Erkut Uysal 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 2009 sonrası Fiestalar için aksesuar neden artık çıkmıyor yani oem farlar olsun oem stoplar olsun böyle şeyler ne zaman çıkacak illa krom şeyler mi yaptıracağız herkes spoiler takmak zorunda mı ? 2003 model Fiesta'larda mercekler angellar drl farlar caddelerde dolaşıyorlar geziyorlar hava atıyorlar bunu gören 2009 sonrası Fiesta'lar içten içe üzülüyor bizimde drl farımız olsa bizde şeffaf stopumuz olsa bizde niye yok diyor sizlerden ricam böyle ürünleri gören duyan bilen olursa lütfen paylaşsın artık sıkıldım bu stoplardan... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Erkut seni çok dertli gördüm.Aranıyor kısmına mı? taşısak konuyu.Piskevit'de istermisin. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 Adnan Çakır yazdı: Erkut seni çok dertli gördüm.Aranıyor kısmına mı? taşısak konuyu.Piskevit'de istermisin. taşı adanan abi taşı... böyle ürünler bulmak için ordan oraya bende taşına taşına bir hal oldum zaten... Çağlar Bayur yazdı: Spoiler var otrcinal. nerde var kaç para çağlar abi... ay tozu grimi hemen alalım... Onur Berktaş yazdı: Cevabını kendin yazmışsın zaten,iki fiesta arasında 6 yıl fark var,yani bir kaç sene daha sabretmen lazım :lol2: vay be vuran vurana ama elbet çıkacak işte o zaman bende arabamın boy boy fotoğraflarını koyacam onur... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Erkan Uludağ yazdı: :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Eylül 2011 Yazar Paylaş 8 Eylül 2011 Ahmet Kıyak yazdı: Izdırabını anlıyorum.Benim Mondeo 2004 model ama ona da yok. abi yok bize illa kendin pişir kendin ye usulü davranıyorlar ben bu konudan çok muzdaribim yani... :lol2: bende el beceriside yok ne hikmetse söktüğüm her malzemede içine fazla parça koymuşlar hep artıyor artık bir şeyler oem ürünler çıksada bizde havamızı atsak oem farlar çıktı çıkacak umudu ile yaşamaktan bi-xzenon yaptırmıyorum orjinal farlarıma... drl istiyorum uygun yer yok of of ahmet abi bir gün silivriye yolun düşerse bu konu hakkında dertleşelim hemde bir büyüğe danışırız... :lol2: Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Hahaha.... biz boşunamı bi-xenon yapıcaz, teyp takıcaz diye iflas ettik, Ford bu kardeşim, bu tür şeyleri koymaz bu firma, ağır markadır, hem alan kendisi yapsın biraz daha zevkli olsun arabasında modifiye zevkini alsın diye düşünmüşler, o yüzden süsleme eksik, ha birde makyaj yeme olayı ve donanımı model üretim sonuna yaklaşınca abartma olayı var bu markanın. Neyse bunlar eskide kaldı artık, Ford premium olduya artık bu markayı alıp üzüleceğimize gidip aynı paraya Audi Bmw falan alabileceğiz yakında, bunların aksesuarları bir sürü, bu markalarda üzülmene gerek' te kalmaz zaten. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Hocam senin bahsettiğin aksesuarların çıkma ihtimali var en azında, benim aile aracı Fusion için ihtimal bile yok, araç satıştan kalktı kimse arabayı tanımıyor bile, fiestadan uydurabilirsek bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Ahmet Kıyak yazdı: Parça artırmak ustanın maharetinden. Arabadaki fazlalıkları blup ortadan kaldırıyorsun işte ne güzel. Büyüklerle aram açık uzun zamandır. Ama keşke fırsat olsa da güzel bir muhabbet sofrası kursak. Zaten bizim derdimiz de bu ya. Orjinal/kaliteli ekipman olsa da araçları bozmasak. Yoksa, fiberden vosvosu porş yapıyorlar, her türlü birşeyler uydurulur yani. işallah abi işallah yora yora allah vere diyelim Ali Cihangiroğlu yazdı: Hahaha.... biz boşunamı bi-xenon yapıcaz, teyp takıcaz diye iflas ettik, Ford bu kardeşim, bu tür şeyleri koymaz bu firma, ağır markadır, hem alan kendisi yapsın biraz daha zevkli olsun arabasında modifiye zevkini alsın diye düşünmüşler, o yüzden süsleme eksik, ha birde makyaj yeme olayı ve donanımı model üretim sonuna yaklaşınca abartma olayı var bu markanın.Neyse bunlar eskide kaldı artık, Ford premium olduya artık bu markayı alıp üzüleceğimize gidip aynı paraya Audi Bmw falan alabileceğiz yakında, bunların aksesuarları bir sürü, bu markalarda üzülmene gerek' te kalmaz zaten. ali abi ford bizi mümkünse bu kadar çok düşünmesin kafayı yiyoruz sonra arabayı bi şeyler yaparken... Audi Bmw biz alana kadar uçan araba yaparlar sonra bizde arabaları uçurmaya çalışırız bence çok tehlikeli bir yola doğru gidiyoruz Hüseyin Sönmez yazdı: Hocam senin bahsettiğin aksesuarların çıkma ihtimali var en azında, benim aile aracı Fusion için ihtimal bile yok, araç satıştan kalktı kimse arabayı tanımıyor bile, fiestadan uydurabilirsek bişeyler yapmaya çalışıyoruz. beterin beteri var haline şükret diyorsunuz yani hüseyin bey... bu parça benden tüm fusion sahiplerine gelsin... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Onur Berktaş yazdı: Erkut,bir fusion sahibi olarak,bu parçada benden sana gelsin Bakalım senin fiestanın aksesuarları ne zaman gelecek... oldumu şimdi bu onur ? bu şarkı gönderilirmi bu kadar dertli bir insana ? o zaman bu parçada benden tüm ford sahiplerine gelsin buda beni anlatan bi şarkı olsun bari sebebi var... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Ahmet Kıyak yazdı: İstek programına döndü burası. Madem kayış koptu, bu da benden Belçika'daki halamın eltisinin dayısına, Uruguay'daki kokoreççilere ve Norveçli balıkçılara gelsin o zaman. abi şu şarkıyı Norveçli balıkçılar duysa mesleği bırakır... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Onur Berktaş yazdı: Eninde sonunda gelecek işte,şimdilik xenonlarınla vakit geçir bence çok büyük teselli oldu bu valla onur eyvallah... ama şunda hem fikiriz ki bir şeyler gelecek o zaman yaptırınca bende itafen adına konu açıp havamı atıcam... ama senin fusiona hiç bir şey gelmicek acı ame gerçek... madem kayış koptu gidiyor bu şarkıda benden emmiye gelsin sen bizim emmimizsin sen ne dersen o olur Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Onur Berktaş yazdı: Erkut çok sağol,bi nebze seni teselli edebildiysem ne mutlu bana Ben senin gibi oturup şafak saymıyorum,özellikle aydınlatmayla ilgili el yapımı birşeyler yaptırma peşindeyim,yakında görürsün merakla bekliyorum onur ama şunu da söylemeden edemicem... şimdi bende olmadığı için kıskançlığım tutucak beğenicem ama kötülücem yorumlarımda haberin olsun hasetim kabarıcak o zaman o yüzden şimdiden söylüyorum kızma... :D mazur gör beni o zaman derdimi en iyi bilenlerden birisin çünkü... Yorum bağlantısı
Recommended Posts