İçeriğe Yönlendir

Orjinal Lastik Ebatı?

Tufan Bitir

Recommended Posts

Tufan Bitir
(düzenlendi)

2004 focus comfort 1.6 sedan aracımda 185-65-14 jantlar var.acaba fabrika çıkışı bu ebatlar mı?

yoksa benden önceki sahibi değiştirmiş olabilir mi?

tarihinde Zafer Ayvac? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli
(düzenlendi)

bildiğim kadarı ile ambiante ve comfort modellerinde orjinal ebat 185/65/14

ghia larda ise 195/60/15

tarihinde Sava? De?i?li tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Daha önce bu modellerde focus almayı plandığım için araştırıken dikkatimi çekmişti. Comfort modeli için 185/65 R 14 doğru ölçü bu bildiğim kadarıyla. Collection ve ghia'lar 15" jant.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

185 65 14 doğrudur,ancak yeterli midir? Bence değildir. Özellikle frenajda.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

benim ghia sedanda aluminyum alaşımlı jantlardaki ebat 195 60 15.

2004 model eski satılan collection focusumuzdada aliminyum alaşımlı jantlar ve lastikler aynı ebattaydı.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
185 65 14 doğrudur,ancak yeterli midir? Bence değildir. Özellikle frenajda.

Ben de focus için bu lastik ve jant ölçüsü yeterli değil diye düşünüyorum. Çok bilgim yok bu konuda ama fren ve yol tutuş için yeterli değil gibi.

Bu ölçüler görüntü olarak bile çok emanet duruyor focusta

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
2004 focus comfort 1.6 sedan aracımda 185-65-14 jantlar var.acaba fabrika çıkışı bu ebatlar mı?

yoksa benden önceki sahibi değiştirmiş olabilir mi?

Fabrika çıkışı budur.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Hocam,canın para harcamak istiyorsa münim değil,sana 1 doz zehir yeterli gelir,sen yeterki iste,2 gün içinde seni jant-lastik uzmanı yaparız ve gözüne büyük görünecek 18 jant taktırırız senin arabaya :)

Yok abi yok ben almayayım benim 16"jantlar yeterli bana. Zaten forumdaki hb focusları gördükçe içim gidiyor. 17" 18" st jantlar, kaliper kapakları, tamponlar, egzozlar, farlar, ................... Offf offff. Param yok napıyım. Benim gücüm bi rüzgarlığa bi de cam filmine yetti. O zehirli doz çok tehlikeli abi. Korkuyorum. :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Önder Özcan

yeni konu açmamak için buradan devam edeyim.

kardeşimin dacia loganının jantlarını lastikleriyle beraber grande puntoya (geçici olarak)takmam gerekiyor.ikisi de 15 inm,4*100 aralık.

fakat netten baktım logan bilezik çapı 60/43,puntonunki 56,5/43

bilezik çapı nedir,logan jantı puntoya olur mu.uzun süreli kullanım olmayacak,100 km civarı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

loganın jant göbeği daha geniş demek, puntoya takılır, uzun süre kullanılacaksa 5-10 TL ye satılan plastik jant bileziği de takılır

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
(düzenlendi)

loganın jant göbeği daha geniş demek, puntoya takılır, uzun süre kullanılacaksa 5-10 TL ye satılan plastik jant bileziği de takılır

sağol çağlar abi.uzun süre değil zaten.yalnız söylemeyi unuttum,puntonun jantlar da logana takılacak,olur mu ki :blush:

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...