İçeriğe Yönlendir

Bu Da Bizim Esasoğlan

Fatih Bayram

Recommended Posts

Ali Gürsoy
Gereğinden ucuz ama çok çekici :lol2:

İnan yenisi kadar etkileyici . Adamlar öyle yapmışkı 20 yaşında araba hala eskimiyor . Bizim Focuslar da 10 senede ihtiyarlyor .

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Bir arkadaşımın babasında pek iyi durumda olmayan 500sel var. Onun durumunu bildiğim için söylüyorum; sıfır gibi :lol2: Kazasız belasız cezasız güle güle kullanın :good1:

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hayırlı olsun hocam, yayla gibi maşallah. :D Biraz riskli bir keyif olmuş , maişler malum bizim. :blink:

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
(düzenlendi)

Bende bu kasanın S 600 V12 versiyonuna hastayım . O arka kapının hemen üstünde yer alan V12 yazısı yokmu . İşte beni kalbimden vuruyor o görüntü . Oooofffff ooffffffffffffff , güle güle kazasız belasız zevkini çıkarın inşallah Mercedes'in . Ancak bu ebatlardaki bir konfor ve ihtişamdan sonra hiçbir marka araç sizi kesmeyecektir bilesiniz... :blink::D

tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
abi hayırlı olsun :)
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Arabadan sonra gemiye binmek bu olsa gerek :wub:
:D:rofl: Hayırlı,uğurlu olsun.Allah kaza,bela vermesin iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. :)
:) hayırlı olsun,işte araba bu.
Hayyy maşallah :p

Kazasız belasız sürersin inşallah hocam..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... :flowers::good1: çok sağolun...

Allah daha iyilerini güzelini hepimize nasip etsin... :flowers::good1:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :D Ne kadar yakıyor acaba kilometrede? :)

Yanlış soru ; ne kadar içiyor diye sormalıydın :rofl:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Hayırlısı olsun , güzelmiş :)

Bu sınıfta bende bmw 7 serisini seviyorum daha sportif duruyor

örnek : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...5897977/detay/#

Teşekkürler çok sağolun... :p:good1:

Ben küçükten beri mersocuyum... :good1:

BMW ile ikisinin apayrı karakterleri var...BMW daha sportif,mercedes daha konforlu,sorunsuz,bence daha kaliteli...

20 yıllık aynı şartlarda kullanılmış iki araç yan yana gelse aradaki farkı daha iyi görürüz...

Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun :)

Teşekkürler çok sağolun... :):good1:

Bir arkadaşımın babasında pek iyi durumda olmayan 500sel var. Onun durumunu bildiğim için söylüyorum; sıfır gibi :) Kazasız belasız cezasız güle güle kullanın :)

Teşekkürler çok sağolun... :p:good1:

Bunların temizini bulmak kolay değil tabi...Genelde uzun yol yüksek km.yaptıklarından,yaşı ilerledikçe çok el değiştiren araçların hoşafı çıkıyor sonuçta...

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Hayırlı olsun hocam, yayla gibi maşallah. :) Biraz riskli bir keyif olmuş , maişler malum bizim. :)

Evren hocam tabiki bu keyfin belli bedeli oluyor...

İşletim maliyetleri biraz fazla tabi...

Şimdi mondeodan buna geçince olağanüstü gözümü korkutan,''hay Allah ben ne yaptım''olayı olmadı şimdilik...

Bakımı,atıyorum mondi 8 tutarsa,bu da 10 tutar.. :good1: .

Yakıtta da mondi 7 yakarsa bu 10 yakar,korkacak birşey yok yani... :)

İşletim maliyetlerinde bunların sıfırı bize göre değil... :p

Misal bu sıfır olsa 7000civarı senelik vergi...Haliyle yeni kasanın parçaları da uçuk olur...çıkma vs...olayı olmaz...yani bunları sıfırı ve sorunlusu sakat...Bilmem güzel anlatabildim mi,biraz karışıkoldu çünkü...

Bende bu kasanın S 600 V12 versiyonuna hastayım . O arka kapının hemen üstünde yer alan V12 yazısı yokmu . İşte beni kalbimden vuruyor o görüntü . Oooofffff ooffffffffffffff , güle güle kazasız belasız zevkini çıkarın inşallah Mercedes'in . Ancak bu ebatlardaki bir konfor ve ihtişamdan sonra hiçbir marka araç sizi kesmeyecektir bilesiniz... :):good1:

Teşekkürler çok sağolun... :):good1:

V12 olayına ben de hastayım...

Ama çevreyi değil,kendi duygularıma önem versemde,arkamdan farklı laflar üretilme riskinden dolayı yaptırmam açıkçası...

Malum öğretmeniz,arkada v12 yi gören farklı düşünür,hoş olmaz bence... :p

Bugün dükkanın önündeydi,komşum 3-5 ay önce bmw 320d almıştı,100 civarına malolmuştu...

Hayırlı olsun falan vs...den sonra içine oturup birkaç donanım vs...baktı ''100bin verdik biz de yok bunlar'' şeklinde latife yaptı...

S320 ler yakıt,zamanının şişkin vergileri,parça fiyetlarından dolayı insanların ürkmeleri sonucu piyasaları zamanla dibe vurmuş...

Yoksa mümkün değil bu paralara bu araçların alınmaları...

Dünya hali bilinmez,bunu satıp başka araç almam herhalde...İhtiyaç,sağlık,veya artık aracı yürütememe durumlarını yaşamazsam tabi... :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

İlandaki gibi araçlar mevcut tabi... :good1:

Fiyatlarıda böyle oluyor tabi... :p

O parayı verdikten sonra 99 sonrası alınabilir ayrıca...

Gerçi kasa olarak bu güzel...Fakat iç tasarım tuşlar falan bana hitapetmiyor,dolmuş paneli gibi... :)

99 sonrasının iç ambiansı süper ama... :good1:

Tüplü mü acaba

Sence... :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) Ne kadar yakıyor acaba kilometrede? :good1:

Henüz sağlıklı ölçemedim...

Bildiğim,gördüğüm,duyduğum...

Ş.içi 35-45 arası,

Ş.dışı 27-35 arası,bu değerler normal kullanım için geçerli tabi...Ayrıca zırhsız modeller ve 3200cc için konuşuyoruz tabi... :good1:

Yanlış soru ; ne kadar içiyor diye sormalıydın :good1:

O kadar korkma Ersen,tabi 2 tonluk araç biraz fazla yakması normal...

Bu aracı tüpe uyumsuz olsa 10bine de verseler almazdım orası ayrı tabi...

Fakat lpg de olay şu...

1.6 benzinli herhangi bir aracın yaktığını,bu araca binip LPG ile aynı değerleri yakarsın sonuçta...cümle biraz karışık oldu... :p

Ama anladın sen onu... :)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Stoplar güzelmiş hakikaten Abi :good1:

Bunlar çok güzel ama fiyat çok... :rofl::good1:

Ama stopları illaki makyajlı ile değiştiricem...

Gerçi makyajlı da 250 civarı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fatih bu işlere gireceksen www.ebay.de ye bak... Sahibinden.komla olmaz bu işler..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Abi Valla kalbin gibi temizmiş 10 numara araba maşallah. :) Akününde fotolarını bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Fatih bu işlere gireceksen www.ebay.de ye bak... Sahibinden.komla olmaz bu işler..

O siteyi burdan duyuyorum,ama nasıl sipariş verilir,falan hiç bilgim yok abi... :unknw:

Zaten şu anda birşey yapmayacağım,sadece fikiralışverişi yapıyorum...

O zamana öğrenirim herhalde... :good1:

Maşallah :)

Teşekkürler çok sağolun Lokman abi... :):good1:

Bence, orjinaller değiştiği anda, toplama arabaya döner.

Bence değişmez Çağlar abi... :)

Sadece makyajda değişen stop aracı sadece gençleştirir...

2002 mk3'ün gerekli parçalarla stop vs...2006 modele dönmesi gibi düşün... :good1:;)

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
(düzenlendi)
Abi Valla kalbin gibi temizmiş 10 numara araba maşallah. :) Akününde fotolarını bekliyoruz ;)

:):unknw:

Akü cins bir yerde... :)

edit:harf unutma.

Farlarını açıp temizlemek lazım bunun...

Mondeo da aydınlanma sorunu yaşadım...Zenonlar yetersizdi...

Bunda çakma zenon vardı,çıkarıp orjinali taktım,aydınlanmam gayet iyi Mehmet abi...

tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...