Mustafa Şahin 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Arkadaşlar makyajlı kasa focusI için sol güneşlik izmirde çıkma nerde bulabilirim orjinaline 160 tl dediler yan sanayisi de yokmuş Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Güneşlik ihtiyacı ne için doğdu? Eğer mevcut güneşlik sabit durmuyor ise tamiri mümkündür. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Evet sabit durmuyor nasıl tarif edeyim güneşliğin dönmesini sağlayan plastik bir boru gibi birşey vardı o sıcaktan eridi ve parçalandı şimdi güneşlik tavanda durmuyor durmuyor Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Bahsettiğiniz plastik parçanın tamiri hakkında pek fikrim yok, güneşliğin içinde çelik bir parça var o kırılır genelde ve tamiri mümkündür dediğim parça o idi. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 benim o çeliği saran plastik kırıldı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Fotoğraf paylaşır mısınız ? Size güneşlik değil ayağı lazım sanırım... Yorum bağlantısı
Engin Ünal 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Çanak anten kablosunu o kısmın boyu kadar kes.İçindeki tel kısmı boşalt.Kablonın dış kısmı kalsın.Falçata ile dikine kes.Japon yapıştırıcısı yardımı ile demir kısma sıkıca sararak yapıştır.Sonra günaşliği yerine tak.160 TL ile kendine bişey ısmarla :lol2: Ben aynen böyle yaptım.Orjinali kadar güzel , orjinalinden sağlam oldu.Hiçte belli olmuyor.Zaten bir süre sonra alışıp , oraya bakmıyorsun bile 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Teşekkür ederim Engin bey şöyle parlak bir fikir bulamamıştım bir türlü yarın hemen yapcağım dediğinizi insanın gerckten gözü takılıyor Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 merkez oto ya baktınız mı? 70 tl civarında hatırlıyom tanesi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Benim aracımda'da böyle güneşlik sorunu vardı.bi miktar kağıt bant sararak hallettim. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 29 Eylül 2011 Paylaş 29 Eylül 2011 Teşekkür ederim Engin bey şöyle parlak bir fikir bulamamıştım bir türlü yarın hemen yapcağım dediğinizi insanın gerckten gözü takılıyor Rica ederim yaptınızmı dediğimi ? Yorum bağlantısı
Tanju Calik 29 Eylül 2011 Paylaş 29 Eylül 2011 Çanak anten kablosunu o kısmın boyu kadar kes.İçindeki tel kısmı boşalt.Kablonın dış kısmı kalsın.Falçata ile dikine kes.Japon yapıştırıcısı yardımı ile demir kısma sıkıca sararak yapıştır.Sonra günaşliği yerine tak.160 TL ile kendine bişey ısmarla Ben aynen böyle yaptım.Orjinali kadar güzel , orjinalinden sağlam oldu.Hiçte belli olmuyor.Zaten bir süre sonra alışıp , oraya bakmıyorsun bile oldukça pratik bir bilgi. aklımızın bir köşesinde kalsın. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 Evet hallaettim o plastik yerine elektrik kablo kabuğu taktım ve kablo bantıyla yapıştırdım siyah oldu ama artık tavandan düşmüyor Yorum bağlantısı
Engin Ünal 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 (düzenlendi) Evet hallaettim o plastik yerine elektrik kablo kabuğu taktım ve kablo bantıyla yapıştırdım siyah oldu ama artık tavandan düşmüyor iç kısmından japonla yapıştırsaydınız orjinaline yakın bir renk olurdu. 30 Eylül 2011 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 O anda japon yapıştırıcı yoktu model uçak yapıştırıcısı vardı oda yapıştırmadı bende siyah kablo bantıyla yapıştırdım ne olursa olsun 160 tl den iyidir Yorum bağlantısı
Tansu Bayram 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 benzer bir durum için ince serum lastiği kullanmıştım bende..ama anten kablosunun iç kısmı daha sert ve güzel olur bence.. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Bu gün ben de bir şey öğrendim ve ondan yaptırdım döşemeci arkadaşta. Hakiki deri japon yeyince sertleşiyor. Deriyi japonla yapıştırarak sarıyorsunuz halloluyor. Yorum bağlantısı
Anıl Karaca 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Çanak anten kablosunu o kısmın boyu kadar kes.İçindeki tel kısmı boşalt.Kablonın dış kısmı kalsın.Falçata ile dikine kes.Japon yapıştırıcısı yardımı ile demir kısma sıkıca sararak yapıştır.Sonra günaşliği yerine tak.160 TL ile kendine bişey ısmarla Ben aynen böyle yaptım.Orjinali kadar güzel , orjinalinden sağlam oldu.Hiçte belli olmuyor.Zaten bir süre sonra alışıp , oraya bakmıyorsun bile Gayet mantıklı bir çözüm. Aynı sorun bende de var, döşeme rengi kartonu şeffaf bantla sarıp sabitlemiştim. Ama sizin öneriniz çok daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts