Mehmet Saat 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 aracımın sigorta kutusunu açtığım zaman bazı yerlerde sigorta bulunmuyor ama kontrol etiğimde elektrik var bazı yerlerin boş olması normal mi yoksa hepsi dolu mu olmalı ama görünürde çalışmayan birşey yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 Normaldir, tam donanımlı ile aynıdır, ama olmayan fonksiyonlar sebebi ile boştur. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 23 Ekim 2011 Yazar Paylaş 23 Ekim 2011 3 tanesinin içinde metal kıskaçlar var ve elektrik metal kıskaç olmayanlarda var metal kıskaç olanlarda sigorta olmalı diyorsun takıp denesem herhangi bir sorun olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 Sigorta kutusunda boş yerler olabilir.. Soketi olsa da boş olabilir.. Bence takmanıza gerek yok.. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 Bildiğim kadarıyla sigorta kapaklarının iç kısmında,sigortaların araç için hangi donanıma bağlı olduğu şeması resimli olarak var.oraya bakabilirsiniz.hangi donanımın boş olduğu görürsünüz. :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 23 Ekim 2011 Yazar Paylaş 23 Ekim 2011 daha öncede 2 yer daha boştu arka camlarda bir ara sorun olmuştu ben 2 yere sigorta takıp denemiştim çalışmıştı diğer boş yerleri herhangi bi sıkıntı olur diye denemedim yardımın için sağol Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2011 Paylaş 23 Ekim 2011 Bir elektrik aksam çalışırken arıza yapınca, boş bir sigorta tamamlamak ile çalışmışsa, ileride yangın bile çıkabilir derim, acilen bunun kontrolünü yaptırın. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 23 Ekim 2011 Yazar Paylaş 23 Ekim 2011 bilgi için sağolun en kısa zaman da kontrol ettireceğim Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 fotoğrafı cep telle çektim ama görünüşe göre sizde ki 57-62 nolu soketler boş kontrol ettirseniz iyi olur...Önemlidir bazı sigortalarını amper değerleri farklı bende 7.5 amp sigorta takılı iken sizde 25 amp takılı tehlikeli bir durum sigorta kutusu komple bir kontrolden geçmeli bence...Örneğin 39-40 nolu soketler... 25 amperlik sigortaları ben elimde sigorta olmadığı için takmıştım değiştirecektim unuttum dikkat edip uyrdığın için sağol... sendeki 57 ve 62 nolu sigortaları çıkardığınız zaman çalışmayan bir yer varmı acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts