Hasan Tahsin Şipit 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Kargo ücretini nasıl hesaplıyoruz? Özür dilerim yukarıda açıklamışsınız. Sanırım sürekli kendi ülkeleri içinde satış yapılan ürünler dikkatimi çektiği için denk gelmemiş. Az önce buldum bir ilan st tampon 130sterlin gibi birşeydi kargosuda o civara denk geliyordu. Bütün hevesim kaçtı. Sanırım küçük şeylerle ilgilenmek daha iyi olacak gibi. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 18 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2011 İlanda yabancı fotolarda ledli stoplar var ama, eğer bagaj kapağında sergilenen stoplar satışı yapılan stoplar ise; bu stoplar ledli değil kii.. Ledli olması-olmaması sorun değil Hüseyin,görünümü güzel bence... Hocam, fırsatın ve durumun olursa yenisini bulabildiğin bütün kabloları değiştir. 3 tane w140 kasa arka taraftan alev alan araç oldu sadece benim bildiğim. Allah nazardan saklasın, maşallah. Uyarını dikkate alacağım Baran... Korkuttun şimdi beni... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 18 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2011 ST jant nasıl yakışıyorsa Ford'a, bunlara da AMG jant yakışıyor. Geri görüş kamerası işi kolay ve ucuz. Türkiye'den almayacaksan tabi. Mehmet Abi'nin önerisini dinle bence abi, ebay-ı şerif ile ilişkilerini sağlam tut. Bu konuda yardım gerekirse elimden geleni yaparım. Ahmet Ebay oldukça uygun herhalde... Oradan birşey almam gerekirse senden yardım alırım,kendim mümkün değil çeviriyi yapıp sipariş,kargo vs...beceremem Alışverişi yapması kolay ama prosedürü ben de çok bilmiyorum aslında. Az önce sahibindendeki ilanlara baktım, benim havayastığına 600 TL isteyen var, yuh! Sen kaça almıştın,merak ettim şimdi... Bu ebay konusunda ilerleyen günlerde rahatsız ederim Ahmet aracınız hayırlı olsun.mercedes 30 sene geçsede yine mercedestir.arkadasımdada zırhlısı vardı başbakanlıktan almıştı 4.5 tondu lpg de km ye 65 kurus yakıyordu Teşekkürler çok sağol Okan... :good1: Arkadaşının arabasında da hakketen amma zırh varmış... Normal zırhlılar 2.5 3 ton falan bildiğim... 5000cc motordur tahminim,lpg'de 65 krş yakması şaşırtmadı açıkçası... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Ledli olması-olmaması sorun değil Hüseyin,görünümü güzel bence... Görüntü evet güzel. Demek istediğim ledli diye alırsınız ledsiz gelmesin.. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 18 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2011 Görüntü evet güzel. Demek istediğim ledli diye alırsınız ledsiz gelmesin.. :) İlgine teşekkürler Hüseyin, çok sağol... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Fatih hocam avatar resmin çok güzel. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 18 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2011 Fatih hocam avatar resmin çok güzel. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Çok sağol Mehmet hocam... Ne yalan söyleyim,sizin fotodan ilham aldım biraz... Cümlemizin... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 İnsanın en değerli varlıkları bunlar.Okula gittimmi burnumda tütüyor. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 18 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2011 İnsanın en değerli varlıkları bunlar.Okula gittimmi burnumda tütüyor. Ben okula gittim mi sadece çocuk değil,herşey burnumda tütüyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Ben okula gittim mi sadece çocuk değil,herşey burnumda tütüyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 (düzenlendi) Hocam aracı alalı baya oldu.Tekrar uzun yolda yapmışsındır.Şehir içinde-uzun yolda yakıt nasıl?. Aracın bazı sıkıntıları vardı çözdünmü sıkıntılarını. Saygılarımla. 25 Ağustos 2011 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 25 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2011 Hocam aracı alalı baya oldu.Tekrar uzun yolda yapmışsındır.Şehir içinde-uzun yolda yakıt nasıl?. Aracın bazı sıkıntıları vardı çözdünmü sıkıntılarını.Saygılarımla. Mehmet hocam ilgine teşekkürler... Hocam henüz uzun yol yapmadım...Bayramda bakalım büyük ihtimalle baya bi uzun yol yapıcağız... :lol2: Araç ile ilgili daha detaylı paylaşımı yaparım... Yakıt şu an sürekli kısa mesafe (3-6km)kullanmama rağmen 40-45 krş arası... Uzun yolda 90-130 sabit hızla inanması zor gelebilir belki ama 28-30krş arası yakıyor... Ama tam sağlıklı ölçümler değil tabi... Deposu baya büyük herhalde 100-120 lira arası gaz alıyor... Araçta uzun far selektör yapmıyordu,daha doğrusu ara sıra takılıyordu...Biraz wd40 sorunu tamamen çözdü...Ben de şaşırdım ABS ışığım ara sıra yanıyordu,kontrol edildi,sensörler çıkarılıp siyah yağ gibi birşey sıkıldı,şimdilik sıkıntı yok...Ama gene de nadir de olsa 1-2 kez yandı...Kontak aç-kapa yapınca sönüyor...tekrar bir kontrol edilecek... Mehmet hocam biraz şansımda varmış diyelim...0 masraflı almışım...Araç şanzıman yağına kadar yeni değişmiş... Hatta aracı aldığımda depo akşamdan full doluymuş...İstanbul'dan buraya nerdeyse beleş gelmiştim... Parça fiyatları mondeo ile benzer fiyatlarda...çıkma vs...bolca mevcut... Mehmet hocam bu aracı kullanıp test etmenizi öneririm,ilk etapta boyutu ş.içinde biraz alışkanlık gerektirsede,2-3 gün içinde alışılıyor... Daha öncede söylediğim gibi 2.araba şart bence...Haa yakıtı dert etmeyen için sorun da değil ayrıca... Direksiyon elektrikli olduğundan çok yumuşak,manevra falan çok rahat yapılıyor...Sürüş keyfi inanılmaz zevkli... Mondeo da çok zevkliydi,fakat bu araç bambaşka... Kısacası temizi bulunduktan sonra,yakıtı dert edilmezse alınır,binilir ve gerçek sürüş zevkine varılır diyelim Mehmet hocam... Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 (düzenlendi) hocam w140 ınız hayırlı uğurlu olsun. w210 a binsemde şöyle bir w140 w220 görünce içim geçmiyor değil yani. ama sizin de dediğiniz gibi s sınıfı yıldız şehiriçi daha fazla kullanan bizler için mantığı birazcık zorladığından s sınıf alma hayallerimi hemen silmek istiyorum. şu an kullandığım w210 manuel ve sürekli şehir içi kısa mesafeler (6-10 km. arası) kullanmama rağmen 11,2 ile 11,5 lt./100 km. (arabamı aldığım günden beri tüm yakıt fişlerimi ve km. bilgilerimi tutmaktayım.maksat elbettteki ekonomik am ekonomiden ziyade motorda farkedemeyeceğim değişiklikleri önceden bilmek.) lpg tüketmekteyim. buda yaklaşık burada lpg 2,2TL . olduğundan km. ye 0,25 TL. ye gelmekte. Şeytan kulağına kurşun arabamın tüketiminden vs. son derece memnunum. yıldızın konforu da cabası. arabamdan Allah'a şükürler olsun memnunum. yinede bir sefer zehiri aldık işte. istiyorsan sanada zehiri vereyim. inşalalh tez vakitte w210 kasa 99-01 model arası avantgarde kompressör e2 paket. yeni arabanızı hayırlısıyla güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 25 Ağustos 2011 tarihinde Mahmut ?ahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Deposu baya büyük herhalde 100-120 lira arası gaz alıyor...Araçta uzun far selektör yapmıyordu,daha doğrusu ara sıra takılıyordu...Biraz wd40 sorunu tamamen çözdü...Ben de şaşırdım Direksiyon elektrikli olduğundan çok yumuşak,manevra falan çok rahat yapılıyor...Sürüş keyfi inanılmaz zevkli... Deposu 45 lt dir ozaman. WD40 benim aracın emniyet kemerindeki etkisini görünce şaşırdım. Direksiyon bizimkinden yuşmak desenize Allah güle güle binmek nasip etsinler. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 25 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın.. Teşekkürler çok sağolun Adem bey hocam w140 ınız hayırlı uğurlu olsun. her ne kadar w210 sahibi olsamda şöyle bir w140 w220 görünce içim geçmiyor değil yani. ama sizin de dediğiniz gibi s sınıfı yıldız şehiriçi daha fazla kullanan bizler için mantığı birazcık zorladığından s sınıf alma hayallerimi hemen silmek istiyorum. şu an kullandığım w210 manuel ve sürekli şehir içi kısa mesafeler (6-10 km. arası) kullanmama rağmen 11,2 ile 11,5 lt./100 km. (arabamı aldığım günden beri tüm yakıt fişlerimi ve km. bilgilerimi tutmaktayım.maksat elbettteki ekonomik am ekonomiden ziyade motorda farkedemeyeceğim değişiklikleri önceden bilmek.) lpg tüketmekteyim. buda yaklaşık burada lpg 2,2TL . olduğundan km. ye 0,25 TL. ye gelmekte. Şeytan kulağına kurşun arabamın tüketiminden vs. son derece memnunum. yıldızın konforu da cabası. arabamdan Allah'a şükürler olsun memnunum. yinede bir sefer zehiri aldık işte. istiyorsan sanada zehiri vereyim. inşalalh tez vakitte w210 kasa 99-01 model arası avantgarde kompressör e2 paket. yeni arabanızı hayırlısıyla güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Çok teşekkürler mahmut bey Mahmut bey ben de alırken w210 kedigöz ile w140 arasında kaldım,aslında ben kalmadım da hanımı ikna zor oldu... 2.araba olsa düşünmezdim açıkçası,hastalık veya beğeni diyelim... Yakıtınız maşallah çok iyiymiş... Ben aracı alırken rastgele fiyatı da iyiymiş deyip almadım,baya bi uzun zamandır takipteydim...Her gördüğümde içim gidiyordu açıkçası... Hala daha w210-w140 ikilemi aklıma geliyor...Ama gene w140 ağır basıyor...tabi benim için... Mantık w210,duygular w140 diyor... İşin doğrusu yarınlar ne gösterir bilinmez ama,ekonomik durum iyi de olsa bu aracı değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası... Olumsuz yönde ekonomi bozulursa aracı satsam bile,düzlüğe çıkınca büyük ihtimalle gene aynı aracı alırım herhalde... Yıldıza binen başka araca binmez vs...tarzı yorumlar hep dolaşır,bakalım biz de durum ne olacak... Bu arada dün araca müşteri çıktı,fiyatı 2-3 bin yukarı çıkarsa idi,satadabilirdim...Amma çelişki değil mi...N'apalım can çıkar huy çıkmaz... Deposu 45 lt dir ozaman. WD40 benim aracın emniyet kemerindeki etkisini görünce şaşırdım. Direksiyon bizimkinden yuşmak desenize Allah güle güle binmek nasip etsinler. WD 40 her derde deva gerçekten... Tekrar teşekkürler Mehmet hocam...Amin cümlemizin... Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Maşallah , güle güle kullan hocam.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 Fatih Abi rüyamda gördüm seni öm atmışsın bana benim konuda araç tokatlama mevzuları dönüyor ne olur sen ileti yazma diyordun :lol2: Hayıra yorumladım artık ne diyim :lol2: Tahir daha önce de söylediğim gibi sen çok alemsin ve tehlikelisin :hahahoho: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Maşallah , güle güle kullan hocam.. Çok sağol kardeşim,teşekkür ederim... :lol2: Fatih Abi rüyamda gördüm seni öm atmışsın bana benim konuda araç tokatlama mevzuları dönüyor ne olur sen ileti yazma diyordun Hayıra yorumladım artık ne diyim :lol2: :D Tahirim sana Karabasan musallat olmuş... Yatmadan evvel 3 gulhüvallahü,1 elham oku... :lol: Tahir senin rüyalarda baya renkliymiş... :lol2: Ben daha farklı rüyalar görüyorum... Geçen rüyamda 2011 Subaru sana takas teklif ediyordu...Sen üste 5000 isterim diye tutturuyordun... Adam da sana kızıp aracı galeriye bırakıyordu... :lol: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Arkadaşlar dün akşam markete alışverişe gittik... Hanım giderken ben kullanayım,biraz alışayım falan dedi... Şöyle sahilden bir tur attık...Anayolun kenarında bizim belediyenin tasarım harikası site girişine yaklaşırken,hanım sağ sinyali verdi... Giriş için biraz geniş almak gerekiyor,hanım hafiften sola çevirip tam dönerken olan oldu... Siteye girişe 100mt kala hızımız 40-45 civarı,dikizden görüyorum arkadan Hyundai kamyonet kaptırmış geliyor,ş.içi olmasına rağmen,hanım da dikizden görüyor...Tam dönerken (sinyal açık)amcam sağımızdan geçmeye çalışıyor...olan oluyor... Camımı açıktı,dikiz aynamın bütün camları üzerime sıçradı,Allah'tan gözüme gelmedi... Çocuk arkada ağlamaya başladı,adamla aramda 20-25 cm mesafeden yüzyüze geldik...Ben biraz bağırdım,çağırdım... Adama''sinyali 50 mt önceden verdik,fren lambası yanıyor,nasıl şoförsün,bu yolda bu hız,körmüsün''vs...dedim... Amcam bir de suçlu olduğu halde ''korna çaldım,sinyal vermedin'' falan demez mi,nevrim döndü haliyle... Adam patronunu aradı,ben polisi...Patronu simaen tanıdıktı,ılımlı insandı,suçun kimde olduğunu adam her ne kadar kabul etmese de anladı... Neyse polis geldi,önce hanım,sonra adam,en sonda ben anlattım...Evraklar falan,polis merkezine gittik,hata %100 karşıya verildi haliyle... Tabi benim de ilk sinir geçti,adama insanlık hali ile kaza olabileceği,benim kusurunu kabul etmeyip,itiraz etmesine kızdığımı falan söyledim,hakkını helal et falan helalleştik... :lol2: Benim aracın sağ dikiz-çamurluk gitti...Çamurluk biraz kesti,o yüzden değişmesi gerekecek,orjinallik bozulacak,biraz sinirim bozuldu tabi... :lol2: Fazla birşey yok ama,birsürü uğraşacağız sonuçta... Resmi evrakları teslim ettim,exper gelecek,haber bekliyorum... Neyse sağlık olsun diyelim,nazarlık oldu,ama büyükçe oldu biraz... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun abicim ya o kadar konuşuldu burada nazar değmiştir normal olarak cana gelmemesi sevindirici abi araba nasılsa yapılır. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun abicim ya o kadar konuşuldu burada nazar değmiştir normal olarak cana gelmemesi sevindirici abi araba nasılsa yapılır. Sağlık olsun tabi Tahir...Çok sağol... :D Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Geçmiş olsun. Teşekkürler Baran çok sağol... :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Abi geçmiş olsun. Nazar başka birşey demiyorum.Abi Allah büyüt beterlerinden saklasın. Bir daha göstermesin. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 Abi geçmiş olsun. Nazar başka birşey demiyorum.Abi Allah büyüt beterlerinden saklasın. Bir daha göstermesin. Çok sağol Mehmet hocam... :lol2: Amin cümlemizin... geçmiş olsun,Ramazandan mıdır nedir bilmiyorum?Şu son bir haftadır o kadar çok kaza riski atlattım ki...İnsanlar tuhaf..Üzerine üzerine sürüyor gördüğü halde..Size tekrar büyük geçmiş olsun... Çok sağolun teşekkürler... Ramazanın etkisi illaki vardır... Fakat bizim olay trafik magandalığı,başka birşey değil...Kaza olacak bir yer değildi çünkü..Sağlık olsun n'apalım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts