Hakan Cibelik 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Selamlar; Aracım 2011 MyFiesta 1.25. Aracımı aldığımda içinde olan cam suyu bittikten sonra yeni doldurduğum cam suyu arka camdan kendiliğinden akıyor. Arabayı yıkıyorum, iki gün sonra araba durduğu yerde arka camda akıntıların lekelerini görüyorum. Aynı şey başına gelen ya da tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 fordunmu var derdin var valla alırsın ford olursun lord Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) prostad olmuş gibi geldi bana. fıskıyenin değişmesi gerekebilir. 2 Ekim 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 cam suyu kapağını (kaput altındaki su koyduğunuz) biraz gevşek bırakın bakalım yapacak mı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Hortumda kalan suyu geri depoya bırakmasın diye borular üzerinde sübap vardır..Eğer işini düzgün yapmıyorsa tepe noktasının öncesi depoya sonrası cama akıyordur...Çok koyu deterjanlı su falan koymadınız değil mi depoya ? Yorum bağlantısı
Hakan Cibelik 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 cam suyu kapağını (kaput altındaki su koyduğunuz) biraz gevşek bırakın bakalım yapacak mı. Hemen deneyeceğim, teşekkürler. Hortumda kalan suyu geri depoya bırakmasın diye borular üzerinde sübap vardır..Eğer işini düzgün yapmıyorsa tepe noktasının öncesi depoya sonrası cama akıyordur...Çok koyu deterjanlı su falan koymadınız değil mi depoya ? Piyasada satılan sıradan bir cam suyu almıştım. Farklı bir marka alacağım bir dahaki sefere... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 iyi bir cam suyu alıp bol bol kullanarak sübap ağızlarını temizleyebilirsiniz belki, ben fıskıye ağızlar kireç tutmasın diye çok az bulaşık makinesi parlatıcısı kullanıyorum, sudaki kireci çözdüğü için, çok sirke de kullanılabilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Serkan bey haklı, hemen suyu tamamen boşaltın ve kaliteli bir ilaç koyun, wurth gibi mesela, yine düzelmze ise, fıskiyeye bakın, yine olmadı sübablara bakılmalı. Yorum bağlantısı
Selçuk Kurudere 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 Servisler bu gibi sorunlar için var hiç ama hiç uğraşmayın götürün servise Yorum bağlantısı
Recommended Posts