Engin Ünal 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Aracımda uzunca bir süredir ani gaz yememe sorunu var.Dururken kelebekten elimle ani gaz verdiğimde motorun nefesi önce kesiliyor , devir normal rolanti devrinden aşağı düşüp sonra gaz yiyor.Bu anlık bir olay ama.Yolda giderkende ani gaz verdiğimde araç önce selam verir gibi çakılıp sonra önü koparacakmış gibi gaz yiyor.Bu benzinde daha az LPG de daha belirgin.Buji , kablolar , bobin değişti aynı , 5 defa LPG ayarına gittim , nozulları genişlettim aynı , en son bu gün motor ustasına gittim.tanıdık kendisi , sente atlamış olabilir yarın getir sentesine bakalım dedi.Sizce sorun sente ayarımı ? 2,5 yıl önce aracı alır almaz trigeri değiştirmiştim önceki halini bilmiyorum.Sabahları ilk çalıştırdığımde rolanti dengesizliği var , ayrıca klimayı açtığımdada dengesizlik oluyor. Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Aynı sorun bende de var, Kaç servise gittiysem sorun yok dediler. Ara sıra bu sorunu yaşadığım için belirsiz bir problem ve yapılacak birşey yok diyorlar. Gaza basınca araç hızlanırken aniden devir düşüyor ve sonradan bir anda fırlıyor. Maalesef ben çözüm bulamadım.. Ustalar birazdan yardımcı olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Ayni sorunu bobini, orjinal bobinle degistirerek cozmuslugum var. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Aynı sorun bende de var,Kaç servise gittiysem sorun yok dediler. Ara sıra bu sorunu yaşadığım için belirsiz bir problem ve yapılacak birşey yok diyorlar. Gaza basınca araç hızlanırken aniden devir düşüyor ve sonradan bir anda fırlıyor. Maalesef ben çözüm bulamadım.. Ustalar birazdan yardımcı olur diye düşünüyorum. Sizin sorununuz TPS sensoru bozuk. Soketini cikartip oyle gezinin bir muddet boylece sorundan emin olabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Sizin sorununuz TPS sensoru bozuk. Soketini cikartip oyle gezinin bir muddet boylece sorundan emin olabilirsiniz. Maruz görün, TPS'nin tam olarak açılımı nedir acaba... Birde motor üzerinde nerede bulunur.. :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Trothle Position Sensör, gaz kelebeğine bağlıdır, ne kadar basıldığının bilgisini beyme yollar. Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Trothle Position Sensör, gaz kelebeğine bağlıdır, ne kadar basıldığının bilgisini beyme yollar. Çağlar Abi, Benim araç dizel, bunlarda da var mı? Yani standart her araçta bulunur mu? Bunun soketi aşağıdaki resimde nerede bulunur? Arkadaşın dediği gibi soketini söküp bir kaç gün o şekilde kullanırım, bunu da denemiş oluruz :lol2: Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Çağlar Abi, Ben sürekli PO'dan mazot alırdım. Geçenlerde mazotum çok az olduğu için OPET'ten aldım ve 2 kere OPET'ten yakıt dolumu yaptırdım. Benim sorunum OPET'ten mazot aldıktan sonra başladı. Belki tesadüf olabilir ama depodaki mazot bitince ilk işim tekrar PO'dan mazot almak olacak. Sence mazotla alakalı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Olabilir, egr tıkalı pis olabilir. Abi Ankara'da bunu temizletecek bir yer bulamadım bir türlü. Bu işe yanaşmak istemiyorlar EGR elimizde kalıyor diyorlar. EGR ve Emme manifoltu ve MAP sensörünü temizletmek istiyorum ama yapacak usta bulamıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Bazı işlemlerin bu riski vardır, önceden anlatılıp başlanır ama genelde sorun çııkmıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 Ben sente olduğunu düşünmüyorum çünkü 2.5 yılda aracın stop etmesinden bıkmış olmanız gerekirdi.Sentesi bozuk araç mutlaka seyir halinde özellikle 3000 devirlerde boşa atıldığında stop eder..Motor sarsıntılı ve sesli çalışır.Motoru dinleyin eğer nefes alıp verir gibi ve hırıltılı çalışıyorsa Sente ayarından şüphe edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 6 Ekim 2011 Yazar Paylaş 6 Ekim 2011 Bu gün bıraktım sente ayarı ustanın söylediğine göre eksantrik milinin birinde 1,5 diş birinde 2 diş kaçıkmış.Ama kendim kontrol ettiğimde motorda eskisinden hiç bir değişiklik yoktu.Elimle kelebekten gaz verdiğimde geç tepki veriyor.Motor önce stop edecek gibi yapıp sonra gaz yiyor , deneme amaçlı rolanti sensörü , devir okuyucu gibi parçalar takarak denedik gene aynı , ustada bende pes ettik aracı aldım geldim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Bu gün bıraktım sente ayarı ustanın söylediğine göre eksantrik milinin birinde 1,5 diş birinde 2 diş kaçıkmış.Ama kendim kontrol ettiğimde motorda eskisinden hiç bir değişiklik yoktu.Elimle kelebekten gaz verdiğimde geç tepki veriyor.Motor önce stop edecek gibi yapıp sonra gaz yiyor , deneme amaçlı rolanti sensörü , devir okuyucu gibi parçalar takarak denedik gene aynı , ustada bende pes ettik aracı aldım geldim. Usta sente ayarı bozuk demiş işte daha neyi anlamadınız ki? Siz anladığım kadarıyla uzun süredir böyle kullanıyorsunuz ve farka alışmışsınız.Ancak motor bu kullanıma bağlı olarak yıprandığı için bu şekilde davranıyor olabilir.1,5 diş kaçık sorun değil ama 2 diş fazla..Bence vakit geçirmeden ehil bir ustaya yaptırın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 yakıt haritasi lpg kalibrasyonu vs bozuk olabilir. sente kaçık uzun süre kullanınca zaten başka sorunlarda oluşmuştur. ama anlık gaz vermede tepkisiz hatta bopuk olması lpg sisteminden. ve sensör yorgunluğundan da olabilir. benzer bir durumu lpg kalibrasyonundan dolayı bende yaşadım ama ben sadece lpg de yaşıyordum. gazı bas çek yapınca rolantide yığılıyor hatta aynı bas çeki yapınca stop etmeye kadar gidiyor. ama gazı birden bırakmazsam rolantiden aşağı gitme vs olmuyordu. şimdi o arızayı ben istersem yapıyor. istemezsem yapmıyor. sebebide lpg sistemi. ama sizdeki durum daha farklı gibi. Sizde maf yok. onun yerine map var o da anlık manifolt basıncını ölçüm yakıt hava karışımını ayarlıyor. ayarlayamazsa da bu sorun yaşıyor olabilirsiniz. TPS sensörü yıpranmış olabilir. pedal konumu eski hassasiyeti ile ölçemiyor olabilir. ( kelebeğin üstünde kelebak açıklığıı ecüye yollayan sensör) oksijen sensörleriniz yopranmış olabilir bu da gaz tepkisini azaltıyor diye biliyorum. vs vs Yorum bağlantısı
Engin Ünal 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 (düzenlendi) Usta sente ayarı bozuk demiş işte daha neyi anlamadınız ki? Siz anladığım kadarıyla uzun süredir böyle kullanıyorsunuz ve farka alışmışsınız.Ancak motor bu kullanıma bağlı olarak yıprandığı için bu şekilde davranıyor olabilir.1,5 diş kaçık sorun değil ama 2 diş fazla..Bence vakit geçirmeden ehil bir ustaya yaptırın.. Sente ayarını yaptı zaten ama motor gene geç tepki veriyor. yakıt haritasi lpg kalibrasyonu vs bozuk olabilir. sente kaçık uzun süre kullanınca zaten başka sorunlarda oluşmuştur. ama anlık gaz vermede tepkisiz hatta bopuk olması lpg sisteminden. ve sensör yorgunluğundan da olabilir. benzer bir durumu lpg kalibrasyonundan dolayı bende yaşadım ama ben sadece lpg de yaşıyordum. gazı bas çek yapınca rolantide yığılıyor hatta aynı bas çeki yapınca stop etmeye kadar gidiyor. ama gazı birden bırakmazsam rolantiden aşağı gitme vs olmuyordu. şimdi o arızayı ben istersem yapıyor. istemezsem yapmıyor. sebebide lpg sistemi. ama sizdeki durum daha farklı gibi.Sizde maf yok. onun yerine map var o da anlık manifolt basıncını ölçüm yakıt hava karışımını ayarlıyor. ayarlayamazsa da bu sorun yaşıyor olabilirsiniz. TPS sensörü yıpranmış olabilir. pedal konumu eski hassasiyeti ile ölçemiyor olabilir. ( kelebeğin üstünde kelebak açıklığıı ecüye yollayan sensör) oksijen sensörleriniz yopranmış olabilir bu da gaz tepkisini azaltıyor diye biliyorum. vs vs Bende lpg kalibrayonundan şüpheleniyorum.Benzinde yok denecek kadar az yapıyor.Benzin ve lpg arasında bariz fark var.İşin sıkıntısı burda Benim LPG markasına bakan tek servis var onada 5 defa ayar yaptırdım.Aracın çekişi ve yakıtı güzel .Sadece geç tepki veriyor.Artık böyle idare edicem.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. 7 Ekim 2011 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts