İçeriğe Yönlendir

Ön Cam Çatladı :(

Naci Özkan

Recommended Posts

Naci Özkan

Maalesef dün ön camıma bir taş çarpmış ve en yukarıdan aşağıya kadar çatlak oluştu. :D Konya'ya gidip geleceğim bir sorun olur mu?

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

camı ellerinde varmı diye bugün soracaktım yoğunluktan arayamadım. 4 5 güne çıkacam ilerlemesi sorun deil uzun yolda dagılma kırılma gibi bi aksilik olurmu diye çekindim

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
camı ellerinde varmı diye bugün soracaktım yoğunluktan arayamadım. 4 5 güne çıkacam ilerlemesi sorun deil uzun yolda dagılma kırılma gibi bi aksilik olurmu diye çekindim

Dağılmasına dağılmaz (biz araba ile takla attığımızda camın heryeri çatladı ama yerli yerinde kağıt gibi duruyordu) ama çatlağın durumuna göre görüşünüzü etkileyecek bir yerde ise değişme imkanınız varsa değişin bence 2-3 saat sürüyor cam ellerinde varsa.

(ben aracı aldığımın 5 günü taş çarpması sonucu değiştirdim ön camı)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Dağılmasına dağılmaz (biz araba ile takla attığımızda camın heryeri çatladı ama yerli yerinde kağıt gibi duruyordu) ama çatlağın durumuna göre görüşünüzü etkileyecek bir yerde ise değişme imkanınız varsa değişin bence 2-3 saat sürüyor cam ellerinde varsa.

(ben aracı aldığımın 5 günü taş çarpması sonucu değiştirdim ön camı)

çatlak sağ tarafta görüşü engellemiyor en yukarıdan aşşağı kadar

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
çatlak sağ tarafta görüşü engellemiyor en yukarıdan aşşağı kadar

O zaman normal şartlada gidişinizi etkilemez ama sağ koltukta bizim hanım gibi biri oturoyorsa hiç şansınız yok o başka :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Su alırsa kötü.

su gireceğini sanmıyorum boşluk yok çünkü arada

O zaman normal şartlada gidişinizi etkilemez ama sağ koltukta bizim hanım gibi biri oturoyorsa hiç şansınız yok o başka :)

:) riskli insanı arkaya oturtmak lazım o zaman

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Su almaz, patlamaz, görüşü engelleyecek hale gelmez...

Fuat Hocayı o halde Çanakale'ye yolladım ben :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Su almaz, patlamaz, görüşü engelleyecek hale gelmez...

Fuat Hocayı o halde Çanakale'ye yolladım ben :)

ohoo ben fizana giderim o zaman :)

yalnız emmi sticker gidiyo onu hallederiz artık :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
ohoo ben fizana giderim o zaman :D

yalnız emmi sticker gidiyo onu hallederiz artık :D

Benim camda da iki tane gitti :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Benim camda da iki tane gitti :)

yerine yenisi geliyo diyosun,sorun yok o zaman :D

sticker yoksa camı değiştirmicem :D

Yorum bağlantısı
Hakan Mangaloğlu

Mehmet Bey'in dediği gibi hiç bir şey olmaz görüşü engellemiyorsa, Ben sorunlar kısmına (C Max I) aynı dertten muzdarip olarak yazmıştım ve hala çatlak olmasına rağmen aynı çatlakla devam ediyorum. Görüşümü engellemiyor. Kısacası tecrübeyle sabit, su falan almaz, ön cam çift katlıdır arada plastik bir malzeme var dağılmasını engelleyen (mikalı onun için deniyor) bir şey olmaz; titizseniz o başka tabii. :-) Sevgiler, saygılar...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
abi sende iki ayda bir tampon , cam değiştiriyon :)

Sticker çok, kasko da var.. :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
bende Mersin'e dönünce Camcıya götürdüm :)

peki çatlak camla seyir halindeyken yağmur yağarsa ne olacak. sileceklere zarar vermez mi?

sadık abi eline bi çıkıntı veya girinti gelmiyo zarar vermez sanırsam :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ben Focus Sw numda üç sene çatlak camla gezdim 6 sefer diyarbakır ankara yaptım üzerine birde o halde sattım hala aynı hala aynı.. :rolleyes::)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...