İçeriğe Yönlendir

Focus çok Sarsıyor

Önder Ayvazoğlu

Recommended Posts

Sedat Oral

renault12 TX+renault9 broadway+fiat tipo+tofaş kartal+tofaş şahin s+honda eurocivic+opel combo araçlarıyla toplam 250.000 km yaptım. hondayı dışarıda tutuyorum. focus, kullandığım tüm araçlardan rahat ve sessiz. arabaya bindiğimi anladım.

abi orada focusla karşılaştırılabilecek bir tane araba var onuda dışarda tutmuşsun:)

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Opel'e göre yumuşak kaldığı doğru :) Ben bu günlerde havaları 32'ye indirdim, sanırım daha uygun gibi.

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

abi orada focusla karşılaştırılabilecek bir tane araba var onuda dışarda tutmuşsun:)

çok haklısınız, ancak bindiğim arkadaşlarımın araçları içinde de yine en oturaklısı focus... geçen gün 2004 model focus 1 e bindim. km çok yüksek. dedim şimdi içimiz dışımıza çıkacak, küt küt vuracak ama şok oldum. pısır pısır gidiyor. tekrar söylüyorum, fordunuzun kıymetini bilin. hele 109 luk ise basın gaza, yayılın yola... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Sorucuoğlu

benim arabada çok sarsıntı oluyor ben lastik havasından değilde amortisörlerden kaynaklandığını düşünüyorum ve değiştireceğim ama 4 tanesini mi yoksa yalnızca önlerimi değiştirme konusunda kararsızım.amortisör testi yapılan yerler varmış sanırım serviste bu işlem için ne kadar ücret alınır veya servisten başka biryerde bu işlemi yaptırabilirmiyim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...