Eray Sireli 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Önümüzdeki günlerde Samsun'da iki gün kalmam gerekecek. Bu yüzden en az üç yıldızlı olmak kaydıyla bildiğiniz temiz bi otel önerirseniz sevinirim. Pek bilmediğim bir yer olduğu için otel arayarak zamanı harcamak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Rüzgar 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Önümüzdeki günlerde Samsun'da iki gün kalmam gerekecek. Bu yüzden en az üç yıldızlı olmak kaydıyla bildiğiniz temiz bi otel önerirseniz sevinirim. Pek bilmediğim bir yer olduğu için otel arayarak zamanı harcamak istemiyorum. oraya ne amaçla gittiginize baglı yer bildirmemiz Yorum bağlantısı
Eray Sireli 21 Ekim 2011 Yazar Paylaş 21 Ekim 2011 (düzenlendi) oraya ne amaçla gittiginize baglı yer bildirmemiz İş amaçlı tabiki de neden farklı bi anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz anlamadım, zamanla ilgili problemim olduğunu belirtmiştim zaten. 21 Ekim 2011 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Öğretmen evinin güzel olduğunu duymuştum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 http://www.northpointhotel.com/samsun/index.php Eray şöyle bir yer buldum nette ciddi bir yere benziyor bir incele istersen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Karadenizin otelleri Servet'ten sorulur... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Karadenizin otelleri Servet'ten sorulur... Ben yazmadan Mehmet abi yazmış. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 Öğretmen evi iyidir, onun dışında Merkez'de Büyük Samsun Oteli var , o da olmazsa Yafeya otel var. Bunlar da taze taze resimleri, Büyük otel Uploaded with ImageShack.us Yafeya Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 (düzenlendi) Şehir merkezinde büyük otel, yafeya çok köklü otellerdir. Yine yeni nesil north point, amisos otelleride meydan civarında. Atakum taraflarında ise işiniz, türk-iş eğitim merkezinin çok nezih bir oteli var. Atakent taraflarında grand atakum gayet güzel bir oteldir.Yine üniversite civarında omtel (üniversite işletiyor) otel var. Yakın zamanda güral porselen samsuna çok büyük bir kongre merkezi ve otel yaptırıyor, ama henüz başlamadı 22 Ekim 2011 tarihinde Hasan Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 Şehir merkezinde büyük otel, yafeya çok köklü otellerdir. Yine yeni nesil north point, amisos otelleride meydan civarında. Atakum taraflarında ise işiniz, türk-iş eğitim merkezinin çok nezih bir oteli var. Atakent taraflarında grand atakum gayet güzel bir oteldir.Yine üniversite civarında omtel (üniversite işletiyor) otel var. Yakın zamanda güral porselen samsuna çok büyük bir kongre merkezi ve otel yaptırıyor, ama henüz başlamadı Hasan Bey, Güral Poselenle ön izin sözleşmesi imzalandı, yatırım tutarı 87 milyon lira meteoroloji arazisine yapılacak otel, ayrıca yine DLH'nin olduğu bölgeye de Tanrıverdi grubu 5 yıldızlı otel projesi yapacak. DMO'nun olduğu yer içinde ilana çıkıldı ancak talep olmadı. Samsun'da kesinlikle 5 yıldızlı Otel eksikliği vardı, bu projeler gerçekleşirse şehir açısından iyi olacak. Yorum bağlantısı
Okan Duran 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 Hasan Bey yapılabilecek tüm açıklamayı yapmış. sözüne ettiği tüm oteller yine tüm samsunluların size tavsiyesi olacak yerler. Onların dışında da çok otel var ama malum 3 yıldız şartı koymuşsunuz.. Umarım beğenirsiniz Samsun gerçekten güzeldir.. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 Hasan Bey, Güral Poselenle ön izin sözleşmesi imzalandı, yatırım tutarı 87 milyon lira meteoroloji arazisine yapılacak otel, ayrıca yine DLH'nin olduğu bölgeye de Tanrıverdi grubu 5 yıldızlı otel projesi yapacak. DMO'nun olduğu yer içinde ilana çıkıldı ancak talep olmadı. Samsun'da kesinlikle 5 yıldızlı Otel eksikliği vardı, bu projeler gerçekleşirse şehir açısından iyi olacak. Samsun'a yakışır, ne de olsa karadeniz bölgesinin tek büyükşehri..Burası her yer değil,şehri-Samsun Yorum bağlantısı
Eray Sireli 22 Ekim 2011 Yazar Paylaş 22 Ekim 2011 Çok teşekkürler arkadaşlar, burada yeterince malzeme var Bunlardan bir tanesini tercih edeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 Ben Omtel'de kalmıştım. Merkezde değil ve biraz eski. Yine de manzarası için bile kalınabilir. Denize sıfır, güzel bir oteldi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 Çavuşoğlu : 0 362 256 33 65 Samsun Ordu karayolu 12.km Tekkeköy North Point : 0 362 435 95 95 Atatürk Bulv.No:594 Otel Samsun :0 362 435 00 95 Cumhuriyet Cad.No:38 ( Eski vilayet karşısı ) benim telefonda kayıtlı olanları ve ekiplerimin çoğunlukla kullandıkları otellere ait Yorum bağlantısı
Gürkan Sarıdaş 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 Tam merkezde Atatürk heykelinin arkasında Hotel Buyar var. Kesinlikle tavsiye ederim. Resmen size Kral muamelesi yapıyorlar. Ben iki gece kalmıştım. Fiyat ise çok çok uygun gelmişti. Hatta neredeyse öğretmenevi ile aynıydı (öğretmenim). Bu arada öğretmen evinin temizliği konusunda sizi uyarmak isterim. Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 Kalmışlığım yok ama ilk aklıma gelen merkeze yakınlığı ile büyük otel ve yafeya.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts