Ali Eren 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 (düzenlendi) Focus Titanium aracıma rüzgarlık taktırmak isityorum. Nasıl birşey tavsiye edersiniz? Arabanın fotoları aşağıda. Cam filmlerini ben pek sevmiyorum. Biraz da yasak olduğundan taktırmak istemiyorum. Acaba cam filmleri olmadan rüzgarlık taktırsam nasıl olur. Uygulayan veya gören arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bu mugen tip dedikleri rüzgarlıklardan mı tavsiye edersiniz.Mugen tip dedikleri rüzgarlıklar güzel olur diye düşünüyorum. Farklı tavsiyelerinize de açığım 9 Eylül 2011 tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Hüseyin bey yanlışlıkla resimleri yüklemeden kaydettim konuyu. neyse düzelttim şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Mugen stili, kaliteli olandan taktırın. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Çağlar abi kaliteli derken tavsiye edebileceğin marka var mı? Reklama girer dersen özel mesaj olarak yazarmısn? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 rüzgarlıın hepsi reklam olsa ne olur, marka bilsem yazardım da bilmiyorum, İlteber veya Göksel veya Yaman bilir bunu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Murat Ersel Çevik'in aracında var. 34 epa 99 buradan bakabilirsiniz. Murat abi ile görüşürseniz size yardımcı olacaktır. yanılmıyorsam buradan almıştı. kendisi daha detaylı bilgi verir. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Eylül 2011 Yazar Paylaş 9 Eylül 2011 Hani nerde bizim forumun modifiyecileri, aksesuar meraklıları. Galiba herkes çok meşgul. tavsiyelerinizi bekliyorum... murat ersel çevik'in aracında var. 34 epa 99 buradan bakabilirsiniz. murat abi ile görüşürseniz size yardımcı olacaktır. yanılmıyorsam buradan almıştı. kendisi daha detaylı bilgi verir. teşekkürler Mehmet bey Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Mehmet doğru hatırlıyor. Özeldende yazdım kesinlikle tavsiye ederim. Filmli cam yada filmsiz cam farketmez. Yağmurda içeri su girmeden hava almak güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 bazıları çok apaçi duruyor ama kibar bişey bulabilirseniz alın derim faydalı birşey Yorum bağlantısı
Serdar Özel 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 bende daha yeni takdım gerçekten çok güzel duruyor. Yorum bağlantısı
Baran Ekici 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Hocam takarsanız fotoğraflarını paylaşmayı unutmayın, ben de merak ettim bizim focuslarda nasıl duruyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Hocam takarsanız fotoğraflarını paylaşmayı unutmayın, ben de merak ettim bizim focuslarda nasıl duruyor Böyle duruyor. http://www.otoclubturkiye.com/forum/34-Epa-992...html&st=260 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Cam fimi bence faydalı. Ben de orjinalciyim ancak sıcak havalarda film çok faydalı, perdeye ihtiyacı azaltıyor, klima daha az çalışıyor. Ben en açık olandan yaptırdım fazla dikkat çekmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 bende daha yeni takdım gerçekten çok güzel duruyor. rica etsem fotolarını paylaşabilir misiniz? hepimiz için fikir olurdu. Böyle duruyor.http://www.otoclubturkiye.com/forum/34-Epa-992...html&st=260 Murat bey çok güzel görünüyor. Gerçekten rüzgarlık konsunda beni çok heveslendirdi. Allah nazarlardan saklasın. Cam fimi bence faydalı. Ben de orjinalciyim ancak sıcak havalarda film çok faydalı, perdeye ihtiyacı azaltıyor, klima daha az çalışıyor. Ben en açık olandan yaptırdım fazla dikkat çekmiyor. taktırdığınız cam filmi kaç numara olarak ifade ediliyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 (düzenlendi) Murat bey çok güzel görünüyor. Gerçekten rüzgarlık konsunda beni çok heveslendirdi. Allah nazarlardan saklasın. Aracım için teşekkür ederim. Yine tavsiyem ön camlara 1 numara arka camlara 2 numara film koyu renk arabada süper duruyor. 25 Eylül 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 1 numara. Bunlar çok açık oluyor neredeyse belli olmuyor. Biraz daha iyi koruma için arkalara 2 , ön yan camlara 1 numara yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Aracım için teşekkür ederim. Yine tavsiyem ön camlara 1 numara arka camlara 2 numara film koyu renk arabada süper duruyor. abi siyah araçta 2 numara çok koyu oluyor içide siyah o yüzden ben 1 numara yaptırmıştım. kesinlikle 1 numara tavsiye ederim ön cama film takılmasına karşıyım 1 numara bile olsa. görüşü çok etkiliyeceğini düşünüyorum tabi ön camda flim olan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ama ben yapmam yapanada bir an önce sökmesini tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 (düzenlendi) Hocam takarsanız fotoğraflarını paylaşmayı unutmayın, ben de merak ettim bizim focuslarda nasıl duruyor Mutlaka paylaşırım Baran Bey. Bakalım bir hafta içinde cam filmin ede rüzgarlığa da karar verip yaptırmak istiyorum Aracım için teşekkür ederim. Yine tavsiyem ön camlara 1 numara arka camlara 2 numara film koyu renk arabada süper duruyor. Murat bey sizin arabadaki cam filmi de var galiba. kaç numara o cam filmleri abi siyah araçta 2 numara çok koyu oluyor içide siyah o yüzden ben 1 numara yaptırmıştım. kesinlikle 1 numara tavsiye ederim ön cama film takılmasına karşıyım 1 numara bile olsa. görüşü çok etkiliyeceğini düşünüyorum tabi ön camda flim olan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ama ben yapmam yapanada bir an önce sökmesini tavsiye ederim. Mehmet bey sizin arabanın fotolarını görebileciğim bi link verebilir misiniz? Çok acemice bir soru olacak ama ; cam filmini arka cama yaptırmasam sadece yan camlara yaptırsam çok mu abes olur. 10 Eylül 2011 tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Böyle duruyor.http://www.otoclubturkiye.com/forum/34-Epa-992...html&st=260 Abi fiyat ne kadar ? Focus 2 sedan oluyor mu ? Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 Abi fiyat ne kadar ? Focus 2 sedan oluyor mu ? fiyatlar 55 - 65 arası değişiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 fiyatlar 55 - 65 arası değişiyor. Hocam peki 2007 focus sedan ona uyar mi direk uygulayabilir miyiz ? takım halinde değil mi arka ve ön cam ? Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 Hocam peki 2007 focus sedan ona uyar mi direk uygulayabilir miyiz ? takım halinde değil mi arka ve ön cam ? bu konuya gönderilen 7 nolu iletide bu ürünün satıldığı bir site tavsiye edilmişti oradan veya başka aksusar satan sitelerden istediğin bilgiye ulaşabilirsin? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 (düzenlendi) Mehmet bey sizin arabanın fotolarını görebileciğim bi link verebilir misiniz?Çok acemice bir soru olacak ama ; cam filmini arka cama yaptırmasam sadece yan camlara yaptırsam çok mu abes olur. ali bey resimler burada 10 Eylül 2011 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Sunplex marka Mugen tipi rüzgarlığı şuan için piyasadaki çin mallarından hem görsel olarak hemde kalite olarak çok daha iyi tavsiye edebileceğim bir ürün Yorum bağlantısı
Recommended Posts