Hikmet Demirtaş 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 İşte resimler..... IŞIKLI ÖN PANEL-- Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 Maşallah çok temiz görünüyor,güle güle kullanın Yalnız o havalandırmadaki parfümü çıkartsanız iyi olur,dökülürse leke yapar... Teşekkür ederim. Aslında eşim ve çocuğum da allerji problemi de var, kendi arabam da kullanmıyorum. Bunu da bir hevesle aldık, normal de araba içi bir kuaför istiyor, eğer otomatik bir araba ile takas yapamazsam bir elden geçmesi gerekecek, Herkese teşekkür ederim. Kazasız sürüşler. Güle güle kullanın çok temiz duruyor maşallah Teşekkür ederim, daha iyisi olmayanlara, Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 zehirli kokuyu çıkarın. Akşam ilk işim o olacak, teşekkürler. Sani bey, pandozitin ipi var resim çekerken çıkartmıştım, sağdaki kırmızı uzantı da (dediğinizi yanlış anlamadığsam, sinyal lambası ile flaş ışığının yansıması olması gerekir. fakat içeride yolcu tarfında kırmızı bir düğme var, elektrikçi bana soruyor o ne diye adam bakmadı bile ne olduğuna şimdi ben de merak ediyorum o düğme ne diye )) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Ahh ahhh keşke benim babamda oğluma aldığım Ferrari nin resimleri diye bir konu açsa. Ama konuyu açmadan önce farrari yi alsa ahhh ahhh. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Çok tatlı maşallah...kazasız ve cezasız binin.... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Aynalar değişmiş sanki Hayırlı olsun Güle güle kullanın.Ahh ahhh keşke benim babamda oğluma aldığım Ferrari nin resimleri diye bir konu açsa. Ama konuyu açmadan önce farrari yi alsa ahhh ahhh. :lol2: Bunu tonton amcam senden bekliyorsa ne olacak? :lol2: Amcamın ellerinden öpüyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Maşallah çok tatlı. :lol: Kazasız belasız. Bu zamanda bayan olup şu trafiğe çıkmak zor.. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 (düzenlendi) yeniresimler, [url="http://hizliresimyukle.com/showpic-127207/ön_paneı 27 Ekim 2011 tarihinde Hikmet Demirta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 valla benimde kızıma sözüm var, üniversiteyi kazanırsa bende ford ka veya fiesta alacağım.İnşallah kazanır. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 Umarım ikinizin de dileği olur, gençler KA tercih ediyorlar, özellikle kız çocukları, Ben aynı paraya farklı markalar alabiliyordum, tercih etmedi, (benim kız şu anda mastr yapıyor, sizinki büyüyene kadar çok şeyler değişir herhalde ) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Abi hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız belasız binmek nasip etsin. Vay Be bizim babamız hiç böyle söz vermemişti.Hacettepe'yi kazandım aferin bile demedi. Hayırlı olsun deyip geçiştirmişti.Şahin Abi Senin kız büyüyünce Ka beğenmez demedi deme abi. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Melih Özlem 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Hayırlı olsun, Maşallah güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 Bunu tonton amcam senden bekliyorsa ne olacak? Amcamın ellerinden öpüyorum. Onlara canım feda olsun. Araba nedir ki Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dilegi ile. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 Abi hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız belasız binmek nasip etsin.Vay Be bizim babamız hiç böyle söz vermemişti.Hacettepe'yi kazandım aferin bile demedi. Hayırlı olsun deyip geçiştirmişti.Şahin Abi Senin kız büyüyünce Ka beğenmez demedi deme abi. Saygılarımla Yanımda zaten şu anda sana hak veriyor bakalım o zaman ne isteyecek, uçakmı oluuur heligoptermi olur bilemiyorum valla... :lol2: Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Maşallah, kızınız için hayırlı olsun, güle güle kullansın.. Temiz ve ilgilenilmiş bir araçmış gerçekten. Rengi ise İstanbul'da hiç görmediğim bir renk, değişik geldi gözüme, güzelmiş. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 Maşallah.Kazasız belasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle.Benim eşimde bu araca ilk çıktığı günden beri çok seviyor.Her gördüğünde işte benim arabam diyor..Tam bir bayan arabası bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts