İçeriğe Yönlendir

Ses Yalıtımı Motor Sesini De Azaltıyor Mu Bilgilerinize ?

Umeyr Sadık Turan

Recommended Posts

Umeyr Sadık Turan
(düzenlendi)

Connect arabama yaptırmak istiyorum ama ziebart yalıtım da okuduğum kadarıyla yol sesi taş sesi gibi sesleri azaltıyormuş.Yaptırsam motor sesini azaltır mı,faydası ne olur?

tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ziebart ın yaptığı şu pütürden ise motor sesini azaltmaz hatta diğer sesler azalırsa daha belirginleşir.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Motor sesini azaltmak isterseniz motor odasına izolasyon yapmanız gerekir, alt taraf motor sensine etki etmez, forumda motor sesi için yapılan izolasyon çalışmaları mevcut.

Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan
(düzenlendi)

herkese teşekkürler kayar kapıdakı sesleri kestim forumdan yararlanarak sadece hani motor sesini de kesersem iyi olur gibi bir düşüncem var. geçenlerde babam 2011 110 luklara bindi,dediği söz oğlum bizim araba baya sessiz çalışıyor dedi,2006 olmasına rağmen bende şaşırdım yeni araba o kadar sesli olmaz diye ama öyleymiş tekrardan herkese teşekkürler

tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi
Chat Dili Kullanmayal?m
Yorum bağlantısı
Naci Özkan
herkese teşekkürler kayar kapıdakı sesleri kestim forumdan yararlanarak sadece hani motor sesini de kesersem iyi olur gibi bir düşüncem var. geçenlerde babam 2011 110 luklara bindi,dediği söz oğlum bizim araba baya sessiz çalışıyor dedi,2006 olmasına rağmen bende şaşırdım yeni araba o kadar sesli olmaz diye ama öyleymiş tekrardan herkese teşekkürler

evet sesli çalışıyor ama sizinki 90 lık olduğu için olmasın :)

ben süper bi çözüm buldum hem motor hem dış sesler için:

arkaya koydum bi woofer sesinide açtığım zaman ne motor sesi kalıyo ne dış ses :unsure2:

Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan
Motor sesini azaltmak isterseniz motor odasına izolasyon yapmanız gerekir, alt taraf motor sensine etki etmez, forumda motor sesi için yapılan izolasyon çalışmaları mevcut.

hangi forumda acaba bana yardımcı olur musunuz? olursanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan
evet sesli çalışıyor ama sizinki 90 lık olduğu için olmasın :)

ben süper bi çözüm buldum hem motor hem dış sesler için:

arkaya koydum bi woofer sesinide açtığım zaman ne motor sesi kalıyo ne dış ses :nazar:

elbette bizim ki 90 fark orada. çözümü sevdim :) ama babanız da arabayı kullanınca arabadaki haparlörler bile fazla geliyor " bu kadar haparlör ne" diye adam kızıyor :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...