Ömür Uzundağ 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 arabamın tabanına muşamba döşeme yaptırmayı düşünüyorum (temizlik açısında) maliyetine 160 170 tl diyorlar, kimileride kaliteli yaptırmazsan çok koku yapar diyor, malzeme kalitesini nasıl anlarım? bu konularda tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini önerilerini beklerim Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 Bunun yerine şeffaf plastik kaplama malzemeleri var,hem görüntü hem koku açısından daha uygun olur bence. Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 14 Eylül 2011 Yazar Paylaş 14 Eylül 2011 gittiğim döşemeciler ilk önce havuzlu paspas gibi bir şey tavsiye ettiler. koltuğun önünden pedalların arkasına kadar yanlara geçmeli, arkataraf içinde buna benzer birsey önerdiler; ama maliyeti kople yaptırmakla nerdeyse aynı (20 tl felan fark var) şu an en mantıklısı komple kaplatmak. ama gerçekten çok çeşitli malzeme var gibime geliyor kalitelini anlamak zor. Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 14 Eylül 2011 Yazar Paylaş 14 Eylül 2011 2011 model focusun altına muşamba olur mu hiç,ticari araç mı bu,paranıza yazık.... Bence arabanızı gönül rahatlığıyla kullanın,kirlendiği vakit,önce elektrik süpürgesiyle güzel bir süpürürsünüz ve gerekirse kosla oxi veya halı yıkama makinasıyla tertemiz silersiniz... ticari araçtan ziyade arabamı hertürlü iş için kullanırım. kaldıki önümüz kış ayağı çamurlu diye ailenize akrabanıza arabaya binme diyemezsiniz. kurban bayramını düşünmek bile iştemiyorum..... muşamba dediğimiz çok dekoratif duruyor arabada, temizlettiğimiz vakitte yıkayan arkadaşa biraz bahşiş verdinizmi iki dakkada kolayca temizler diye düşünüyorum.... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 Hep demişimdir sıfır arabanın mı var derdin var Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 genelde ticari taksiler kullanıyor araca çok inen binen olduğu için dikiş yerlerinden su girerse taban sacı için sağlıklı olmaz çürüme yapar kullanmasınıda bilmek lazım..eğer istenirse kalite ve işcilik garantili işini super yapan bir yer tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı
Ömür Uzundağ 14 Eylül 2011 Yazar Paylaş 14 Eylül 2011 faydalı bilgileriniz için çok teşekkür ederim... bu konuyu tekrar değerlendireceğim, çünkü arabamı uzun süreli kullanmayı düşünüyorum ama çürüme gibi bir maraz doğuracaksa yaptırmam daha iyi. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 Aracınıza etrafı cırt yapışkanlı halı yaptırsanız nasıl olur? Benim araçta orjinal paspaslar cırt yapışkanlı ve tabana yapışıyor dolayısıyla alta toz girmiyor, sadece boşta kalan yerler süpürülünce sorun kalmıyor, halılarıda ayda bir yıkayınca tertemiz oluyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 Eski aracımın tabanına kendim kestiğim halı fleksi sermiş, altına da cırt cırt yapmıştım. temizlemesi çok pratik oluyordu. pratik bir çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Mazhar Uzun 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 muşamba yaptırdığın zaman ticari taksi gibi duruyor,çözüm ben yaptırdım normal paspasdan büyük altı kenar yerleri cırtlı ve oveloklu halıflexs malzemesinden gayet güzel dördü yetmişliraydı altı ay oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts