İçeriğe Yönlendir

01 Ab 667

Ümit Kocabaş

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Hocam temize çıkmış böylece. Kazasız belasız binin inşallah. Konu hortlayınca arabayı da görmüş oldum bu arada. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süha Demirtaş

Ümit hocam 99 mondeo ghia araban var satayım mı diye düşünüyorsun :D ARacın arkasında logo duruyor mu halen ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Gülgün

Çok beğendiğim nadir gördüğüm bir kasa. Bu kasa dizel ve otm. olsa mmmm mmmmm olurmuş :) Elinize sağlık güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Hocam temize çıkmış böylece. Kazasız belasız binin inşallah. Konu hortlayınca arabayı da görmüş oldum bu arada. :good1:

Sağ olasın Fatih Hocam, Allah kimseye kaza bela göstermesin, amaç sıkıntısız binmek..

Araç çok güzel,helede dilinden anlıyan biri varsa deymeyin keyfine,güle güle kullanın :nazar:

Teşekkür ederim, biraz o beni dinliyor, biraz da ben onu dinliyorum çok şükür sorunsuz sıkıntısız gidiyoruz.

Plakanın 767 olanı da bendeydi bir zamanlar. Güle güle kullanın.

http://www.fordclubt...__fromsearch__1

Teşekkür ederim, sağ olun. :nazar: Maşallah sizin focus da çok güzel duruyor. Muhtemelen Adana topraklarına beraber ayak basmışlar.

Ümit hocam 99 mondeo ghia araban var satayım mı diye düşünüyorsun :D ARacın arkasında logo duruyor mu halen ?

Arabanın arkasındaki logo gideli çok oldu öğrencilerim sağ olsun :) Modifiyeye logodan başlamıştık ne güzel ama olmadı. Şuan okuldaki en eski araba bende. Bazen canımı sıkıyorlar iki ihtiyar geliyor diye ben de özelliklerinizle gelin çömezler diye geçiştiriyorum. Eğer bir gün değiştirirsem aklımı çelen araba Renault Megane Sport Tourer GT-Line :dribble:

Çok beğendiğim nadir gördüğüm bir kasa. Bu kasa dizel ve otm. olsa mmmm mmmmm olurmuş :) Elinize sağlık güle güle kullanın.

Bu kasadan Adana'da hatırı sayılır kadar var aslında hergün iki üç tane mutlaka denk geliyor. Bildiğim kadarıyla dizeli yok veya varsa da çok nadirdir. Dizel olmayışının dezavantajını lpg ile artı yapmaya gayret ediyorum. Otomatik olmamasının acısını ise kırmızı ışıklarda fazlasıyla çıkartıyorum. Sizin mondi de maşallah çok güzel, iyi günlerde kullanın :nazar: .

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Eski keman iyi ses verir Ümit abi :D

:good1: Bak bu sözü çok beğendim.

Yorum bağlantısı

Özelliklerinizle gelin cümlesi harika.İyi savunma yapmışsın.Sadece cc özelliği bile tek başaına yeter yahu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Özelliklerinizle gelin cümlesi harika.İyi savunma yapmışsın.Sadece cc özelliği bile tek başaına yeter yahu.

O düğmeleri daha bir çok kişi teybin ses düğmesi zannediyor :) Şöyle sunroofun arkasını hafifçe kaldırıp gazladımmı bizimkilerin dibi düşüyor.

Bu arada bizim farlardan bir haber var mı Oktay Abi, merakla bekliyorum. Şöyle bir konu açsan da en azından gelişmeleri paylaşsan, biz de merakımızı gidersek olmaz mı?

Yorum bağlantısı

Rabbimin izniyle bu ara ev değişimiyle uğraşıyorum her şey şu anda buna baglı görünüyor umarım uzun sürmez.Sonrasında işlerim hız kazanacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Rabbimin izniyle bu ara ev değişimiyle uğraşıyorum her şey şu anda buna baglı görünüyor umarım uzun sürmez.Sonrasında işlerim hız kazanacak.

Hakkında hayırlısı olsun Abim, umarım en kısa sürede ev işini halledip işlerini yoluna koyarsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ümit Kocabaş

250.000 kilometrenin şerefine yağ bakımı yapıldı. Hava,yağ,benzin ve polen filtreleri ve bujileri değişti,antifriz yenilendi, genel kontrolleri yapıldı. Ödül olarak yıpranan direksiyon simidi deri kaplatıldı. Kontrol için şöyle bir otobana çıkıldı ve geçer not aldı. Hava karardığı için direksiyon simidinin resimlerini çekemedim. En kısa sürede resimlerini eklerim inşallah.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

maşallah çok güzel bir araba.tabi yapılanlarda ayrıca çok güzel emeğinize sağlık. 41 kere :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ümit Kocabaş

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar: Kazasız,belasız,cezasız nice kilometrelere,Ümüt hocam..

maşallah çok güzel bir araba.tabi yapılanlarda ayrıca çok güzel emeğinize sağlık. 41 kere :nazar:

Tek tek teşekkür ederim sağolun. Bazen unutuyorum konuya bakmayı. :)

Dün tatil için son kontrolleri yapıldı, çok şükür sıkıntı yok. Sonrasında tam iki saat özene bezene temizledim, yıkadım, kuruladım tam karşısına geçip izleyeyim dedim yağmur başladı. Olsun en azından temiz temiz ıslandı.

Kısmetse cuma günü kar lastiklerini takıp iki hafta kar ezmeye çıkacağız. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Ez bakalım karları.... :bravo:

Abi ters istikamettesin yoksa bir yorgunluk çayı içerdik. Ama ben doğru istikametteyim hatırlatayım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Benim bu konuda hiç mesajım yok muymuş ne? :shok:

Güle güle kullan Zümrem. Allah kaza bela vermesin. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ümit hocam hayırlı yolculuklar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Benim bu konuda hiç mesajım yok muymuş ne? :shok:

Güle güle kullan Zümrem. Allah kaza bela vermesin. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Amin zümrem sağ olasın. Allah kimseye kaza bela vermesin.

Ümit hocam hayırlı yolculuklar.

Sağ olasın Mehmet Hocam, tatil geliyor takım olarak deplasmana çıkacağız yine hayırlısıyla :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ümit Kocabaş
(düzenlendi)

Bol bol gezdik tozduk paracıkları ezdik ve tatilimizi bitirdik ve çok şükür kazasız belasız evimize döndük. Tatil sırasında şöyle bir araba pazarına gideyim belki bir cmaxa zıplarım diye düşündüm. Yola çıktım pazara giderken sol tarafta yolun dışında duran bir tırın aniden kavşağa girmek istemesi sonucu ciddi anlamlı bir kaza atlattım. Yerde yaklaşık 35 metre fren izimiz var ve durduğumuzda tırın dorsesi ile aramızda 10-15cm kalmıştı. (Galiba cmax fikrine mondi biraz bozuldu sana bir ders vereyim dedi. :) ) Çok şükür diyerek tatilimize devam ettik ve tabi bu kurtarış sonunda mondime yine bir kıyak geçtim. Orjinal teybi söküp biraz uğraşla yazın aldığım (hatta bir ara satmaya niyetlendiğim) multimedya teybimizi taktık, geri görüş kameramızı takarken hadi birde park sensörü ekleyelim dedik ve işlemi bitirdik. Hoporleri yazın pioneer ile değiştirmiştim zaten, teybimizi de değiştirince ses oldukça tatminkar oldu.

7tC1kad.jpg

Teybin tek kötü yanı konum olarak biraz aşağıda kalması.

1rvcigw.jpg

Tatil sebebiyle sensörleri boyatamadım ama en kısa zamanda boyatmam lazım çünkü görüntü biraz çirkin oldu.

Y1IUX8U.jpg

Yıpranan direksiyonumu kaplatmıştım. Suni deri yaptırdım ve 70 tl verdim. İşçilik olarak çok hoşuma gitti. Gerçek deri ise 150tl demişti yaptırdıktan sonra keşke gerçek deri olsaydı dedim ama iş işten geçti.

tarihinde Ümit Kocabaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bu ne deplasman sevgisidir arkadaş böyle. :biggrin: Resmi tatil başlamadan gittin, son gün döndün. :p

Allah muhabbetinizi artırsın. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

geçmiş olsun Ümit hocam, okurken bi an eyvay dedim.!!! ama çok şükür ki bir şey olmamış.

Çok teşekkür ederim Sadık Abi, bir an kormadım değil hani ama verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu.

Bu ne deplasman sevgisidir arkadaş böyle. :biggrin: Resmi tatil başlamadan gittin, son gün döndün. :p

Allah muhabbetinizi artırsın. :nazar:

Amin allah herkese böyle hoş muhatbet versin. Adı deplasman ama kendimi rahat hissediyorum ne bileyim belki de orada beş yıl çalışmış olmanın verdiği bir avantaj da vardır. Cuma gecesi geldim aslında biraz dinlenme payı bıraktım kendime.Hem dinleneyim hemde şehir dışından gelen arkadaşları göreyim dedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...