İçeriğe Yönlendir

Lastiğimde Balon çıktı.

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Geçen gün aracı 10bin bakıma götürdüm aracı lifte kaldırdıklarında ön sağ lastikte iç yanak kısmında dikine serçe parmak kadar bir balonlaşma olmuş. Servisteki eleman çıkarıp arkaya takalım en azından dedi ama ben ellettirmedim şimdilik. Ne yapmamı önerirsiniz acaba ? Lastikler daha 1 senelik bile değiller. En azından geçici süreliğine arkaya aldırtmalımıyım ? Sanki olası bir yarılmada arka daha riskli diye düşündüm bir an ?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)
Geçen gün aracı 10bin bakıma götürdüm aracı lifte kaldırdıklarında ön sağ lastikte iç yanak kısmında dikine serçe parmak kadar bir balonlaşma olmuş. Servisteki eleman çıkarıp arkaya takalım en azından dedi ama ben ellettirmedim şimdilik. Ne yapmamı önerirsiniz acaba ? Lastikler daha 1 senelik bile değiller. En azından geçici süreliğine arkaya aldırtmalımıyım ? Sanki olası bir yarılmada arka daha riskli diye düşündüm bir an ?

1-Balon sabit kalmaz,büyür.

2-Büyüyen balon rahat durmaz. :lol2:

2,5-Balonlu yerden yarılınca lastik,jantta bile durmaz. Hız 60+ ise hele..

3-Balon yapması demek,içindeki tel örgünün(hani radial lastik diyoruz ya ha işte o radialin)bir noktadan bükülmesi demektir ki,tamiri olmayacağından lastik çöp demektir.

Sonuç olarak,lastiği çöpe atıp yenisini almak lazım gelir. :D Lastiklerdeki aşınmayı tam kestiremedim ama 1 yılda 10bin km yapılmışsa,çift olarak değişmesi en mak

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)
1-Balon sabit kalmaz,büyür.

2-Büyüyen balon rahat durmaz. :D

2,5-Balonlu yerden yarılınca lastik,jantta bile durmaz. Hız 60+ ise hele..

3-Balon yapması demek,içindeki tel örgünün(hani radial lastik diyoruz ya ha işte o radialin)bir noktadan bükülmesi demektir ki,tamiri olmayacağından lastik çöp demektir.

Sonuç olarak,lastiği çöpe atıp yenisini almak lazım gelir. :D Lastiklerdeki aşınmayı tam kestiremedim ama 1 yılda 10bin km yapılmışsa,çift olarak değişmesi en mak

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hemen değişim yapın ve arızalı lastiği arkaya takmayın, Allah korusun arkadan koparsa araba toplamak çok çok zor olur belkidde toplayamayabilirsiniz. ARkaa alalım diyen usta mıydı ? nedir o ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Balon yapmış lastik mutlaka değişmelidir.Ön arka yan sağ sol farketmez :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bence de en mantıklısı çift olarak önleri değişmek. Balon çok kötü sonuçlara sebep olabilir.

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Lastik Fulda'nın hangi modeli?

Eco Control mü? Yoksa Carat Progresso mu?

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Lastik Fulda'nın hangi modeli?

Eco Control mü? Yoksa Carat Progresso mu?

Carat progresso

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

stepnedeki lastiği tak gez ama balonla gezme :good1:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

2 tane yeni lastik alındı önlere takıldı :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...