İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizim Esasoğlan

Fatih Bayram

Recommended Posts

Tahir İlter
(düzenlendi)
Tahir bey bunu yazdırın kesin kısmetleriniz artar. :) Yazıyı çok beğendim :p

Hakikaten şimdi benimde hoşuma gitti :unknw:

Tahir önünde iki yol var...

1-Modcu...içindeki apaçiyi çıkaracak...

2-Evlilik...

tercih senin Tahir... :good1:

:bravo::good1: :good1:

O bişey değilde tahminlerime göre hiç alakasız 5 veya 6 konuyu benim evliliğime bağlamış bulunuyorum.eee artık forum için onur meselesidir everin beni :p :lol2:

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Hocam hayırlı uğurlu olsun çok temize benziyor allah kaza bela vermesin... :bravo:

her zaman hayalimdir böyle bir aracı kullanırken çekicem belimden 14'lü su tabancasını sunrooftan sağa sola su sıkıcam magandalığın dibine vurucam... :unknw:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Fatih hocam yakıt olayına gelince şehir içi için bence küçük şartmış.Birde çok km yapıyorsan şehir içinde kesin şart. Ben aylık 1000 km yapıyorum şehir içinde. Şimdi dediğin 96-98 arası e200 ler gerçekten güzel ama eşim beğenmiyor. O c kasanın 2001 sonrası kasaları beğeniyor veya E kasaların 2002 den sonrakileri. C nin süspansiyonun biraz sert olduğunu eski mercedelerin bu kasa C lere göre kat kat daha yumşak süspansiyonu olduğunu söylüyorlar. Sizce hangi yönden aratır mondeoyu?

Mehmet hocam E200 ler yakıt olarak aşağı yukarı mondeo gibi,az bile olabilir...

Hocam şöyle beyaz,temiz bir E200'e hanımı bindir...20-30 km git,hanımın fikri değişir gibime geliyor hocam... :p

Bunu bizim hanımda istemiyordu,şimdi fikirleri tamamen değişti,satma falan diyor... :unknw:

Tabi şartlar uygunsa 2002 sonrası e200 ler daha da iyi tabiki...

Mercedes C,adı gibi C segment bir araç...

Mondeo bence tabi son kasaları söylemiyorum,Mercedes C serisinden daha güzel ve donanımlı...Kendi fikrim tabi...

Hocam ben olsam,mondeo yu satıp,aynı yıl aralığında mercedes C almam...

aaaa Nası bilmezsin abi ah ah üyeliğin tehlike şuanda :lol2: Mehmet Abi nin mondeo beyaz asil plaka sonunu hususi yazmadım :)

:bravo:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Mehmet hocam E200 ler yakıt olarak aşağı yukarı mondeo gibi,az bile olabilir...

Hocam şöyle beyaz,temiz bir E200'e hanımı bindir...20-30 km git,hanımın fikri değişir gibime geliyor hocam... :lol2:

Bunu bizim hanımda istemiyordu,şimdi fikirleri tamamen değişti,satma falan diyor... :unknw:

Tabi şartlar uygunsa 2002 sonrası e200 ler daha da iyi tabiki...

Mercedes C,adı gibi C segment bir araç...

Mondeo bence tabi son kasaları söylemiyorum,Mercedes C serisinden daha güzel ve donanımlı...Kendi fikrim tabi...

Hocam ben olsam,mondeo yu satıp,aynı yıl aralığında mercedes C almam...

:bravo:

Bende her daim E veya S den yanayım. Ama işte... Bu arada parmağım oynatacak durum yok. Biraz zaman geçsin kendimi toplamam lazım.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Fatih abi göstergeleri sökte Oktay abiye gönder bunun gibi yapsın...

1377.jpg

Yok be Erkan...

Ben park lambalarını zor değiştiriyorum,onu hayatta sökemem... :lol2: :unknw:

Erkan ben birde aracın içine değilde dışına yatırım yapmayı seviyorum...

Yaptıklarımı halkımızla paylaşmayı seviyorum... :good1::)

Hocam hayırlı uğurlu olsun çok temize benziyor allah kaza bela vermesin... :p

her zaman hayalimdir böyle bir aracı kullanırken çekicem belimden 14'lü su tabancasını sunrooftan sağa sola su sıkıcam magandalığın dibine vurucam... :good1:

Teşekkürler çok sağolun :bravo::p

Süper temiz değil...10 üzerinden 8-9...

10'lukları bulması da zor,parası da zor... :p

Erkut senin de ilginç fantazilerin varmış,daha önce hiç aklıma gelmemişti doğrusu... :good1::p

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Bende her daim E veya S den yanayım. Ama işte... Bu arada parmağım oynatacak durum yok. Biraz zaman geçsin kendimi toplamam lazım.

Mantıklısı E serisi...

Anlayanı çok,parçası bol,prestijli,tasarım süper,işletim maliyetleri makul sayılır...

S güzel ama mantıksız... :bravo:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
:lol2: :):p

Hahahahha bu ne ya...

Sevmiyorum sevmiyorum böyle oynamaları.işinin ehli olmayanların bir arabaya böyle işkence etmesine dayanamayarum.Eğer trafikte göreyim ben de bu aracı trafikten men ettirmezsem :unknw::bravo:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
(düzenlendi)
Sevmiyorum sevmiyorum böyle oynamaları.işinin ehli olmayanların bir arabaya böyle işkence etmesine dayanamayarum.Eğer trafikte göreyim ben de bu aracı trafikten men ettirmezsem :unknw::bravo:

Amirim ben bıraktım...

tövbe ettim... :lol2:

Hep Tahir yapalım modlu daha güzel oluyor diye kanıma giriyor... :)

Mondiye kıymak zor oldu ama,uzun zamandır düşünüyordum...

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Yakışır kardeşime :good1:

Bildiğim kadarıyla BMW parça fiyatları çok uçuk...

Mercedes daha insaflı...En azından ben öyle umuyorum... :p

Eh benimde gönlümde yatan aslan bu Subaru dan sonra :unknw: ama Subaru oldukça ulaşılmaz göründüğü için belki şaşar düşer denk gelir alırım bir 520 ah bide 520d olsa tadından yenmezde neyse bakalım :) Parçaları uçuyor Abi doğru tek cam kaldırma düğmesi çıkma 50 euro mu ne arkadaş kırmışta fıldır fıldır aranıyordu bir ara.Mercedes te geri kalmaz ama ben bunların parçalarına verilen paralara acımıyorum kaç araba 500000 km üstünü görebiliyor ki bunlardan başka.

:bravo: amirim saygılar yok öyle bişey ben karşıyım cam filmim bile yok :lol2: :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Eh benimde gönlümde yatan aslan bu Subaru dan sonra :) ama Subaru oldukça ulaşılmaz göründüğü için belki şaşar düşer denk gelir alırım bir 520 ah bide 520d olsa tadından yenmezde neyse bakalım :good1: Parçaları uçuyor Abi doğru tek cam kaldırma düğmesi çıkma 50 euro mu ne arkadaş kırmışta fıldır fıldır aranıyordu bir ara.Mercedes te geri kalmaz ama ben bunların parçalarına verilen paralara acımıyorum kaç araba 500000 km üstünü görebiliyor ki bunlardan başka.

:unknw: amirim saygılar yok öyle bişey ben karşıyım cam filmim bile yok :p:good1:

Subaru ulaşılmaz değil Tahir...

Senin yerinde olsam subaru yu madem bu kadar kafaya takmışsın...

Şartlar olgunlaşınca STİ görünümlü normal Subaru alırım... :p

Görüntü birebir aynı,tabi performans olayını nasıl halledersin bilemem... :lol2:

Ama aşırı süratli araçlar her zaman tehlikedir...

Basmasan olmaz,bassan herdaim tehlike... :good1::bravo:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)
Subaru ulaşılmaz değil Tahir...

Senin yerinde olsam subaru yu madem bu kadar kafaya takmışsın...

Şartlar olgunlaşınca STİ görünümlü normal Subaru alırım... :good1:

Görüntü birebir aynı,tabi performans olayını nasıl halledersin bilemem... :unknw:

Ama aşırı süratli araçlar her zaman tehlikedir...

Basmasan olmaz,bassan herdaim tehlike... :good1::bravo:

Yok abi benim Subaru hevesim sıfır olacak STİ 2.5'luk olacak vs vs o yüzden ulaşılmaz benim için... Ben hız konusunda temkinliyimdir abi riske girmem yanımda biri varsa limitlerde kullanırım her zaman Subaru yu basmak veya modlamak için değil de seviyorum ne biliyim tutku galiba... :lol2:

http://www.subaru.com.tr/sti/ :):p

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
(düzenlendi)

Madem hızla işin yok...Bu araçlar tamamen hız odaklı...

98'i arkadaşta var,arda geziyoruz kütük gibi araba...

Çok sert,yakıt falan turbo sökülü olduğu halde can yakıcı...

Ayrıca ben son kasayı değilde,bir öncekini daha çok beğeniyorum...

tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Madem hızla işin yok...Bu araçlar tamamen hız odaklı...

98'i arkadaşta var,arda geziyoruz kütük gibi araba...

Çok sert,yakıt falan turbo sökülü olduğu halde can yakıcı...

Ayrıca ben son kasayı değilde,bir öncekini daha çok beğeniyorum...

Boxer motor sever benzini :bravo: Abi son kasalarda süspansiyonu ayarlayabiliyormuşsun artık zaten standart hali kalacağı için eğer olurda alabilirsem ki hayal işte abi ya :unknw: Efendi gibi ağır abi 520 alır otuturum herhalde :lol2:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Almanların bir atasözü vardır....

Mercedes çilekeştir,bakarsan ihya eder bakmassan idare eder...

Bmw ise nankördür,bakarsan idare eder bakmassan inkar eder...

Ya elin alamanı ne anlasın atasözünden bizim alamancılar demiştir onu hem onlar atayı nerede kaybetmişler ki bulsunlar da söz dedirtsinler bide :bravo:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Almanların bir atasözü vardır....

Mercedes çilekeştir,bakarsan ihya eder bakmassan idare eder...

Bmw ise nankördür,bakarsan idare eder bakmassan inkar eder..

Bak buda süper. Az önce Tahir bey bir güzel söz etti. Şimdi sen. Bu gece iyisiniz bakıyorum. :bravo: Ama çoook doğru bir söz.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

"Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır." [Adolf Hitler]

Hitler dedimi böylesini der :bravo:

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

:lol2: :D Hayırlı,uğurlu olsun.Allah kaza,bela vermesin iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...