilo ince bir fasulye sırığı düşün... :lol2:

Hayırlı olsun Hocam. :wub: Sunroff yeter. :p

:bambam:

Teşekkürler çok sağolun :flowers::good1:

Bunlarda o kadar fazla opsiyon-donanım varki...Hangisi tam dolu,hangisi boş anlaması da zor...

Fakat şansıma en dolusunu almışım,biraz tesadüfte oldu tabi... :good1:

Ama sunroof aranan kriterlerden biriydi,keza hız sabitleyici de...

Fatih hocam hayırlı olsun keyifle binersin İnşallah. :unsure::unknw: Ama bunun solungaçları yok. :unknw: Maşallah. :p

Teşekkürler Adnan abi çok sağolun :flowers::good1:

Bunun solungaçları 1000 euro vardır... :lol2:

Araba bu işte.

Hayırlı olsun. :)

Teşekkürler çok sağolun :flowers::good1:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Hayırlı olsun Fatih abi maşallah :) çok güzel duruyor bende çok istiyordum ama güvenip alamamıştım masraf çok açar diye altından kalkamam diye=)

kaça mal oldu acaba abi lpg varmı ?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Yeni resim atacam ama sistemde sorun var herhalde,ne yapsam kabul etmiyor... :)

Bilmediğin için soruyorum...Belli bir kota falan oluyor mu?

Abi kota var sitede çok resim attıysam dolmuştur eskilerini silmen lazım.Mod arkadaşlardan birine ulaşırsan yardımcı olur herhalde.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile, 200.000 üzerine çıkabilenler sadece MErcedes/Bmw sürücüleri, ya da sadece bunların km si ile oynanamıyor mu ne :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Teşekkürler çok sağolun :D:D

Mercedesin mercedes olduğu zamanların en iyi araçlarından biri...

Tabiki şimdiki araçlar daha süslü-teknolojik,fakat bunun sürüş keyfi,gidişi,sessizliği,ayrıntıları çok iyi... ;)

Araçta tek beğenmediğim yönü,ön panelin tasarımı...

Kullanışlı ama,minibüs kamyon paneli karışımı gibi...

Mehmet hocam sizin benim gibi BJK'lı olduğunuzu ve buna ithafen söylediğinizi biliyorum... :)

İşin doğrusu plaka olayında ben de kararsızdım...hanım ısrar etti... :D

Mehmet hocam bu aracın temizi sizi de beni de emekli eder...

Fazla el değiştirmemiş,adam gibi kullanılmış,yaşına göre az km.li olanı alınır... :)

Kronik sorunları olan araç değil bunlar...

Hocam fiyat olayına kırılmamışsınızdır umarım... :D:D

Hocam fiyat olayına kesinlikle kırılmadım merak etmeyin. Yenge hanım fenerlimi yoksa ısrar ettiğine göre.Bence siz değiştirin hocam o plakayı . Hocam dediğiniz gibi emekli eder bizi temizi. Bakın siz şimdi içimdeki ateşi körüklediniz. Akşamdan beri bende C kasa W203 kasa bakıyorum ve iç çekiyorum. 2001 ve üstüne bakıyorum( eş durumundan dolayı) şu mondinin borcunu ödeyeyim bakacağım artık. Fiyatları biraz düşmüş 35binden başlıyor.Tabikide ondada temi bulamazsak o ocağıma incir ağacı diker. C kasa alınırsada kesinlikle kompresor olmalı.LPG de şehir içinde ve dışında kaç litre yaktığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim hocam.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Hayırlı olsun

Teşekkürler çok sağolun hocam :D:good1:

Hayırlı olsun Fatih abi maşallah :D çok güzel duruyor bende çok istiyordum ama güvenip alamamıştım masraf çok açar diye altından kalkamam diye=)

kaça mal oldu acaba abi lpg varmı ?

Sonunu düşünen kahraman olamıyor be Sinan... :)

Masraf açarsa ben de altından kalkamam...Ama adrenalini,heyecanı seviyorum...N'apayım yapım böyle... :D

Bu masraf vs...riski her araçta var...Bununki biraz daha tuzlu olur,tek fark bu... :good1:

Sakın tuzu kuru,para gani falan zannetme,sonuçta öğretmenim ben de...

LPG var mı? Kahramanız dediysek o kadar da değil,tabiki var... :)

Abi kota var sitede çok resim attıysam dolmuştur eskilerini silmen lazım.Mod arkadaşlardan birine ulaşırsan yardımcı olur herhalde.

Yardımcı olurlarsa iyi olur... :good1:

Çokta resim yüklemedim ama... :unknw:

Vesile ile, 200.000 üzerine çıkabilenler sadece MErcedes/Bmw sürücüleri, ya da sadece bunların km si ile oynanamıyor mu ne :fiuw:

Çağlar abi,km.bunlarda düşmez falan diyorlar,ama traş...

%70-80 inin km.leri oynanmış...

Veya s320 ile tuğla falan taşımış olması gerekir... ;)

Kazasız, belasız, cezasız :D

Teşekkürler çok sağolun :D:good1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Vay vay vay, arabaya bak be.

Bizimki naylon, ford teneke ama bu araba beeeh!

Güle güle kullan hocam, imza ile araç bilgileri acil ve gururla güncellenmeli :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fatih Abi imza bilgilerini güncelle ama aman önceki başlık gibi olmasın imza :D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...