Yalçın Karaca2 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 İyi günler far sökulup içi su ile yıkansa farın parlak kısımlarına zararı olurmu. far içerden sararmış ve içine su gitmiş. burda birkaç yere sordum far camını sokemeyecekelerini söylediler farı sökup içini su ile yıkayalım dediler.. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Bu işi yapan yerler var, 60-70 tl ye iki farı da temizliyorlar, ama suyla yıkayarak değil sanırım, yaptıran arkadaşlar vardır, yardımcı olurlar. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Bir arkadaşım ford focus' un farını söküp, arkadaki boşluklardan deterjanlı su dolurup, çalkayarak yıkamıştı ve daha sonra kompresör ile basınçlı hava tutup, kurutmuştu. Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 26 Ekim 2011 Yazar Paylaş 26 Ekim 2011 Bana da bu tip bir yıkmadan bahsettiler ama su içindeki parlak kısımlara zarar verir mi acaba ben Çankırı'da bulunuyorum şimdi bir far için de Ankara'ya gitmek olur mu bilmem... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Ben yanlışlıkla o parlak yere dokunduğumda, dokunduğum kısımlardaki parlaklıklar silindi ve altındaki plastik kısım çıktı ortaya. Bir daha yanlışlıkla olsa bile ellemedim Yıkanırsa sanırım daha kötü sonuçlar çıkabilir. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 (düzenlendi) Ben mercek uygulaması yaparken farı söktükten sonra heryerini yıkadım köpüklü su ile ve bi güzel kuruladım hiç bi sorun olmadı. 0 gibi parlıyordu far hiçbiyerinde çamur kalmamıştı Ali Alp Gökçe Ben parlak yerlere dokundum bi sorun olmadı, parmak izi olmuştu enson farı toplarken her parçayı güzelçe silip montajını yaptım. 26 Ekim 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 O zaman benim farlar eski olduğundan böyle bir sorun olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Onur Solmaz 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Eniştemin dediğine göre (makyajsız 2000 focus var) sanayide içine su doldurup çalkalamışlar ve sırrı soyulmuş dikkat edin bence Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Üzüm sirkesi ile çalkalanır, peşine SAF su ile yıkanır ve saç kurutma makinası ile kurutulur. Sakın ha elma sirkesi kullanmayın bir dakika içinde ne kadar krom varsa dökülür Yorum bağlantısı
Fatih Ada 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Far kapakları sökülür bulaşık makinasına koyulur tertemiz alınır afiyetle kullanılır.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Ayna kısmına zarar vermez mi? Elma zarar veriyor, üzüm vermiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Elma zarar veriyor, üzüm vermiyor. yıkayacam, videoya çekecem, görcen, belgesi var gardeşimm diyecem Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Eski focusumun arka kapaklarını açıp içine hortumla su tutup yıkamıştım hiç birşer olmamıştı.Bu işlemi 2-3 kere de tekrar etmiştim. Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 Şimdi kararsız kaldım yıkatayım mı yıkatmayayım mı. Zaten bi tanesi sararmış durum da diğeri değişmiş çok fazla sırıtıyor . Ucuza halledelim derken eldeki fardan da olmayalım da... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Servet, üzüm sirkesi diyorsa üzüm sirkesidir.. Yıkayın diyorsa yıkanabilir... Bişi olmaz diyorda bişey olursa, farın dandikliğindendir.. Ben olsam, açar temizlerdim.. Açması kolaydır.. 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 28 Ekim 2011 Yazar Paylaş 28 Ekim 2011 Siz açması kolay diyorsunuz da burdaki ustaya dedim açılıyormuş camı diye bana dediki ben daha öyle bir şey görmedim hayatım da dedi. Bir de riske girmek istemiyor galiba... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 Siz acması kolay diyorsunuz da burdaki ustaya dedim acılıyormus camı diye bana dediki ben daha ole bir şey görmedim hayatım da dedi. Bir de riske girmek istemiyor galiba... hayatında görmemiş olabilir cesaret edemediğinden ... yanlış bilgi vermiş size. Açılabilir ama biraz bilgi birikimi gerektirebilir. Hiç işi yapmamış biri okuyarak öğrenerek bu işi yapabilir. Mesela Semih kendisi evde açmıştı. Benim farlarıma bi-xenon mercek takılırken de açılıp geri kapandılar. Doğru açılıp doğru kapanırsa sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 29 Ekim 2011 Yazar Paylaş 29 Ekim 2011 Ben yapacağım da işte alet edavat yok elde yer musait değil. Yine en iyisi üzüm sirkesi galiba. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Ekim 2011 Paylaş 31 Ekim 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar, sirkeyle yıkayın ve kurutun, Servet bey haklıdır. Ha baktınız far bozuldu, demek' ki dandik' miş, bu durumda mat ısıya dayanıklı siyah boya ile boyayın ve bi-xenon yapın rahat edin, sizinkide dert edilecek şeymi yani Far açmakata iş değil kormayın, çocuk oyuncağı, sadece narin davrenin yeter. 31 Ekim 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 31 Ekim 2011 Yazar Paylaş 31 Ekim 2011 Önce sirkeyle sonra da saf su ile yıkadım sonrada hava tutup makine ile kuruttum maalesef hiç bir faydası olmadı. Bizim emekler boşa gitti galiba.... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 31 Ekim 2011 Paylaş 31 Ekim 2011 (düzenlendi) Siz acması kolay diyorsunuz da burdaki ustaya dedim acılıyormus camı diye bana dediki ben daha ole bir şey görmedim hayatım da dedi. Bir de riske girmek istemiyor galiba... Oda birşeymi. Benim usta spor helezonları gördüğünde" bunlar bu arabaya olmaz; takmam" demişti. Ne ustalar var yüce Rabbim. (Taktıktan sonra fena kapak oldu ya. ) 31 Ekim 2011 tarihinde Hasan Tahsin ?ipit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2011 Paylaş 31 Ekim 2011 Önce sirkeyle sonra da saf su ile yıkadım sonrada hava tutup makine ile kuruttum maalesef hiç bir faydası olmadı. Bizim emekler boşa gitti galiba.... Kimin fikriydi bu? Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 1 Kasım 2011 Yazar Paylaş 1 Kasım 2011 Burda okumuştum ama dedim ya bir faydasını görmedik... Yorum bağlantısı
Recommended Posts