Sela Can Dökmeci 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim 2008 model bir fiestam var ve onu değiştirip tourneo connect almak istiyorum fakat duyduklarıma göre 2012 model tourneo connect ler artık Türkiye de üretilmiyecekmiş ve yeni üretilen modellerde kasa ve motor değişimine gidilecekmiş bu konunun aslı nedir bir anlatırmısınız Yorum bağlantısı
Engin Özarı 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 Asıl neden, Gölcük'teki üretim hattı Romanya'ya kayıyor. 2012 den itibaren Connect'i Romanya üretecek. Gölcü'teki Connect hattının yerine daha ufak boyutta (Fiorino tipi ) araçların üretim bantları yer alacak hazırlıklar başladı. Romanya deneme üretimlerine başladı bile. Seri üretime 2012 de geçiş olacak. 2014 de 2 adet proje daha var Gölcük'te. Vip araç üretimi ve Fusion projesi. Merdeces Vito tipinde vip araç üretecek. 2014 de de Fusion'ların Türkiye'de üretilmesi planlanıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 Fusion artık bir daha üretilmeyecek diye duymuştum yerine B-Max isimli ürün gelecekmiş. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ağustos 2011 Paylaş 22 Ağustos 2011 Evet Ford bir çok sınıftaki açıklığının farkına vardı ve fiorino, vito tarzında ve daha aklıma gelmeyen bir kaç model üretmeye başlayacak. Bunların yanında connect ve transit tepeden tırnağa yenilenecek. Bilgilerin tümü Ford seminerlerinden.. Yorum bağlantısı
Sela Can Dökmeci 24 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2011 bugün 2 ayrı ford bayii ile görüşme yaptım ve 2012 de kasaların değişmeyeceğini belirttiler arkadaşlar Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Ağustos 2011 Paylaş 25 Ağustos 2011 merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim 2008 model bir fiestam var ve onu değiştirip tourneo connect almak istiyorum fakat duyduklarıma göre 2012 model tourneo connect ler artık Türkiye de üretilmiyecekmiş ve yeni üretilen modellerde kasa ve motor değişimine gidilecekmiş bu konunun aslı nedir bir anlatırmısınız bugün 2 ayrı ford bayii ile görüşme yaptım ve 2012 de kasaların değişmeyeceğini belirttiler arkadaşlar Artık türkiye'de üretilmeyeceği doğru ancak komple revize edilecek yeni Connect'ler 2014'de Türkiye yollarında olacakmış. (Kaynak: Ford Türkiye Yetkilisi ile Hürriyet gazetesinin yaptığı röportaj) Yorum bağlantısı
Recommended Posts