Ömür Uzundağ 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 2011 focus collection da kaç tane air bag var? aracımı haziranda aldım ama aklıma şimdilerde çok takılıyor aracın sadece ön iki tarafında (şöför ve yolcu önünde) airbag yazısı var. aracın koltuk yanlarına altına üstüne baktım her tarafına yazı yok. satarken ve broşürlerde yan hava yastığı var yazıyordu. bilen bir arkadaş varsa lütfen yazsın. ilginize şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 sürücü ve yolcu ön hava yastıkları sürücü ve yolcu yan hava yastıkları standart diyor broşürde? burdan 4 hava yastığı manası çıkmıyormu? ve insanlar bu broşüre bakarak araba alıyor. Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 broşürü incelemeniz mümkünmü orda yukarda yazdığım gibi sürücü ve yolcu yan hava yastıkları standart diyor. bu nasıl ifade edilirki? Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Comfort da bile olan yan hava yastıkları collection da neden olmasın... Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 bende aynı fikirdeyim. ama ben hala koltuklardaki yazıyı göremedim (yazmıyor demiyorum hala) Yorum bağlantısı
Şakir Öztürk 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 (düzenlendi) '08 trend'de bile 4 hava yastığı var sizin araçta nasıl olmaz Arka kapıyı açıp ön koltuğun kenarını inceleyin isterseniz. 26 Ağustos 2011 tarihinde ?akir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 26 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2011 http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus-2...nlik-ve-emniyet Hava Yastıkları Her modelde bulunan sürücü ve yolcuya ait tam boy hava yastıkları ile yan hava yastıkları ve Titanium serisinde bulunan yan perde hava yastıkları ile yolcu güvenliği üst seviyeye taşınıyor sitedede 4 hava yastığı olması gerektiğini teyit ediyor ama.... Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 '08 trend'de bile 4 hava yastığı var sizin araçta nasıl olmaz Arka kapıyı açıp ön koltuğun kenarını inceleyin isterseniz. +1 benim trend de bile var koltukların yan tarafında etiket var Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 Focus Collection 2011 içinde 4 adet hava yastığı mevcuttur, yan hava yastıklarını verdiğim resimdeki gibi görebilirsiniz. Kendi aracımda var sizinki de collection olduğuna göre sizinkinde de vardır. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 (düzenlendi) Aynen benim Collection ın sürücü ve yan koltuklarında airbagler mevcut. Yan darbelere karşı konulmuş. Ama Titanim daki yan hava yastıkları orta direklerin içinde gizli. 26 Ağustos 2011 tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Özyücel 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Aynen benim Collection ın sürücü ve yan koltuklarında airbagler mevcut. Yan darbelere karşı konulmuş.Ama Titanim daki yan hava yastıkları orta direklerin içinde gizli. Titanyumda da koltuklarda yan hava yastığı bulunur. direk lerin üst tarafındaki perde hava yastığıdır. Bendekii titanyumda dikiz aynasının orada da AIRBAG yazıyor. Acaba oralarda bir yerde de hava yastığı mı var? Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Focus Collection 2011 içinde 4 adet hava yastığı mevcuttur, yan hava yastıklarını verdiğim resimdeki gibi görebilirsiniz. Kendi aracımda var sizinki de collection olduğuna göre sizinkinde de vardır. 4 Hava yastığınız olmalı bence de ....Bendeki 2010 da da 4 adet var... Yorum bağlantısı
İbrahim Kayıhan 8 Eylül 2011 Paylaş 8 Eylül 2011 benim 2011 comfort aracımda sol direkte airbag logosu var koltuk arkasında da var üstteki resimdeki logodan yolcu tarafı direkte yok airbag logosu ama yolcu koltuğu arkası ve önde var airbag. 5 mi oluyor direksiyonda da var. anlayamadım bende. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2011 Paylaş 8 Eylül 2011 Direkte gördüğünüz, o araçta airbag olduğunun uyarısıdır.. Aracınızda dört airbag vardır... Yorum bağlantısı
Recommended Posts