Umeyr Sadık Turan 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 (düzenlendi) Connect arabama yaptırmak istiyorum ama ziebart yalıtım da okuduğum kadarıyla yol sesi taş sesi gibi sesleri azaltıyormuş.Yaptırsam motor sesini azaltır mı,faydası ne olur? 23 Ağustos 2011 tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 ziebart ın yaptığı şu pütürden ise motor sesini azaltmaz hatta diğer sesler azalırsa daha belirginleşir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Kayar kapı ve torpido trim seslerini ne yapacağız ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 Motor sesini azaltmak isterseniz motor odasına izolasyon yapmanız gerekir, alt taraf motor sensine etki etmez, forumda motor sesi için yapılan izolasyon çalışmaları mevcut. Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 23 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2011 (düzenlendi) herkese teşekkürler kayar kapıdakı sesleri kestim forumdan yararlanarak sadece hani motor sesini de kesersem iyi olur gibi bir düşüncem var. geçenlerde babam 2011 110 luklara bindi,dediği söz oğlum bizim araba baya sessiz çalışıyor dedi,2006 olmasına rağmen bende şaşırdım yeni araba o kadar sesli olmaz diye ama öyleymiş tekrardan herkese teşekkürler 23 Ağustos 2011 tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi Chat Dili Kullanmayal?m Yorum bağlantısı
Naci Özkan 23 Ağustos 2011 Paylaş 23 Ağustos 2011 herkese teşekkürler kayar kapıdakı sesleri kestim forumdan yararlanarak sadece hani motor sesini de kesersem iyi olur gibi bir düşüncem var. geçenlerde babam 2011 110 luklara bindi,dediği söz oğlum bizim araba baya sessiz çalışıyor dedi,2006 olmasına rağmen bende şaşırdım yeni araba o kadar sesli olmaz diye ama öyleymiş tekrardan herkese teşekkürler evet sesli çalışıyor ama sizinki 90 lık olduğu için olmasın ben süper bi çözüm buldum hem motor hem dış sesler için: arkaya koydum bi woofer sesinide açtığım zaman ne motor sesi kalıyo ne dış ses Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 23 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2011 Motor sesini azaltmak isterseniz motor odasına izolasyon yapmanız gerekir, alt taraf motor sensine etki etmez, forumda motor sesi için yapılan izolasyon çalışmaları mevcut. hangi forumda acaba bana yardımcı olur musunuz? olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 23 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2011 evet sesli çalışıyor ama sizinki 90 lık olduğu için olmasın ben süper bi çözüm buldum hem motor hem dış sesler için: arkaya koydum bi woofer sesinide açtığım zaman ne motor sesi kalıyo ne dış ses elbette bizim ki 90 fark orada. çözümü sevdim ama babanız da arabayı kullanınca arabadaki haparlörler bile fazla geliyor " bu kadar haparlör ne" diye adam kızıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts