Mehmet Kazancıoğlu 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 (düzenlendi) ali bey arka cama yaptırmazsanız bence baya abest kacar bence arka camada filim yaptırın. 10 Eylül 2011 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Eylül 2011 Yazar Paylaş 10 Eylül 2011 (düzenlendi) ali bey arka cama yaptırmazsanız bence baya abest kacar bence arka camada filim yaptırın. teşekkürler Mehmet Bey bu arada arka cama ile ilgili sorduktan sonra kendi kafamda cevapladım aslında çok abes olur diye ama sormuş bulundum. cam filmini eğer karar verirsem 1numara yaptıracağım galiba .Cevaplar için çok teşekkür ederim. Bu arada Allah kaza bela vermesin arabanız çok güzel görünüyor. 10 Eylül 2011 tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 abi siyah araçta 2 numara çok koyu oluyor içide siyah o yüzden ben 1 numara yaptırmıştım. kesinlikle 1 numara tavsiye ederim ön cama film takılmasına karşıyım 1 numara bile olsa. görüşü çok etkiliyeceğini düşünüyorum tabi ön camda flim olan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ama ben yapmam yapanada bir an önce sökmesini tavsiye ederim. Ön cama kesinlikle bende karşıyım ne yaptırırım ne de tavsiye ederim. Önden kastım kapı camları. Benim ön kapılar 1 numara arka kapılar be bagaj camı 2 numara. Mehmet çok koyu durmuyor ama arkanın biraz koyu olmasında fayda var. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Abi kesinlikle koyu olmasında fayda var. Fatih paşanın doğumundan hemen sonra filmleri yaptırdım. önce bende 2 numara düşünüyordum arka cama 2 numara uygulandı ama çok koyu olunca söküp 1 numara yaptık gerekli hallerde perdeyi çekerek gerekli karartmayı sağlıyorum. benim aracım siyah olduğu için koyu kalıyor senin aracına ayrı bir hava katıyor 2 numara orası da ayrı abim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Çok teşekkür ederim. Tabi kullanıcı sensin. Gerçi renk markadan markaya da fark ediyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Aracıma bende taktırdım çok memnunum.Camlara filmde çok güzel oluyor.Bide cam çıtası da takıldı mı on numara oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Eylül 2011 Yazar Paylaş 11 Eylül 2011 Sunplex marka Mugen tipi rüzgarlığı şuan için piyasadaki çin mallarından hem görsel olarak hemde kalite olarak çok daha iyi tavsiye edebileceğim bir ürün z-tech marka rüzgarlık nasıldır kalite olarak ve çin malı derken hangi markalardan uzak durmalıyım? Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 cevaplar için teşekkürler. geçen hafta sipariş verdi aksesuarcı. galiba hafta sonuna yetişecek rüzgarlıklar. fotoğraflarını paylaşırım Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Mehmet bey; filmler sökülünce arka camdaki rezistanslar ne oldu, zarar görmediler mi? Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını rezistanslar film çekilince ve geri çıkarılınca zarar görür mü? Yorum bağlantısı
Baran Ekici 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Mehmet bey; filmler sökülünce arka camdaki rezistanslar ne oldu, zarar görmediler mi? Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını rezistanslar film çekilince ve geri çıkarılınca zarar görür mü? En arka cama yapılan cam filmi sökülürken çok çok dikkatli çalışırsanız ince işçilikle (jiletle rezistansları çizip aralarıdaki büyük parçalar alınır çizgilerin üstünde çizgilerin kalınlığı kadar çizgi boyutlarında cam filmi bırakılır) şansınız varsa o çizgilerden 1-2 tanesi bozulur, şansınız da yoksa en azından yarısındaki rezistanslar gider. Bu işin en güvenilir yerleri bile kendi araçlarındaki arka cam filmlerini rezistansları zedelemeden sökemezler, söken varsa bir elin parmaklarını geçmez. Ön kapılara 1 Arka kapılara 2 arka kelebeklere 2 arka cama 1 numara bence en ideali olur. Ben koyu sevdiğim için hepsini koyu yaptırdım, genç işi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını rezistanslar film çekilince ve geri çıkarılınca zarar görür mü? Büyük ihtimalle evet... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Mehmet bey; filmler sökülünce arka camdaki rezistanslar ne oldu, zarar görmediler mi? sadık abi arka yan camlara uygulama yapıldı arka camdan kasıt o dur, ön yan camlara 1 numara, arka yancamlara 2 numara uygulandı ama çok koyu oldu geldi gözüme o an söküp 1 numara ile değişti. arka camada 1 numara uygulandı o yüzden rezistanslarda bir sıkıntım yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Valal benim arka cama film çekerken yarısını bozdular... Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Eylül 2011 Yazar Paylaş 24 Eylül 2011 Rüzgarlıklar bugün takıldı. Ancak eve gelidğimde hava kararmış olduğu için fotoğraflarını çekemedim. Kısmetse yarın paylaşırım. Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 işte fotoğraflar fotoğrafların devamı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 hey maşallah yakışmış işçilikde baya güzel olmuş ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 hey maşallah yakışmış işçilikde baya güzel olmuş ellerinize sağlık Teşekkürler Mehmet Abi. İnternetten almadım. Aynı markayı buradaki bir aksesuarcıda aynı paraya bulunca işçilikle uğraşmamak için burada aldığım yere taktıırdım. Bu arada krom cam çıtaları ve bagaj çıtası için 120 tl'ye anlaştık. Omsaline'nın ürünleri nasıl sence fiyat. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Ürünler hakkında hiç bir bilgim yok nasıl nedir ne kadardır inan hiç bir bilgim yok Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 (düzenlendi) çok güzel olmuş Ali hocam, güle güle kullan. siyah araca krom cam çıtaları ve bagaj çıtasıda takılınca görsel olarak çok şık duracağı kesin. Teşekkürler abi inşallah o da olacak. Taksit taksi hepsini yapacağım. Tek korkum burda yağmurlar başladı. Olmazsa yaza doğru yapayım diyorum. Üzerindeki beyaz yazılar olmasa daha güzel olurmuş ama yinede çok beğendim,güle güle kullan Ali hocam... Teşekkürler Onur Abi bakacağım bi icabına. o beyaz yazıları iz bırakmadan sökmesini isteyeceğim aksesuarcıdan. 25 Eylül 2011 tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 :D Çok güzel olmuş kışın faydasını görürsün Ali hocam. Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Ali Bey, güzel olmuş! Ürünün markası "Sunplex" mi "Z-tech" mi? Yüksek hıza çıkınca ses yapıyor mu? (150 üstü) Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 (düzenlendi) :D Çok güzel olmuş kışın faydasını görürsün Ali hocam. Tşekkürler Fatih Bey. Tavsiye ederim. Ali Bey, güzel olmuş! Ürünün markası "Sunplex" mi "Z-tech" mi? Yüksek hıza çıkınca ses yapıyor mu? (150 üstü) Teşekkür ederim Yalçın Bey. Ürünün markası Sunplex. Daha dün taktırdım gidip geldiğim yollar pek yüksek hızlara çıkmaya müsait değil şu an tamirat var. Ancak daha önce forumdan arkadaşlar yüksek hızlarda biraz ses yapabileciğini söylemişlerdi. 25 Eylül 2011 tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Hayırlı olsun. Siyaha araca çok yakışmış. Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Hayırlı olsun. Siyaha araca çok yakışmış. Teşekkürler Hüseyin Hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts