Mert Can Usta 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 İzmir - İstanbul yaptık hiç birşey yoktu . 2gün önce İstanbulda iken eve gelmiştik neyse el freni tuşunu çektim , sağ arka tekerleğin ordan '' ÇAAATT '' diye bir ses geldi neyse geçer dedik ve o gün başladı artık 2 yada 3 el freninde 1 çaaat diye ses gelmekte . Özellikle SA Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 El frenini ayağınız frende iken çekiyorsunuz değil mi ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Geçmiş olsun, Çağlar burayı okursa yorum yapacaktır. benim aklıma halat geliyor. hangi tekerse krikoya alın el frenini çekin tekeri döndürmeye çalışın bakalım. teker dönüyorsa halat kaçırıyor olabilirmi acaba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 El fren teli yerinden çıkmış da olabilir, lifte alıpğ bakmalı Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 El fren teli yerinden çıkmış da olabilir, lifte alıpğ bakmalı +106 Tel gerildiğinde sağa sola çarpıp ses çıkartıyordur. Yorum bağlantısı
Mert Can Usta 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 (düzenlendi) El frenini indirince herhangi bir tutma devam etmiyor,her türlü oynuyor yerinden ayrıca çaat sesi geldikten sonra 4 kere el frenini indirip çektim ses gelmiyor bir daha,nedense araba kalktktan sonra park edecekken ilk defasında çaat diye bi tel atma sesi gibi geliyro bidaha olmuyor . Fakat araba düz zemindeyken çektim tuşu ayağım yarı basılı frendeydi , bildiğiniz gibi c max lerde el freni çekince fren pedalı hafif boşanır , neyse , pedal yarı basıkken o çaat sesiyle aynı zamanda frende bir saliselik boşalma gibi pedal hafif gitti geldi,birde el freni lambasıda,tuşa bastığım için yanarken saliselik sönüp yandı . Frende tutmamazlık olmuyor çektimmi '' jııırt '' sesi geliyor ve fren tamamen tutuyor . Babamda bende bazen arabayı durduracakken şöyle hafif giderken çekiyoruz arabada haliyle çöküyor,öyle duruyor ama şu ana dek babamla benim yaptığımı toplasak 30 felan etmez yani öyle hafif araba oynarken el freni çekmek .. El fren teli yerinden çıkmış da olabilir, lifte alıpğ bakmalı Demek istediğiniz yani şuan sadece sol arka frenmi tutuyor arabayı . Bildiğim kadarıyla el freni sadece arka tekerleri kitlemekte ? C maxların park fren sistemi nasıl ki ? 4 Eylül 2011 tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi ?mla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 El fren teli çıkmış olabilir derken, arka tekerleğe giden teli tutan basit bir parça, el freninin işlevinde sıkıntı yaratacak bir arızada, yerinden kalkmaz araba. Yorum bağlantısı
Mert Can Usta 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 Cidden gelen ses ; tel atma sesi gibi ama her defasında değil işte araba yerinden oynadımı sonra durmak için el freni çekidiğinde çaat diye tel atma sesi geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Elektirkli el freni imiş, yeni fark ettim, bugünde mevzuu geçmişti, tamiri yok, arıza halinde 3000 TL ler sözkonusu Yorum bağlantısı
Mert Can Usta 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 Evet elektrikli el freni , bakalım babam yapcak galiba bir şeyler . Frende tutmama gibi bi durum yok ama gelen ses moral bozmakta Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Balatalar aşırı yıpranmış olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 sol arka fren merkezi bozulmuş olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 sol arka fren merkezi bozulmuş olabilir Yeni avatar lazım sana Yorum bağlantısı
Mert Can Usta 5 Eylül 2011 Yazar Paylaş 5 Eylül 2011 sol arka fren merkezi bozulmuş olabilir Tam anlamadım ses sadece sağ arka tekerlekten gelmekte , sol nasıl bozulmuş olabilir ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts