İçeriğe Yönlendir

Focus Titanium (siyah) Aracıma Rüzgarlık Taktırmak İstiyorum

Ali Eren

Recommended Posts

Ali Eren
(düzenlendi)
Çok güzel görünüyor. Siyah Focus' u olanlara referans :good1: .

Kesinlikle tavsiye ederim. Parasına göre çok güzel bir aksesuar. 65 TL

tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren
güle güle kullanın,bu tarz rüzgarlıkların sadece honda cıvıc te güzel durduğunu düşünüyorum,aynısını kendi focusuma da takmıştım yakışmadığını düşünerek çıkardım,omsanın krom cam çıtalarını kendi aracımda kıullanıyorum kaliteli bi ürün ama bagaj kromunun yakışmadığını düşünüyorum

Yorum için teşekkürler Kaım Bey. Ben de krom bagaj çıtası ve krom cam çıtasından vazgeçiyorum gibi. Şu an tek düşüncem cam filmi artık kromlara daha sonra karar vereceğim.

Yorum bağlantısı
Hasan Kerik

Bende şu ürünü alıp taktım. 3m bantlarla gayet sağlam oldu. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDe...uctid=otm42b019

Aracım fırtına gri ön camlara 1 arka camlara 2 numara film yaptırdım. Aracın duruşu kesinlikle değişti. Hoşuma gitti baya. sizin taktıklarınıza göre biraz daha iri durdu benim taktığım rüzgarlıklar. Yüksek hızda cam kapalı iken rüzgar sesi bir miktar artıyor. Ancak cam açıkkende eskisine göre daha az ses geliyor. Yağmur performansını (camdan gelen suyu nasıl tahliye ettiği) henüz gözlemleyemedim. Bu hafta hava böyle giderse görürüz sanırım.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
maaşallah çok güzel olmuş, hepsiburada.com'dan bende almıştım ama dandik birşeydi, taktım, aralarıda boşluk kaldı beğenmedim söktüm attım, benim attıklarıma nazaran daha kaliteli birşey gibi duruyor.

Teşekkürler Mustafa Bey. Sizizn arabanın yanında pek lafı olmaz ama. Bende çok beğeniyorum rüzgarlıkları. Markası Sunplex düşünürseniz eğer.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Cam rüzgarlıklarındaki yazıları pasta yardımı ile çıkartabilirsiniz.

Hayır pasta ile çıkarmadım. O yazılar yapışkan zaten . elimle sökmüştüm. akseuarcı yapışkan izlerini ıslak mendille silip çıkardı.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Güle güle kullanın. Arabada iyi parlıyor :D

Teşekkürler

Bende şu ürünü alıp taktım. 3m bantlarla gayet sağlam oldu. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDe...uctid=otm42b019

Aracım fırtına gri ön camlara 1 arka camlara 2 numara film yaptırdım. Aracın duruşu kesinlikle değişti. Hoşuma gitti baya. sizin taktıklarınıza göre biraz daha iri durdu benim taktığım rüzgarlıklar. Yüksek hızda cam kapalı iken rüzgar sesi bir miktar artıyor. Ancak cam açıkkende eskisine göre daha az ses geliyor. Yağmur performansını (camdan gelen suyu nasıl tahliye ettiği) henüz gözlemleyemedim. Bu hafta hava böyle giderse görürüz sanırım.

Hasan Bey cam filmi bende yaptıtacağım ama numara konusunda kararsızım. Cam filmlerini görebilmek için sizin araca ait fotoğraflar varsa burada paylaşabilirmsiniz.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Mehmet Demirci

Arkadaşlar bende hb aracıma taktım bu mugen cam rüzgarlıklarından . Sonradan çıkarmak zorunda kaldım . Bana extradan rüzgar uğultusu yapıyor gibi gelmişti . Zaten yeterince gürültülü aracım diyerek söktüm .

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Erhan nereye baksam seni görüyorum. Beni de yoldan çıkaracaksın. Rüzgarlıkla krom çıtayı hiç düşünmemiştim, ta ki burdaki yazıları okuyuncaya kadar.

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Resimden birşey anlaşılmıyo. Eğer sen sipariş verirsen tavsiyene göre ben de alabilirim.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Berkan Yıldız

Ya şu üstteki beyaz focusun rüzgarlıklar nereden alındı? Markası nedir yada bir link varmı bende almak ıstıyorum fakat hangı marka almam gerektıgım konusunda bır fıkrım yok.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

http://www.hepsiburada.com/liste/sunplex-mugen-model-ford-focus-sedan-04-10-arasi-on-arka-ruzgarlik-seti-/productDetails.aspx?productId=otm42c021&categoryId=20036684

Ya şu üstteki beyaz focusun rüzgarlıklar nereden alındı? Markası nedir yada bir link varmı bende almak ıstıyorum fakat hangı marka almam gerektıgım konusunda bır fıkrım yok.

Örnek bir link sadece internetten veya aksesuarcılardan alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız

Teşekkurler. Tavsiye ettiğiniz bir marka varmi? Yoksa hemen hemen hepsi aynimı

Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız
(düzenlendi)

Arakdaşlar 2010 Model Ford Focus HB (Fırtına Grisi) aracım var. Rüzgarlık takacağım fakat 2 ürün arasında gelgit yapıyorum aşağıdaki linklere istinaden fikri olan varmı ?

1-) Sunplex Mugen Model

2-) AeroVisor Mugen Model

tarihinde Berkan Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Teşekkurler. Tavsiye ettiğiniz bir marka varmi? Yoksa hemen hemen hepsi aynimı

Arakdaşlar 2010 Model Ford Focus HB (Fırtına Grisi) aracım var. Rüzgarlık takacağım fakat 2 ürün arasında gelgit yapıyorum aşağıdaki linklere istinaden fikri olan varmı ?

1-) Sunplex Mugen Model

2-) AeroVisor Mugen Model

Ben sunplex kullanmıştım. Memnundum. Diğerlerini bilmiyorum ama çok bi fark olacağını sanmam.

Yorum bağlantısı
İlker Gercik

bi konuda yardımınıza ihtiyacım var... 2011 hb focusumun sol arka rüzgarlığı uçtu tek olarak alabileceğim biyer bilen varmı? bde tavsiyem olacak rüzgarlıkları monte ederken sadece 3m banta güvenmeyin muhakkak silikonla sağlamlaştırın sağlam bi rüzgarda dayanmıyor benim tek silikonsuz olan uçtu bilginize...hayırlı akşamlar...

bu arada belirtmeyi unutmuşum mügen olacak...

Yorum bağlantısı
Ali Eren

bi konuda yardımınıza ihtiyacım var... 2011 hb focusumun sol arka rüzgarlığı uçtu tek olarak alabileceğim biyer bilen varmı? bde tavsiyem olacak rüzgarlıkları monte ederken sadece 3m banta güvenmeyin muhakkak silikonla sağlamlaştırın sağlam bi rüzgarda dayanmıyor benim tek silikonsuz olan uçtu bilginize...hayırlı akşamlar...

bu arada belirtmeyi unutmuşum mügen olacak...

Tek olarak bulabileceğiniz sanmıyorum ama belki çift olarak ön ya da arka şeklinde satan yerler vardır.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Konu hortlamış. İlk alacağında bana sorduğunu hatırlıyorum Ali hocam.

Hey gidi mavişim hey ona yaptırdıktan sonraydı sanırım.

Bak anılar depreşti yine. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Konu hortlamış. İlk alacağında bana sorduğunu hatırlıyorum Ali hocam.

Hey gidi mavişim hey ona yaptırdıktan sonraydı sanırım.

Bak anılar depreşti yine. :D

Evet abi, konu hortlamış. Senin maviş'i görünce, "Ben neden ellerindeki tek aracı aldım ki, keşke vizyon mavi için 1 ay da olsa bekleseydim." demiştim.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Evet abi, konu hortlamış. Senin maviş'i görünce, "Ben neden ellerindeki tek aracı aldım ki, keşke vizyon mavi için 1 ay da olsa bekleseydim." demiştim.

Kısmetten öteye yol olmazmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kısmetten öteye yol olmazmış.

Aynen öyle abi, ben arabaya bakmaya gitmeden önce inşallah siyah yoktur dayanamam alırım diyordum. Gittiğim de ellerindeki tek araba buydu.

Seviyorum siyahı ama diğer renk seçeneklerini de canlı canlı görmek isterdim.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Aynen öyle abi, ben arabaya bakmaya gitmeden önce inşallah siyah yoktur dayanamam alırım diyordum. Gittiğim de ellerindeki tek araba buydu.

Seviyorum siyahı ama diğer renk seçeneklerini de canlı canlı görmek isterdim.

Allah her güzelliği aynı anda vermiyor. :D

Dünkü Limon sarısı C-Max gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...