Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Değerli arkadaşlarım ve büyüklerim; Nokia N96 marka cihazımı bugün kaydettirdikten sonra kullanmaya başladım ama ekranda sanki yeni mesaj gelmiş gibi devamlı mektup işareti yanıp sönüyor, oysa ki sim kart mesajları da dahil olmak üzere yeni gelen hiç bir mesaj yok, (bence) yapmadığım bir şey kalmadı ama yine de bir türlü gitmedi o işaret. Yardımınıza ihtiyacım var. Ayrıca bir de telefonumun yön tuşlarında beyaz ışık daima belirli zaman dilimlerinde yanıp sönüyor, onun da bir çaresini bulamadım, bu ışığı söndürmenin bir yolu yok mudur? Zaten bataryası pek güçlü bir cihaz değil (950 mAh) ve üstüne bu ışıkta devamlı yanıp sönünce şarjı ancak 2 gün yetiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Yön tuşlarındaki o beyaz ışık,yeni bir mesaj veya arama geldiğinde yanar söner,yani mektup işaretiyle yön tuşu bibiriyle bağlantılı,mesaj kutunuzda kaç tane mesaj var,telefon ayarlarından onun sayısını arttırdınız mı? Onur Bey, evet mesaj ayarlarından Kayıtlı Mesaj Sayısı'nı 100'e çıkardım ama eski 7610 cihazımda da aynı şekilde yapmıştım ki bilirsiniz symbian işletim sistemiyle çalışıyor bu cihazlar. Üstelik hiç bir şekilde cevapsız arama, mesaj yada uyarı yok cihazımda. Bakmadığım yer kalmadı, acaba gözden bir şey mi kaçırıyorum diye konu açtım. Başka ne olabilir ki? Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Sim kartınızdaki mesaj hanesi dolu olmasın,belki sim karttaki o mesajları telefon hafızasına kopyalayınca veya onları silince söner... Sorun aynen bu. Simkarttaki mesaj kapasitesi dolduğu an o uyarı belirir Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Sim kartınızdaki mesaj hanesi dolu olmasın,belki sim karttaki o mesajları telefon hafızasına kopyalayınca veya onları silince söner... Evet söylediğinizi yaptım ve olumlu bir sonuç aldım, işin ilginç tarafı ise; mesaj kapasitesinin dolması değil, sim karttaki daha önce "okuduğum" mesajlardan bazılarını bu cihaza aktarınca burada okunmamış olarak görünmeye başladı ve bu sorunu da sayenizde çözdüm. Teşekkür ederim, artık mesaj uyarı işareti yanıp sönmüyor. Ancak yön tuşlarındaki o beyaz ışık yanmaya devam ediyor, pes etmeye pek niyetli değil. Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Yön tuşlarında yanan beklemede ışığı olmasın? Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Sim kartta okumadığın mesaj vardır,hepsini sil... Sim kartımda hiç mesaj kalmadı ki, telefon hafızasına hepsini kopyaladıktan sonra sim karttakilerin tamamını sildim ve hatta tel. hafızasındakilerin de çoğunu sildim ve dikkatlice kontrol ettim, okunmamış tek bir mesaj bile kalmadı. Ancak halen daha göz kırpmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Yön tuşlarında yanan beklemede ışığı olmasın? Pek sanmıyorum Ersin Bey, bakmadığım yer kalmadı, telefonlardan çok da fazla anlamıyorum, bakmadığım da yer kalmadı. Bakmadığın cevapsız aramalar var mı,ekranda görünmez ama işlem kaydına girdiğinde görebilirsin... Hayır Onur Bey, az evvel işlem kaydı menüsünden bütün aramaları kontrol ettim ve hatta listeyi tamamen temizledim. Durum aynı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Eski nokiamda olmuştu, sonra göçtü, yazılım yüklenince düzelmişti. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Eski nokiamda olmuştu, sonra göçtü, yazılım yüklenince düzelmişti. Eyvaaahh Peki yazılımı kendim yükleyebilir miyim? Bu Nokia Software Update isimli program var kuzenimin verdiği CD'de, peki denesem düzelir mi bu programla? Bağlantı kablosu var, CD'si falan hepsi mevcut. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 hiç anlamam, yeni 2.el telefonumu bile Onur olmasa açamıyordum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Telefonununuz mms göndermeye çalışmış ve internet ayarlarından ötürü göndermemiş olabilir bu yüzden o ışık gitmeyen mesaj var uyarısı olabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 nokia sitesinde yazılım güncelleme programı var. bilgilerinizi yedekleyin ve nokia.com.tr den indirdiğiniz güncelleme programını kurup telefonu güncelleyin. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Onur Bey, Çağlar Abi; yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim, kafayı yememe ramak kalmıştı ki yanın sönen ışığı da kapattım. Araçlar menüsünde Navi Tekerleği diye bir şey varmış, acaba bu olabilir mi dedim ve kapatıp bekledim; sonuç olumlu, artık ışık yanmıyor. Sizlere de zahmet verdim, tekrardan teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Eylül 2011 Paylaş 21 Eylül 2011 Bütün cevaplar verilmiş OVI yazılımı ile güncelleme yapabilirsiniz. USB ve şarjın takılı olması gerekir güncelleme için. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 21 Eylül 2011 Yazar Paylaş 21 Eylül 2011 Telefonununuz mms göndermeye çalışmış ve internet ayarlarından ötürü göndermemiş olabilir bu yüzden o ışık gitmeyen mesaj var uyarısı olabilir Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama sorunu çözdük çok şükür. Hiç tahmin etmediğim bir yerden yapılıyormuş; Araçlar menüsünde Navi Tekerleği diye bir şeymiş meğerse. nokia sitesinde yazılım güncelleme programı var. bilgilerinizi yedekleyin ve nokia.com.tr den indirdiğiniz güncelleme programını kurup telefonu güncelleyin. Ciddi anlamda yazılım yüklemeyi kafaya koymuştum ama sağolsunlar Onur Bey ve Çağlar Abi'nin yönlendirmeleriyle uğraştık ve alakasız bir yerden sonuca ulaştık. Bilgi için ayrıca teşekkür ederim Mustafa Bey. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2011 Paylaş 22 Eylül 2011 Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama sorunu çözdük çok şükür. Hiç tahmin etmediğim bir yerden yapılıyormuş; Araçlar menüsünde Navi Tekerleği diye bir şeymiş meğerse. Ciddi anlamda yazılım yüklemeyi kafaya koymuştum ama sağolsunlar Onur Bey ve Çağlar Abi'nin yönlendirmeleriyle uğraştık ve alakasız bir yerden sonuca ulaştık. Bilgi için ayrıca teşekkür ederim Mustafa Bey. Nefes fonksiyonu. Telefon ekranı kapalıyken aslında size çalıştığını gösteriyor, beyaz ışığın yanıp sönmesi. İstenildiğinde açılıp, kapatılan bir fonksiyon. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 23 Eylül 2011 Yazar Paylaş 23 Eylül 2011 Nefes fonksiyonu. Telefon ekranı kapalıyken aslında size çalıştığını gösteriyor, beyaz ışığın yanıp sönmesi. İstenildiğinde açılıp, kapatılan bir fonksiyon.Saygılarımla. Doğrudur Evren Bey ama ben zaten arada yoklama çektiğim için cihaza, o özelliğe ihtiyaç duymuyorum açıkcası. Zaten bataryası zayıf bir cihaz, üstüne bahsi geçen bu ışık da yanıp sönünce bekleme süresi kısalıyor. Bilgiler için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts