İçeriğe Yönlendir

Bagaj Açma Düğmesi

Emrah Abalı

Recommended Posts

Emrah Abalı

merhabalar, 2004 model focus collection hb model aracımın içeride bulunan bagaj açma düğmesi çalışmıyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir.ankarada tanıdık ustamız var mı.herkese şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
2 defa aralıklarla basıyorsnuz değil mi?

Anahtarda öyle Çağlar abi, arabanın içindeki tek dokunuşta açıyor...

Kapılar içeriden kilitli iken çalışmaz, onun haricinde düğme oksitlenmiştir..Açılıp temizlenebiliyordu, forumda bir yerlerde vardı ayrıntısı...

Yorum bağlantısı
Emrah Abalı

valla nedenini bilmiyorum.normal basaıyorum ama açmıyor. her seferinde kumandadan açıyorum. araba çalışır vaziyette stop ettirip öle açıyorum

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Anlaşmalı işyerleri bölümümüzde Otofar Faruk usta var, iyi bir elektrikçidir..Şaşmazda dükkanı var, tanışma zamanı gelmiş olabilir... :D

Yorum bağlantısı
Emrah Abalı
Anlaşmalı işyerleri bölümümüzde Otofar Faruk usta var, iyi bir elektrikçidir..Şaşmazda dükkanı var, tanışma zamanı gelmiş olabilir... ;)

kaıncı caddede acaba

Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı
merhabalar, 2004 model focus collection hb model aracımın içeride bulunan bagaj açma düğmesi çalışmıyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir.ankarada tanıdık ustamız var mı.herkese şimdiden teşekkürler

Emrah Bey 2002'den sonraki makyajlı kasa focus MK1'lerde buton yayının ve iç kontaklarının farklı olduğunu okumuştum yabancı bir forumda. 2000 model aracımda başıma böyle bir sorun gelmedi ancak sevdiğim bir Abimin 2005 colection aracında geçen sene bu sorun vardı. Ben butonu yerinden söktüm ve butonun ek yerini açmadan yaylanma ve kontak yerlerini güzelce yağladım. Daha bir sorun yaratmadı, çalışıyor.

Başımıza geldi yolda giderken devamlı açıyordu :flowers: bizim ki basılı kalmıştı,gösterge panali açılıp kapanmışsa tam oturtulmamış olabilir .

İbrahim Hocam bagaj açma kilidi parametresel çalışır ve hıza duyarlıdır. Araç 3km'nin üzerinde seyrederken içeriden açma butonu çalışmaz, bir yanlış var. Eğer gerçekten açılıyorsa parametre sorunu var demektir.

Yorum bağlantısı
Emrah Abalı

herkese teşekkür ederim.daha önceki konulardan biraz araştırdım.önce temizlemeye çalışcağım olmazsa para sıkışmış demektir.bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Ahmet Korkmaz

kumandadan çalışıyorsa sistem faal.ancak içeriden açma butonunun arkası tozlanmış akım geçirmiyor.açıp temizlersen büyük ihtimalle düzelir.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mustafa Acar

merhaba aynı sorun yaklaşık iki ay önce başıma geldi içerden bagaj açma düğmesini temizliyorum yağlıyorum 10 veya 15 basmada tekrar çalışmıyordu aklıma sigorta kutusu geldi direksiyon altındaki tek tek sigortaları söktüm ve bir sgortanın yandığını gördüm ve değiştirdim sorunum halloldu beni,m anlamadığım belki 5 kez söküp temizledim belli süre sonra bozuluyordu sgorta yanıkken nasıl iletkenlik yapıyordu anlamadım yani birde sgorta kutusuna bakın derim hepsini kontrol edin

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

Merhaba,aynı sorun bendede var. Sayın mustafa acar bu değiştiğiniz sigorta hangisi. Biraz bilgi verirseniz iyi olur. Benim kumandadan açılıyor,fakat içerden açılmıyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Acar

merhaba abi direksiyon altındaki sigortaların hepsini tek tek kontrol et hangisi olduğu aklımda değil kontak kapalı konumda olsun inşallah sigortadandır abiciğim ve sorununu çözersin

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar
(düzenlendi)

merhaba abi direksiyon altındaki sigortaların hepsini tek tek kontrol et hangisi olduğu aklımda değil kontak kapalı konumda olsun inşallah sigortadandır abiciğim ve sorununu çözersin

Teşekkür ederim,sorunu çözdüm.Düğmeyi söktüm temizledim,şimdilik problem yok. :good1:

tarihinde Seçkin Kaçar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

yeni 80 liraydı yanlış hatırlamıyorsam..yerinden çok kolay çıkan parçadır çıkarılıp tamassızlığına bakılır ve büyük ihtimal düzelir.. zaten çok kullanılmadı içinde kolay bozulmaz. bence aradan içine toz giriyor zamanla temassızlık yapıyor..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...