Salim İmamoğlu 1 Eylül 2011 Paylaş 1 Eylül 2011 Şanzıman kasıntılı oturmuş olabilir marş yuvaya o yüzden geçmiyordur.Dişli birbirini karşılamaz zaten dişli geri pozisyondadır. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 Bir projenin daha sonuna geldik Burada gecenlerde buyuk bi firtina geldi o sira benim motor sanziman sokuktu. Mars motorunun oldugu bolgeye kucuk bi agac dali girbis. Bende mars motoruna alttan baktigim icin gozukmuyormus. Marsi soktuk komple ve o bolgeyi temizledik. Isin ozu, herseyi bagladim yagini suyu koydum. Ilk defa sifir OV sanziman kullaniyorum viteslerin gectigi bile belli olmuyor. Gorev Tamam Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Güle güle kullan. Büyük fırtına IRENE olabilir mi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 (düzenlendi) Sagol Can. Benim tampon parmak izlerinden gecilmiyor Sana sifir alalim ama kargo nasil neyle olur hic bilgim yok. Güle güle kullan. Büyük fırtına IRENE olabilir mi Taa kendisi 4 Eylül 2011 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Vallaha Bu tampona sahip olmak için uğraşmak gerekirse bizde uğraşırız Deniz bisikleti ile gidip gelebilirsin ama erzak al yanına.. İyi iş çıkarmışsın Mehmet, eline sağlık...Kendi işini kendin yapman kadar değerli bir şey yoktur..Bravo... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 5 Eylül 2011 Yazar Paylaş 5 Eylül 2011 İyi iş çıkarmışsın Mehmet, eline sağlık...Kendi işini kendin yapman kadar değerli bir şey yoktur..Bravo... Sagol abi, dedigin gibi amac kendim yapmakti. Yoksa arabayi satsam daha karliydim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2011 Paylaş 5 Eylül 2011 Ellerine sağlık, Amerika da ağaç dalını bulup, marşın oraya nasıl sıkıştırdın çevreciler kızmasın buna Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Ellerine sağlık, Amerika da ağaç dalını bulup, marşın oraya nasıl sıkıştırdın çevreciler kızmasın buna Hortum geldi abi buraya Mars motorunu tamamen soktum dal parcasi haala orada duruyormus. Bende bu sirada arabanin altindayim. Ustten nevar ne yok diye bakinca dal parcasini bulduk. Suan hersey guzel calisiyor fakat vites telini ayarlamamisim. Arac P den D ye cok sert geciyor ve Vitesi D den N ye alinca bosa gecmiyor. Biraz R ye dogru iteliynce geciyor. Bi ayar cekicem artik ellerimin kirinin gecmesini bekliyorum Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 (düzenlendi) Helal olsun , söyliyecek birşey bulamıyorum . Türkiye'de işsiz kalmazsın , birçok ustayım diye geçinenleri cebinden çıkarıcağını tahmin ediyorum Mehmet ... 6 Eylül 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Eline sağlık Bende silecek suyunu tamamladım Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 (düzenlendi) Helal olsun , söyliyecek birşey bulamıyorum . Türkiye'de işsiz kalmazsın , birçok ustayım diye geçinenleri cebinden çıkarıcağını tahmin ediyorum Mehmet ... Sagol abi, inshallah Tr ye donunce bu isleri birakicam Bu arada CS geldi mi? Ebay acik arttirmaya girecektim senin icin 9 dolara satilmis galiba. Eline sağlık Bende silecek suyunu tamamladım Benimde silecek suyu bos, zor geliyor doldurmak Servise gidiyim diyorum 6 Eylül 2011 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Sagol abi, inshallah Tr ye donunce bu isleri birakicam Bu arada CS geldi mi? Ebay acik arttirmaya girecektim senin icin 9 dolara satilmis galibaBen daha önce Fazlı'nın aldığı elemandan siparişi verdim Ebay üzerinden . Muhtemelen ayın 14-15'i gibi elimde olur . Montaj aşamasında da Özcan'ın izlediği yolu izliyeceğiz bizde eğer bende de pin soketleri yerine oturmazsa . Bakalım hayırlısı artık... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Arkadaki focus benim eski ZTS Yorum bağlantısı
Recommended Posts