İçeriğe Yönlendir

Kontak Açıldığında Gelen Rahatsız Edici Ses...?

Ebubekir Turan

Recommended Posts

Ebubekir Turan

Değerli arkadaşlar aracım fiesta 2011.arabayı çalıştırmadan kontağı açtığım zaman ışıklar yanıyor ve ardından böyle suyun çıkardığı ses gibi bi ses geliyorve ardından kesiliyor.her kontağı açışımda aynı sesle karşılaşıyorum.bu ses beni oldukça rahatsız ediyor.önceden yoktu şimdilerde yapmaya başladı.sizce neden olabilir servise gitmeme gerek var mı arkadaşlar teşekkür ederim ....

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benzin pompasının sesi galiba belirttiğiniz ses araç 2011 olması dolayısıyla bir problem olacağını düşünmüyorum normaldir belki sizin dikkatinizi yeni çekti ama çok belirgin ve rahatsız ediciyse araçta garantide iken gidip göstermekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Sorun değil normal benzin pompasından, ama yinede servise uğrayıp içinizi rahatlatmakta fayda var ( servisler bu yüzden var ) :)

Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan

teşekkür ederim acaba bana sıkıntı çıkartır mı ? hani benzin pompasını felan yakmak gibi? genelde depoda fazla benzin olmadan dolaştım ondan olabilirmi ?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
teşekkür ederim acaba bana sıkıntı çıkartır mı ? hani benzin pompasını felan yakmak gibi? genelde depoda fazla benzin olmadan dolaştım ondan olabilirmi ?

Özellikle yazın çeyrek depo altında aracı kullanmak tavsiye edilmez benzin pompasının sağlığı açısından buna dikkat etmelisiniz sadece.

Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan
Vınnnn tarzında bir ses ise pompadan ve normaldir. Ama bu ses tireşimli ve vınnnzzznznz gibi ise pompada arıza olabilir.

hocam öncelikle vınnn tarzında bi ses geliyor ve sanki aracamın içinde sular akıyor :) öyle bi ses geliyor.daha önce hiç gelmiyordu şimdi geldi bi an panikledim bende :lol2: servise gidip bi göstereyim bencede :lol2:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Soner Mazlum
(düzenlendi)
Klimanın yönlendirici kapaklarının açılıp kapanma sesleridir.. Kontağı açınca ve kontağı kapatınca duyarsınız...

Kliman dijital sanırım...

tarihinde Soner Mazlum tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Taner Yoldaş

ben servise sormuştum o sesi, dijital klimanın ortam sıcaklığını algılama sesi cevabını aldım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kadir Türkcan

klimanın iç fanı beniki değişti aynıgün ses daha fazlalaştı bende birazdaha bekliyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benzin pompası değil, dijital klima yönlendirme kapaklarının sesi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Benzin pompası değil, dijital klima yönlendirme kapaklarının sesi...

Su sesi diyor arkadaş..Klima sisteminden gelen ses su sesi gibi değil.

Hidrolik direksiyon pompasıda ses yapar içerden hafif duyulur

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Muslukları da açıp kapıyor, dolayısıyla su sesi de geliyor..

Dün aynı sesi Pekbidolu'da ben de duydum...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Pompa sesinden vınnn diye ses gelir de su sesi gibi ses geldiğine şahit olmadım...

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Önceden bu ses yokmuş yanlız .Cevabı yanlış yerde arıyoruz sanki :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...