İçeriğe Yönlendir

Koltuk Konfor Ayarı

Guest Umut Araz

Recommended Posts

Guest Umut Araz

sevgili arkadaşlar benim huzursuz ve takıntılı bir sorunum var yıkama yaglamada koltuk ayarım bozuldu ve sonrasında 600 km yapmama rağmen hala koltuga alışmış diğilim geri çekiyorum yukarı kaldırıyorum yok aşagı ve ileri geri ne yaptıysam rahat edemedim önerileriniz varmı herkese iyi bayramlar ve hafta sonları dilerim

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Koltuğu sökerek benim kızın kocaman ayı oyuncaklarından var onlardan bir tane koyup oturmak lazım. Acayip rahat namussuz şeyler :good1:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bende hiç sevmem koltuk ayarının bozulmasını; o yüzden en güzeli koltuğun raylarının olduğu yere işaret koymak :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:)

Bu yıkamacılar ya aynayı bozar, ya radyoların frekanslarını değiştirir yada koltuğun ayarını bozarlar.Size koltuk bozan denk gelmiş.

Adnan Bey mecbur bozmak zorundalar. Aracı yıkadıktan sonra yer değiştiriyorlar koltuğu ve aynayla oynamak zorundalar. Hele benim gibi koltuk en altta ve baya geride kullanan biri için adamlar bu şekilde imkansız kullanamazlar. Boyum 1.75 ama koltuk baya geride ve iyice çökmüş durumda kullanırım.Mecbur bozarlar. Bir iki denemede ayarlarım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...