Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bundan önce de c-max yağmur sensörlü araç kullandım.. onda fasıla kısmından hızlarını farkedilir derecede ayarlayabiliyordum. ama bunda sanki fasıla kademeleri hiç tepki vermiyor gibi.. Servise gidip kayıt açtırmak 50 tl den başlar. Önce bir forum buluşmasında aynı model bir Focus yada C-Max ile karşılaştırın bence Sonra duruma göre servise gidersiniz. Yinede sizin tercihiniz.. Yorum bağlantısı
Uğur Aktaş 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Servise gidip kayıt açtırmak 50 tl den başlar. Önce bir forum buluşmasında aynı model bir Focus yada C-Max ile karşılaştırın bence Sonra duruma göre servise gidersiniz. Yinede sizin tercihiniz.. benim servisimde öyle bir kayıt ücreti yok.. soruna bakarlar eğer sıkıntı varsa fiyat verirler. gerçi 1 yıl ek garanti yaptım o kısım garantiye girer mi bilmem. onaylarsam yaparlar.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 benim servisimde öyle bir kayıt ücreti yok.. soruna bakarlar eğer sıkıntı varsa fiyat verirler. gerçi 1 yıl ek garanti yaptım o kısım garantiye girer mi bilmem. onaylarsam yaparlar.. Abicim daha önce söyleseydin ya garantili olduğunu Ozaman hemen git servise. Senin isteyipte bozabileceğin bir parça değil bu modül. Kesin arzalı ise garantiye girer Yorum bağlantısı
Uğur Aktaş 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Abicim daha önce söyleseydin ya garantili olduğunu Ozaman hemen git servise. Senin isteyipte bozabileceğin bir parça değil bu modül. Kesin arzalı ise garantiye girer inşaalah en kısa zamanda gidicemm.. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bir kademe yukarı alıyorum çalışıyor araç durunca çok az aralıklarda çalışıyor ama araç hareket halindeyken sanki kendini aracın hızına ve yağmurun şiddetine göre ayarlıyor aynı kademede daha sık çalışıyor benim C max'ta. Yorum bağlantısı
Recommended Posts