İbrahim Şafak 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Arkadaşlar 15 gün önce servise gitmiştim aracın cd rom sürücü hatası veriyor,cd okumuyordu en ufak sarsıntıtan sonra cd çıkarmaz oluyordu,neyse teybi söktüler servise göndereceğiz dediler. Kayseri'deymiş Allah'tan yetkili servis İstanbul'a falan gitse herhalde 2 sene gelmez Servise gitti bizzat kendim o servisi arayıp durdum ne alemde gibisinden parça bekliyor yanıtlarını aldık parça bugün gelmiş parçayı taktılar.Teybi bu akşam saat 6 civarında servise getirmişler servisten aradık taktılar birde ne göreyim bu seferde radyo sadece 3 frekans buluyor,bir yeri yaparken diğer tarafı bozmuşlar bunlar nasıl usta anlam veremiyorum. Siz siz olun servisde benim yaptığım gibi vidaları sıkmalarına kadar kontrol edin ben frekans aramasam mevcut frekans çalacak tamam deyip yollayacaklardı.. selametle.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Geçmiş olsun, 3 frekans buluyor derken? nasıl yani? Yorum bağlantısı
Mehmet Pektaş 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 anten kablosunu tam takamamış olabilirler diye yahmin ediyorum, sadece sinyali en güçlü olan üç istasyonu yakalayabiliyor olmalı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Anten soketini takmayı unuttular, güçlü vericileri çekiyor cihaz.. anten kablosunu tam takamamış olabilirler diye yahmin ediyorum, sadece sinyali en güçlü olan üç istasyonu yakalayabiliyor olmalı.. Anten soketini takmayı unuttular, güçlü vericileri çekiyor cihaz.. Pişti olduk Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 geçmiş olsun, benim aklımada ilk gelen anten soketi Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 Geçmiş olsun, 3 frekans buluyor derken? nasıl yani? 95.8-103.8-105.1 den baska frekansı bulmuyor anten soketi zımba gibi takılıydı geri gönderdik geldigi yere ..yasal haklarım varmı bu konuyla ilgili Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Geçmiş olsun. Nedense bu ülkede işini düzgün yapmaya özen gösteren insan sayısı çok az. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Aracın yolda seyir etmesine mani olacak bir arıza yoksa, imkanlar kısıtlı nasıl bir yasal hak? Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Menüde ayarı vardır bunun... +1 Sadece güçlü frekanslı sinyalleri alabilmenin yapıldığı ayar var. Büyük ihtimalle bu ayarla oynanmıştır. Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Menüde ayarı vardır bunun... menüyü kurcaladık sadece AF alternatif frekans var gene aynı Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 Dün ford otosanı aradım şikayet ettim durumu.. adamlar bugun şaşkına dönmüş beni aradılar en kısa zaman dediler servisi birbirine kattım yarına kadar gelmmsee sıfırını sökerim alırım ben anlamam dedim bakalım ne olacak servisde herkes beni biliyor artık... Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 8 Ekim 2011 Yazar Paylaş 8 Ekim 2011 Sonuna kadar peşini bırakmayın. dişlerini bile sökerim abi 30 küsür milyar verip araba alıyoruz hizmet vermiyorlar.. Yorum bağlantısı
Selçuk Kurudere 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 Aracı servise götürdüğünüzde, teybi gönderdiklerinde... size bir servis kağıdı verildi ise tüketici hakları mahkemesi ile sonuna kadar hakkınızı alabilirsiniz ama eğer resmi bir kayıt elinizde yok sa Yorum bağlantısı
Recommended Posts