Mehmet Kaya 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 Forumda cam kodlamayı aratın. Mutlaka cevabınızı bulacaksınız. Kodlamayı yaparlarken gördüm ama ben yapamadım Merhaba, Bende 2002 Mondeo Ghia var. Sunroofta şöyle bir problem yaşıyorum. Açma düğmesine bastığımda sunroof açılıyor. Fakat kapatma düğmesine bastığımda kapanmıyor. Bir anda yaptı bu sorunu. Kapatmak için ise yine açma düğmesine biraz uzun basıyorum ve o şekilde kapanıyor. Bu sorun ile dağa önce karşılaşan var mı? Bunu nasıl halledebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Merhaba; Sorununuzun çözümü serviste iyi bir usta. Dışarda fazla kurcalatmayın. Düğmede de sorun olabilir, tam kodlama yapmamış olabilir. Bunu servise götürün serviste bir kodlama yapsınlar. 2 dk sürmüyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Kodlamayı yaparlarken gördüm ama ben yapamadım Merhaba; Sorununuzun çözümü serviste iyi bir usta. Dışarda fazla kurcalatmayın. Düğmede de sorun olabilir, tam kodlama yapmamış olabilir. Bunu servise götürün serviste bir kodlama yapsınlar. 2 dk sürmüyor. Mehmet hocam, Yapılacak tek şey, cam kapanırken el düğmede 5sn daha basılı duracak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 Mehmet hocam, Yapılacak tek şey, cam kapanırken el düğmede 5sn daha basılı duracak O cam kodlama Sunroof için sunroof kapatma düğmesine (hangi konumda olduğunu bilmiyorum) uzun süre basılı tutuyor. Sunroof kendine kendine her iki pozisyonda da açılıp kapanıyor. Bu şekilde kodlama yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 O cam kodlama Sunroof için sunroof kapatma düğmesine (hangi konumda olduğunu bilmiyorum) uzun süre basılı tutuyor. Sunroof kendine kendine her iki pozisyonda da açılıp kapanıyor. Bu şekilde kodlama yapıyorlar. Hee, doğru, aklım cama gitti benim ya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts