Serhan Gürbüzol 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 Büyük geçmiş olsun hocam, kötü bir şey olmayışı sevindirici çok şükür...... 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 10 Şubat 2013 Yazar Paylaş 10 Şubat 2013 Büyük geçmiş olsun hocam, kötü bir şey olmayışı sevindirici çok şükür...... Teşekkür ederim Serhan Abi, çok şükür sıkıntısız atlattık. Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Ümit hocam yeni teybin hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim Yasin Kardeşim sağ olasın. Eski teybimi yapan ustanın işçiliğini pek beğenmemiştim bir fırsatını bulup değiştirdim. Bu arada görüşemiyoruz hiç, bir gün boş vaktinde bir çay içelim. Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Para bu sefer de ezgoza sıkışmış. Bugün servise uğramıştım. Usta arabayla uğraşırken biz de arabanın arka tarafında sohbet ediyorduk. Bu arada usta birkaç defa gaza bastı ve egzozdan elli kuruş büyüklüğünde bir kaç parça döküldü. Servisten çıkıp doğruca egzozcuya gittik.Yapılan kontrolde arka egzozun içi dağılmış. Matay marka egzoz ile değiştirdik. Katalizörü de söktürüp kontrol ettiler. Usta, "Katalizör tertemiz duruyor." dedi. Toplamda 250tl para verdim. Arabamın sesi doğal olarak değişti, gidişinde de psikolojikte olsa bir değişiklik oldu. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Para bu sefer de ezgoza sıkışmış. Bugün servise uğramıştım. Usta arabayla uğraşırken biz de arabanın arka tarafında sohbet ediyorduk. Bu arada usta birkaç defa gaza bastı ve egzozdan elli kuruş büyüklüğünde bir kaç parça döküldü. Servisten çıkıp doğruca egzozcuya gittik.Yapılan kontrolde arka egzozun içi dağılmış. Matay marka egzoz ile değiştirdik. Katalizörü de söktürüp kontrol ettiler. Usta, "Katalizör tertemiz duruyor." dedi. Toplamda 250tl para verdim. Arabamın sesi doğal olarak değişti, gidişinde de psikolojikte olsa bir değişiklik oldu. son susturucumu değişti o paraya yoksa başka bi şeylerde değiştimi Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 son susturucumu değişti o paraya yoksa başka bi şeylerde değiştimi Son susturucu değişti katalizör sökülüp kontrol edildi. Yoksa pahalı mı değiştirmişim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Son susturucu değişti katalizör sökülüp kontrol edildi. Yoksa pahalı mı değiştirmişim. tek susturucuysa bana biraz pahalı gibi geldi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Geçmiş olsun Ümit hocam... Teyp,eksoz,park sensör'ü hayırlı olsun...bastırmış'sın paracıkları Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 16 Mart 2013 Yazar Paylaş 16 Mart 2013 Yaklaşık iki aydan sonra bir temiz yıkandı ve karnı doydu. Hem temiz bulmuşken hemde yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncem olduğu için (Şimdilik sadece düşünce ) resimlerini çekeyim dedim. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 16 Mart 2013 Yazar Paylaş 16 Mart 2013 (düzenlendi) eline sağlık, ışıl ışıl, tertemiz olmuş Ümit. Teşekkür ederim Sadık abim, Serhan Abi ile yıkama maceralarınızı okuyup, dinleyince utandım biraz ve yıkayayım dedim. 16 Mart 2013 tarihinde Ümit Kocabaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 18 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2013 Çarşamba günü okul çıkışı bindim arabaya, marşa bastım araba çalışmadı. Defalarca denedim marş basıyordu ama bir türlü çalışmadı. Üzgün üzgün servisi aradım, galiba benzin pompası yanmış dediler. Eyvah gitti paracıklar dedim. Arabayı yükledik çekiciye ve servise geldik. Usta bindi arabaya, marşa bastı ve araba çalıştı. Ben bakakaldım. Usta nasıl yaptın dedim, sadece marşa bastım dedi. Uzun uzun incelediler ama bir problem bulamadılar ve şeytan kulağına kurşun o günden beri bir problem çıkmadı. Hem ustalar hemde ben şaştım kaldım. Galiba benim mondinin canı sıkılmış. Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 Dört yıla yakın kahrımızı çeken mondimiz dün yeni sahibine teslim edildi. Böylelikle bir maceranın sonuna geldik. Şimdilik yeni aracımız iki yıldır yedek mahiyetinde bekleyen 1999 model Renault Clio 1.6 RTE 117 bin kilometrede benzinli olan cliomuz yakıt ve konfor olarak her ne kadar mondimizin yerini tutmasa da satılana kadar kahrımızı çekecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Hoca bari bunun içinde sigara içme. Bunun içi pırıl pırıl. Ona göre Gözünü sevem sigara içme 2 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 9 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2014 (düzenlendi) Sigarasız olmaz Mehmet Hocam, zaten pek sevmiyorum bunu, onun için iki yıldır yatıyordu. 9 Temmuz 2014 tarihinde Ümit Kocabaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts