İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium (siyah) Aracıma Rüzgarlık Taktırmak İstiyorum

Ali Eren

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

ali bey arka cama yaptırmazsanız bence baya abest kacar bence arka camada filim yaptırın.

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)
ali bey arka cama yaptırmazsanız bence baya abest kacar bence arka camada filim yaptırın.

teşekkürler Mehmet Bey bu arada arka cama ile ilgili sorduktan sonra kendi kafamda cevapladım aslında çok abes olur diye ama sormuş bulundum. cam filmini eğer karar verirsem 1numara yaptıracağım galiba .Cevaplar için çok teşekkür ederim. Bu arada Allah kaza bela vermesin arabanız çok güzel görünüyor.

tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
abi siyah araçta 2 numara çok koyu oluyor içide siyah o yüzden ben 1 numara yaptırmıştım. kesinlikle 1 numara tavsiye ederim ön cama film takılmasına karşıyım 1 numara bile olsa. görüşü çok etkiliyeceğini düşünüyorum tabi ön camda flim olan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ama ben yapmam yapanada bir an önce sökmesini tavsiye ederim.

Ön cama kesinlikle bende karşıyım ne yaptırırım ne de tavsiye ederim. Önden kastım kapı camları.

Benim ön kapılar 1 numara arka kapılar be bagaj camı 2 numara.

Mehmet çok koyu durmuyor ama arkanın biraz koyu olmasında fayda var.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi kesinlikle koyu olmasında fayda var. Fatih paşanın doğumundan hemen sonra filmleri yaptırdım. önce bende 2 numara düşünüyordum arka cama 2 numara uygulandı ama çok koyu olunca söküp 1 numara yaptık gerekli hallerde perdeyi çekerek gerekli karartmayı sağlıyorum. benim aracım siyah olduğu için koyu kalıyor senin aracına ayrı bir hava katıyor 2 numara orası da ayrı abim.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çok teşekkür ederim.

Tabi kullanıcı sensin. Gerçi renk markadan markaya da fark ediyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Aracıma bende taktırdım çok memnunum.Camlara filmde çok güzel oluyor.Bide cam çıtası da takıldı mı on numara oluyor.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Sunplex marka Mugen tipi rüzgarlığı şuan için piyasadaki çin mallarından hem görsel olarak hemde kalite olarak çok daha iyi tavsiye edebileceğim bir ürün

z-tech marka rüzgarlık nasıldır kalite olarak ve çin malı derken hangi markalardan uzak durmalıyım?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Eren

cevaplar için teşekkürler. geçen hafta sipariş verdi aksesuarcı. galiba hafta sonuna yetişecek rüzgarlıklar. fotoğraflarını paylaşırım

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Mehmet bey; filmler sökülünce arka camdaki rezistanslar ne oldu, zarar görmediler mi?

Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını rezistanslar film çekilince ve geri çıkarılınca zarar görür mü?

Yorum bağlantısı
Baran Ekici
Mehmet bey; filmler sökülünce arka camdaki rezistanslar ne oldu, zarar görmediler mi?
Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını rezistanslar film çekilince ve geri çıkarılınca zarar görür mü?

En arka cama yapılan cam filmi sökülürken çok çok dikkatli çalışırsanız ince işçilikle (jiletle rezistansları çizip aralarıdaki büyük parçalar alınır çizgilerin üstünde çizgilerin kalınlığı kadar çizgi boyutlarında cam filmi bırakılır) şansınız varsa o çizgilerden 1-2 tanesi bozulur, şansınız da yoksa en azından yarısındaki rezistanslar gider. Bu işin en güvenilir yerleri bile kendi araçlarındaki arka cam filmlerini rezistansları zedelemeden sökemezler, söken varsa bir elin parmaklarını geçmez.

Ön kapılara 1

Arka kapılara 2

arka kelebeklere 2

arka cama 1 numara bence en ideali olur.

Ben koyu sevdiğim için hepsini koyu yaptırdım, genç işi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Büyük ihtimalle evet...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

sadık abi arka yan camlara uygulama yapıldı arka camdan kasıt o dur, ön yan camlara 1 numara, arka yancamlara 2 numara uygulandı ama çok koyu oldu geldi gözüme o an söküp 1 numara ile değişti. arka camada 1 numara uygulandı o yüzden rezistanslarda bir sıkıntım yok.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Rüzgarlıklar bugün takıldı. Ancak eve gelidğimde hava kararmış olduğu için fotoğraflarını çekemedim. Kısmetse yarın paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

hey maşallah yakışmış işçilikde baya güzel olmuş ellerinize sağlık

Yorum bağlantısı
Ali Eren
hey maşallah yakışmış işçilikde baya güzel olmuş ellerinize sağlık

Teşekkürler Mehmet Abi. İnternetten almadım. Aynı markayı buradaki bir aksesuarcıda aynı paraya bulunca işçilikle uğraşmamak için burada aldığım yere taktıırdım.

Bu arada krom cam çıtaları ve bagaj çıtası için 120 tl'ye anlaştık. Omsaline'nın ürünleri nasıl sence fiyat.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ürünler hakkında hiç bir bilgim yok nasıl nedir ne kadardır inan hiç bir bilgim yok

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)
çok güzel olmuş Ali hocam, güle güle kullan. siyah araca krom cam çıtaları ve bagaj çıtasıda takılınca görsel olarak çok şık duracağı kesin.

Teşekkürler abi inşallah o da olacak. Taksit taksi hepsini yapacağım. Tek korkum burda yağmurlar başladı. Olmazsa yaza doğru yapayım diyorum.

Üzerindeki beyaz yazılar olmasa daha güzel olurmuş ama yinede çok beğendim,güle güle kullan Ali hocam...

Teşekkürler Onur Abi bakacağım bi icabına. o beyaz yazıları iz bırakmadan sökmesini isteyeceğim aksesuarcıdan.

Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul

Ali Bey, güzel olmuş! Ürünün markası "Sunplex" mi "Z-tech" mi? Yüksek hıza çıkınca ses yapıyor mu? (150 üstü)

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)
:D :D Çok güzel olmuş kışın faydasını görürsün Ali hocam.

Tşekkürler Fatih Bey. Tavsiye ederim.

Ali Bey, güzel olmuş! Ürünün markası "Sunplex" mi "Z-tech" mi? Yüksek hıza çıkınca ses yapıyor mu? (150 üstü)

Teşekkür ederim Yalçın Bey. Ürünün markası Sunplex. Daha dün taktırdım gidip geldiğim yollar pek yüksek hızlara çıkmaya müsait değil şu an tamirat var. Ancak daha önce forumdan arkadaşlar yüksek hızlarda biraz ses yapabileciğini söylemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Hayırlı olsun. Siyaha araca çok yakışmış.

Teşekkürler Hüseyin Hocam

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...